“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Συντριπτική ήττα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ δείχνουν όλες οι δημοσκοπήσεις που μεταδίδουν οι ξένοι

Την Κυριακή το βράδυ, αν επιβεβαιωθεί το σύνολο των δημοσκοπήσεων σε Ελλάδα και Γαλλία, η Ευρώπη θα είναι διαφορετική ή τουλάχιστον θα έχει κάνει μια σοβαρή προσπάθεια να γίνει διαφορετική: Το δίδυμο Μερκοζί "μας τελειώνει" με την διαφαινόμενη ήττα του Νικολά Σαρκοζί (η καλύτερη δημοσκόπηση που είχε τις τελευαίες ημέρες τον έδειχνε πέντε μονάδες πίσω (47,5%, έναντι 52,5% του Φ.Ολάντ) και στην Ελλάδα την χώρα που η κυβέρνηση Παπανδρέου οδήγησε πριν δύο χρόνια στον μηχανισμό στήριξης χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος, όπως αποδείχθηκε εν συνεχεία, με την έννοια ότι υπήρχαν άλλες λύσεις, η τιμωρία του εκλογικού σώματος την Κυριακή δείχνει να είναι βαριά. Με τίτλο "Προς το τέλος του δικομματισμού οδεύει η Ελλάδα" τηλεγράφημα του ιταλικού πρακτορείου ειδήσεων Ansa, σήμερα αναφέρεται σε χθεσινή δημοσκόπηση του που παρήγγειλε το ίδιο το πρακτορείο, σύμφωνα με την οποία τα κόμματα της κυβέρνησης Παπαδήμου που προαλείφονται για μετεκλογική συνεργασία, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, με το ζόρι φτάνουν το 40% των ψήφων με τρίτο κόμμα τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμμένου! 

Επεισόδιο κατά την αποχώρηση Παπανδρέου από το Σύνταγμα!!!

Διερχόμενος ποδηλάτης επιτέθηκε λεκτικά στον Γ. Παπανδρέου
Άγριος καυγάς ξέσπασε απόψε κοντά στην πλατεία Συντάγματος, μετά το τέλος της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης του ΠΑΣΟΚ, όταν ποδηλάτης ο οποίος κατέβαινε στο ρεύμα της Βασιλίσσης Σοφίας απέναντι από τη Βουλή επιτέθηκε λεκτικά στον πρώην πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου. Ο Γ. Παπανδρέου ανέβαινε από το πάνω μέρος της πλατείας προς τη Βασιλίσσης Σοφίας, όταν ο ποδηλάτης του επιτέθηκε λεκτικά, καθυβρίζοντάς τον. Στη συνέχεια, ο ποδηλάτης δέχθηκε επίθεση από οπαδούς του ΠΑΣΟΚ και υπήρξαν έντονοι διαπληκτισμοί. Και οι τέσσερις απομακρύνθηκαν από την αστυνομία και το επεισόδιο έληξε χωρίς σοβαρά «παρατράγουδα».

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο


newsbeast

ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ...ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ!!!

Το πείραμα....
Η φωτογραφία με την λεζάντα που την συνοδεύει, είναι από την σημερινή, ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ. Δεν θέλω να σχολιάσω τα λεγόμενα του κ. Σόϊμπλε, επειδή οι φτηνές και πρόστυχες απειλές ταιριάζουν στους φοβισμένους. Όμως θέλω να επισημάνω ότι η Γερμανία τρέμει για τα αποτελέσματα των εκλογών, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Γαλλία. Τρέμει επειδή θίγονται τα συμφέροντά της. Τρέμει επειδή τα ελληνικά πειραματόζωα αντιδρούν. Το αποτέλεσμα των εκλογών της 6ης Μαΐου θα στείλει στην Γερμανία  κάποιο μήνυμα. Αν την Κυριακή επικρατήσουν οι μνημονιακές δυνάμεις, το μήνυμα που θα στείλουν οι Έλληνες ψηφοφόροι-πειραματόζωα προς την τρόϊκα και τα αφεντικά της, τους Γερμανούς, είναι ότι «ακόμα αντέχουμε, συνεχίστε την πολιτική που μας διέλυσε, βαράτε κι΄ άλλο, εμείς το δεχόμαστε»

Πούτιν για τις ελληνικές εκλογές: " Ότι αποφασίσει ο λαός είναι σεβαστό "

«Η ρωσική κυβέρνηση τάσσεται εγγένει υπέρ της στενής συνεργασίας με την Ελλάδα, στηρίζει και σέβεται την ελευθερία επιλογής των Ελλήνων πολιτών. Ο επικεφαλής της ρωσικής κυβέρνησης και εκλεγμένος πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν δεν θα μπορούσε ποτέ να ταχθεί υπέρ του ενός ή του άλλου ελληνικού κόμματος» δήλωσαν ρωσικοί διπλωματικοί κύκλοι, ερωτηθέντες για τις δηλώσεις του αρχηγού του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρη, περί επιστολής Βλ. Πούτιν προς τον ίδιο.

Συγκλονιστικές αλήθειες για την κρίση και της Τράπεζες… από Τραπεζίτη!

