“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

ΒΕΒΕΛΣΜΠΟΥΡΓΚ: ΤΟ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ


Ο Χίμλερ στηρίχθηκε σε πολλά ιστορικά παραδείγματα όταν με­ταμόρφωσε τα SS σε μια μυστική εταιρεία μέσα στη Γερμανική στρα­τιωτική μηχανή. Ανάμεσά τους οι Ιησουίτες, οι Μασόνοι, οι Ναΐτες Ιππότες, το Τάγμα της Καλτσοδέτας και η Αδελφότητα της Στρογγυλής Τραπέζης. Το αρχηγείο των SS τοποθετήθηκε στο κά­στρο του Βέβελσμπουργκ, το οποίο χρησιμοποίησε ως πρότυπο το κάστρο του μύθου του Αρθούρου του Ιερού Δισκοπότηρου.
Μία ειδική ομάδα ερευνών στελεχωμένη από υψηλόβαθμους α­ξιωματούχους των SS δημιουργήθηκε κάτω από την διεύθυνση του Χίμλερ. Στην ομάδα αυτή ανατέθηκε το έργο της μελέτης της ιστο­ρίας από τη Ναζιστική πλευρά με ειδική έμφαση στις μυστικές εται­ρείες, στην Μεσαιωνική Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων των Ναϊτών, των Καθαρών και του αποκρυφιστικού συμβολισμού.

Από τη Μόσχα με αγάπη !!!

Από τη Μόσχα μέσω ... Συρίας το νέο χαστούκι στην Τουρκία
"Φυσικά και καταρρίψαμε το τουρκικό αεροσκάφος αφού παραβίασε τον εναέριο χώρο μας" - ΣΟΚ στην Τουρκία από την στάση της Συρίας - Εκτεθειμένος ο Ερντογάν
“Η αεράμυνά μας κατέρριψε ένα τουρκικό μαχητικό αεροσκάφος που παραβίασε τον εναέριο χώρο και τα χωρικά μας ύδατα”, ανακοίνωσε μέσω των κρατικών μέσων ενημέρωσης η Συρία. Η δήλωση αποδίδεται σε στρατιωτική πηγή της Δαμασκού και έγινε λίγο μετά από την παραδοχή της Άγκυρας ότι το RF 4 καταρρίφθηκε από τη συριακή αεράμυνα. Εκτεθειμένος και μάλιστα σφοδρά είναι ο Ερντογάν, ο οποίος εχτές δήλωσε ότι η Συρία, ζήτησε ... συγγνώμη για την κατάρριψη του κατασκοπευτικού αεροσκάφους της Συρίας! Φαίνεται ότι ο τσαμπουκάς των Τούρκων, δεν περνά στη Μέση Ανατολή, όπως περνά με ευκολία στο Αιγαίο!!!

Ευρασιατική και Ευρωπαϊκή Ένωση. Σχέδια για το μέλλον

Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει όσο το δυνατό ταχύτερα να αναπτύξει συνεργασία με την Ευρασιατική Ένωση και συγκεκριμένα με την Οικονομική της Επιτροπή. Αυτό θα δημιουργήσει νέες δυνατότητες για το ξεπέρασμα πολλών αρνητικών και κρισιακών φαινομένων. Σ΄αυτό το συμπέρασμα κατέληξαν οι κορυφαίοι οικονομολόγοι και εμπειρογνώμονες, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν αυτές τις μέρες στην Αγία Πετρούπολη, όπου πραγματοποιείται το παραδοσιακό Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ Αγίας Πετρούπολης. Η συνεργασία της Ρωσίας και της ΕΕ μπορεί να ανεβεί σε νέο επίπεδο. Γι΄αυτό το σκοπό πρέπει να αναπτυχθεί διάλογος μεταξύ των Βρυξελλών και της Τελωνιακής Ένωσης, είναι πεπεισμένος ο υπουργός Εμπορίου της Ευρασιατικής Οικονομικής Επιτροπής Αντρέι Σλέπνιεφ. Την άποψη του εκπροσώπου της Ευρασιατικής Ένωσης – πρόσφατα ιδρυμένου υπερκρατικού οργανισμού – υποστήριξαν και οι μετέχοντες στη συζήτηση με θέμα «Ευρασιατική οικονομική ολοκλήρωση: παράθυρο προς μιά νέα παγκόσμια οικονομία».

