“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Πρόφαση για τον Ερντογάν οι Τζιχαντιστές - Στόχος οι Κούρδοι

Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, άρπαξε την ευκαιρία της προσέγγισης των τρομοκρατών του Ισλαμικού Κράτους στα τουρκικά σύνορα,  για να θέσει, έναν άλλον πραγματικό εχθρό, υπό έλεγχο.
Ο βομβαρδισμός των Κούρδων ανταρτών έγινε γιατί αυτή είναι η μόνη απειλή για την ακεραιότητα του  τουρκικού κράτους, σημειώνει χαρακτηριστικά το τούρκικο δημοσίευμα.

Οι ΗΠΑ διαχωρίζουν την θέση τους από την Τουρκία: "Η εισβολή στη Συρία είναι δική σας υπόθεση"

Η ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΝΑ ΕΞΟΡΓΙΣΕΙ ΤΗΝ ΤΕΧΕΡΑΝΗ ΚΑΙ "ΑΔΕΙΑΖΕΙ" ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ
Oι ΗΠΑ "άδειασαν" την Τουρκία ελέω Ιράν στα σχέδια της Άγκυρας για χερσαίες επιχειρήσεις εντός Συρίας και ο συντονιστής της συμμαχίαs κατά του ISIL στρατηγός Τζον Αλεν προειδοποιεί ότι «αν οι Τούρκοι αποφασίσουν να εισβάλουν σε συριακό έδαφος  θα το πράξουν μονoμερώς με δική τους ευθύνη».

“ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ παλληκάρι μου για την ΠΑΤΡΙΔΑ”

H καθημερινότητα μας ξεπερνάει ακάθεκτα. Στις 23 Φεβρουαρίου του 2013 μετέφερα σε ένα άρθρο την επώδυνη εμπειρία που βίωνα καταμεσής στην Αθήνα. ΣἨΜΕΡΑ τα ίδια και χειρότερα… Ήρθε όμως ο καιρός να βάλουμε επιτέλους “ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ”
Δεν πάει άλλο… Από τον Φεβρουάριο του 2013 μέχρι τον “μαύρο Αύγουστο” του 2015 δεν φάγαμε γλυκό ψωμί.

Το μέρος που είναι η καρδιά επήγαινε να πετάξει

Στο «Μετά φόβου Θεού» πολλοί πατέρες κοινώνησαν. Έβαλα κι εγώ μετάνοια και μετέλαβα.
Από τη στιγμή που μετέλαβα, μου ήλθε μια χαρά υπερβολική, ένας ενθουσιασμός. Μετά την ακολουθία έφυγα στο δάσος μόνος μου, γεμάτος χαρά και αγαλλίαση. Τρέλα! Νοερώς έλεγα την Ευχαριστία πηγαίνοντας για την Καλύβα. Με πάθος έτρεχα μες στο δάσος, πηδούσα απ’ τη χαρά μου, άνοιγα σ’ έκταση τα χέρια μ’ ενθουσιασμό, δυνατά και φώναζα: «Δόξα Σοι ο Θεοοοός! Δόξα Σοι ο Θεοοοός!».

Η προπαγάνδα αποκαλύπτεται μόνη της…. Ακούστε προσεκτικά τι λεει ο «δημοσιογράφος» !!!

ΣΚΑΪ 24/7/15 ο Μπογδάνος δίνει τις δημοσκοπήσεις και το ρόλο των media 
ksipnistere.com

ΓΕΡΩΝ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ : ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Με ένα καινούργιο μήνυμα του ο Γέρων Νεκτάριος ο Αγιορείτης, ένας από τους λίγους εναπομείναντες γέροντες που μάχονται καθημερινά για την Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό, μας δίνει ελπίδα και κουράγιο για τις δύσκολες μέρες που ενέσκυψαν σαν «μαύρη θύελλα» στην πατρίδα μας.