Όσα αναφέρονται στο βίντεο που ακολουθεί, κυρίως στα πρώτα λεπτά της συζήτησης, πρέπει να τα ακούσουν οι φίλοι μας διότι είναι αρκούντως αποκαλυπτικά. Όσα ακούγονται αποτελούν μια από τις πιο καθαρές εξηγήσεις του τι έχει συμβεί στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, ενώ αποκαλύπτεται και η ανικανότητα του πολιτικού συστήματος, καθώς επίσης και η έλλειψη επιθυμίας να εκπαιδευτεί. Αναφέρονται πολλά με τα οποία μπορεί κανείς να συμφωνεί ή να διαφωνεί. Ωστόσο, τα αμιογώς οικονομικά είναι συγκλονιστικά. Για να μην αναφερθεί κανείς και στη σχέση ανάμεσα στην πολιτική και την χρηματοοικονομική εξουσία… Το θέμα το εντοπίσαμε στο «ΙΝΦΟΓΝΩΜΩΝ» σε αυτή τη διεύθυνση

logia-tou-aera

Yπερπαραγωγή ετοιμάζει για το βράδυ το ΠΑΣΟΚ !!!

Σε απέραντο εργοτάξιο έχουν μετατρέψει από νωρίς το πρωί την πλατεία Συντάγματος οι επιτελείς και τα συνεργεία του ΠΑΣΟΚ. Μεγαφωνικές εγκαταστάσεις, εξέδρες για τις κάμερες και φυσικά η εξέδρα απ' την οποία θα μιλήσει ο πρόεδρος που είναι ολυμπιακών διαστάσεων. Από τα ξημερώματα στο Σύνταγμα επικρατεί οργασμός εργασιών. Όλα στο πλαίσιο της προετοιμασίας την αποψινής κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης του ΠΑΣΟΚ. Ο χώρος που επιλέχθηκε είναι η κάτω πλατεία. Μπροστά στην έξοδο του Μετρό στήνεται η εξέδρα απ' όπου θα μιλήσει ο Ε. Βενιζέλος.

Γέροντας Παΐσιος: "Τώρα έχουμε πόλεμο, πνευματικό πόλεμο" !!!

Να αναπαύουμε τους ανθρώπους πνευματικά
Παλιά στους δέκα οι έξι ήταν θεοφοβούμενοι, οι δύο μέτριοι και οι δύο αδιάφοροι, άλλα και αυτοί είχαν μέσα τους πίστη. Σήμερα δεν είναι έτσι. Δεν ξέρω πού θα πάει αυτή η κατάσταση. Να προσπαθήσουμε τώρα, όσο μπορούμε, να βοηθήσουμε πνευματικά τους ανθρώπους· όπως έγινε τότε με τον κατακλυσμό, με την κιβωτό τού Νώε, έτσι και τώρα να γλυτώσουν μερικοί, να μή σακατευθούν πνευματικά. Θέλει πολλή προσοχή, πολλή διάκριση. Να δει κανείς τα πράγματα από πολλές πλευρές και να ανάπαυση τους ανθρώπους. Μήπως έμενα με αναπαύει Να μαζεύωνται οι άνθρωποι ή ήθελα να βλέπω τόσο κόσμο; Όχι, αλλά σ' αυτήν την κατάσταση πού βρισκόμαστε, θέλουν λίγη βοήθεια οι καημένοι οι άνθρωποι. Εγώ δεν έγινα παπάς, για να μην έχω να κάνω με κόσμο, και τελικά περισσότερο ασχολούμαι με τον κόσμο. Αλλά ό Θεός ξέρει την διάθεση μου και μου δίνει περισσότερα από όσα θα μου έδινε αν έκανα αυτό πού με ανέπαυε. Πόσες φορές παρακαλώ την Παναγία Να μου οικονομήσει έναν τόπο μακρινό, ήσυχο, Να μή βλέπω, να μην ακούω τίποτε, να κάνω προσευχή για όλον τον κόσμο, άλλα δεν μ' ακούει σε άλλα τιποτένια μ' ακούει.

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ: Το δικαίωμα ψήφου στους αλλοδαπούς. [ΠΡΟΣΟΧΗ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ]

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!
Το δικαίωμα ψήφου στους αλλοδαπούς που είχε δοθεί με το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 15695 – 23/4/2012 έχει ακυρωθεί ως αντισυνταγματικό από το Συμβούλιο της Επικρατείας. Όποιος δει αλλοδαπούς να ψηφίζουν θα πρέπει να το καταγγείλει στην.. αστυνομία.


Διαβάστε το, κατεβάστε το και εκτυπώστε το:

ΠΡΟΒΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ...