Η Άγκυρα ανησυχεί για την κάθοδο της Ρωσίας στην Μεσόγειο

Το τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών παρακολουθεί με μεγάλη προσοχή τις κινήσεις της Ρωσίας στην Ανατολική Μεσόγειο. Το επιτελείο του υπουργείου έχει θέσει υπό το μικροσκόπιο όλες τις πρωτοβουλίες -στρατιωτικές και διπλωματικές- της Μόσχας στα παράλια της Ανατολικής Μεσογείου και της Συρίας. Οι πληροφορίες της www.kathimerini.com.cy δείχνουν ότι οι Τούρκοι διπλωμάτες και αξιωματούχοι εκφράζουν έντονο προβληματισμό για τις κινήσεις και τις προθέσεις της νέας ρωσικής προεδρίας στην Συρία και στο Ιράν. Κατά την άποψη τους, η νέα ρωσική κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να εμποδίσει την ανάπτυξη της ακτίνας δράσης της δυτικής συμμαχίας στην Συρία, στο Ιράκ και στο Ιράν. 

"Το αεροπλάνο μας δεν ήταν πολεμικό". Σε πανικό οι Τούρκοι, λένε ανοησίες

Παριστάνουν τους αφελείς αλλά δεν πείθουν οι Τούρκοι. Ο αναπληρωτής πρωθυπουργός Μπουλέντ Αρίτζ δήλωσε σήμερα ότι το RF 4 που καταρρίφθηκε από τη Συρία “δεν ήταν ένα πολεμικό αεροπλάνο, αλλά ένα αεροσκάφος αναγνώρισης”.  Επειδή κανείς δεν θέλει να θέσει υπό αμφισβήτηση την …ευφυία του τούρκου αναπληρωτή πρωθυπουργού, ας του πει κάποιος ότι τέτοιου είδους ανοησίες δεν βοηθούν αυτές τις ώρες. Η Τουρκία είναι σε δύσκολη θέση και το να λένε αξιωματούχοι ότι το RF 4 πέταγε στα παράλια της Συρίας μεταφέροντας…μήνυμα ειρήνης, δείχνει απλά σε πόσο μεγάλο πανικό βρίσκονται.  (onalert)

Στην δημοσιότητα το κείμενο της συμφωνίας

Διαβάστε τι λένε οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί για την δανειακή σύμβαση, την ασφάλεια και τις αλλαγές στο πολιτικό σύστημα.

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ

Η Συμφωνία για επιδόματα - φόρους και συλλογικές συμβάσεις

Γιατί η Άγκυρα... κάνει την πάπια;

MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ
Ο λόγος που η Άγκυρα δεν αντιδρά έντονα στην κατάρριψη του αεροσκάφους της είναι πως γνωρίζει από την στιγμή που έφτασε η είδηση της κατάρριψης  πως το αεροσκάφος RF-4 είχε παραβιάσει τον εναέριο χώρο της Συρίας και πετούσε πάνω από τα εδάφη της Συρίας. Αν το τουρκικό αεροσκάφος ήταν τουρκικό F-16, η αεροπορία της Δαμασκού θα μπορούσε να απογειώσει κάποιο μαχητικό για να το αναχαιτίσει μέχρι να αναχωρήσει από την περιοχή καθώς είναι σίγουρο πως δεν πραγματοποιείται καμία επίθεση με ένα μόνο μαχητικό. Όμως όταν πρόκειται για κατασκοπευτικό αεροσκάφος το οποίο πετά πάνω από τα εδάφη της Συρίας τότε τα δεδομένα αλλάζουν.

ΑΝΑΨΕ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

-Δυστυχώς η φωτιά του πολέμου έχει ανάψει. Η κατάρριψη των δύο ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ δεν έγινε τυχαία. Την ΣΥΡΙΑΚΗ αεράμυνα αυτήν την στιγμή την χειρίζονται ΡΩΣΟΙ διότι η αεράμυνα αυτή πρωτίστως προστατεύει την ΡΩΣΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΤΑΡΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ.

-Επομένως τα ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ τα έριξαν ΡΩΣΟΙ.

-Αυτό όμως μάλλον πρέπει να θεωρηθεί ως απάντηση των ΡΩΣΩΝ στην κίνηση του ΝΑΤΟ να στείλει αρμάδα( η οποία έχει και ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΡΕΓΑΤΑ) στην ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ώστε να παρακολουθήσει την κάθοδο ΡΩΣΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ.

Θέλει η … Μέρκελ να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει !!!

Ντυμένη στα... πράσινα η Ανγκελα Μέρκελ, έκανε την εμφάνισή της στα επίσημα του γηπέδου του Γκντάνσκ, με τον Μισέλ Πλατινί να την υποδέχεται. Η Καγκελάριος της Γερμανίας έγινε αμέσως αντιληπτή από Ελληνες οπαδούς και εις βάρος της ακούστηκαν ορισμένες αποδοκιμασίες, ωστόσο εκείνη δεν έδειξε καμία απολύτως διάθεση να ασχοληθεί και αφού συνομίλησε για λίγα λεπτά με τον πρόεδρο της UEFA, είχε θερμή χειραψία στη συνέχεια με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, με τον οποίο είχε και ένα σύντομο χαιρετισμό.
Δείτε τις φωτογραφίες από την παρουσία της Ανγκελα Μέρκελ στο γήπεδο.