ΑΠΟ ΔΥΟ ΣΤΕΝΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-ΣΑΜΑΡΑ
Από τους Σκανδαλίδη και Αρβανιτόπουλο που και αυτοί την Τρίτη, εάν ο Βενιζέλος αποδεχθεί να μπουν σε κυβέρνηση συνεργασίας βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, θα είναι συνάδελφοι υπουργοί. Για τον Αρβανιτόπουλο, θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι ο... Σαμαράς, είτε είναι πρωθυπουργός ο ίδιος, είτε όχι, θα τον προτείνει για βασικό υπουργό. Τα ίδια περίπου και για τον Σκανδαλίδη, υπό την προϋπόθεση που γράψαμε πριν από λίγο. Δυο από τους πιο στενούς συνεργάτες των Βενιζέλου-Σαμαρά σε μια πρόβα συγκυβέρνησης...

fimotro

Ένας νέος χρειάζεται επειγόντως βοήθεια. Ας μην τον αφήσουμε να πεθάνει!

Έκκληση
Σας παρακαλούμε ΒΟΗΘΗΣΤΕ. Ο Γιώργος μας πρέπει να φύγει ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ. Είναι  28 χρόνων και εδώ και επτά μήνες νοσηλεύεται στο Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών με μια σπάνια μορφή λευχαιμίας, και χρειάζεται να κάνει μεταμόσχευση μυελού των οστών. Έχει βρεθεί δότης με 100% συμβατότητα όμως η επέμβαση δεν μπορεί να γίνει στην Ελλάδα. Οι γιατροί εδώ έκαναν ότι μπορούσαν, αλλά σήμερα οι ελπίδες για να ζήσει του δίνονται από το εξειδικευμένο Νοσοκομείο του Ισραήλ Hadassah. Η οικογένεια έχει συγκεντρώσει μέρος των χρημάτων αλλά δεν επαρκούν.
Χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας.

Ο Καμμένος στο Ηράκλειο

"Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τη διακυβέρνηση της χώρας την Κυριακή", είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του ομιλίας στο Ηράκλειο. "Αυτή η πατρίδα δεν γονατίζει, δεν πουλιέται", τόνισε. "Από εδώ ξεκίνησαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες", είπε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, που δεν έκρυψε την συγκίνηση του.

enikos

Αρχιεπίσκοπος: «Έχω εμπιστοσύνη στην ωριμότητα του λαού μας»

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Στο πλαίσιο του προεκλογικού αφιερώματος που πραγματοποιεί η Romfea.gr με θέμα "Η Εκκλησία με τα μάτια των Πολιτικών" και σε ερώτηση του δημοσιογράφου της Romfea.gr, Γιώργου Φερδή ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος τόνισε:
«Είμαστε όλοι πικραμένοι. Ορισμένοι από εμάς και εξοργισμένοι. Όμως οι στιγμές που διέρχεται ο τόπος είναι εξαιρετικά κρίσιμες και η ανάγκη σταθερότητας της Πολιτείας μας το ζητούμενο, εάν δε θέλουμε να ζήσουμε νέες περιπέτειες.

Μακελειό με Άδωνι – Πλεύρη (video) ....και να φανταστεί κανείς πως ήταν στο ίδιο κόμμα !!!

Το τι έγινε δεν περιγράφεται στο τηλεοπτικό πλατό του EXTRA 3. Η αντιπαράθεση μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Θανάση Πλεύρη χτύπησε «κόκκινο» και να φανταστεί κανείς πως πριν από μερικούς μήνες και οι δύο ήταν στο ίδιο κόμμα.

Κάλεσμα Γλέζου για Ενότητα - Τσίπρας: Εντολή για κυβέρνηση της Αριστεράς

Εντολή σχηματισμού κυβέρνησης της Αριστεράς ζήτησε από τον ελληνικό λαό ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος μιλώντας απόψε στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Ομόνοια, ζήτησε την ψήφο των αναποφάσιστων, όσων οπαδών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ έχουν απογοητευθεί από τα κόμματά τους, αλλά και από όλο το φάσμα της αριστεράς. Με μία έντονα συναισθηματικά φορτισμένη ομιλία που αναφέρονταν συχνά στους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες της αριστεράς από την γενιά της Εθνικής Αντίστασης μέχρι σήμερα, τις επιθέσεις που, όπως είπε, δέχεται συνεχώς ο ΣΥΡΙΖΑ το τελευταίο διάστημα, ο κ. Τσίπρας εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «κανένας και τίποτα πια, δεν μπορούν να σταματήσουν ένα λαό αποφασισμένο ν' αλλάξει τη μοίρα του» και πρόσθεσε, χρησιμοποιώντας την φράση του Ανδρέα Παπανδρέου ότι «το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω».

ΠΑΣΟΚ & ΝΔ - Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ (ΠΡΩΗΝ) ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ !!!

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΡΣΙΝΗ ΛΟΙΖΟΥ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ “ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΗΛΙΕ”, ΤΗ ΣΚΥΤΑΛΗ ΠΑΙΡΝΕΙ H ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΕΛΥΤΗ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΝΔ. Η Ιουλίτα Ηλιοπούλου εξέφρασε τη λύπη της για τη χρήση του έργου και φωτογραφίας του Οδυσσέα Ελύτη σε προεκλογική διαφήμιση της Νέας Δημοκρατίας. Η κα Ηλιοπούλου δήλωσε ότι «με λύπη μου είδα φωτογραφία του Οδυσσέα Ελύτη, καθώς και απόσπασμα από την ποίησή του να χρησιμοποιείται σε πολιτική διαφήμιση.