“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΚΡΗΞΗ» ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Έχουμε γράψει πολλές φόρες στο παρελθόν παραθέτοντας πάμπολλα στοιχεία για την τεράστια επιχείρηση της τουρκικής μαφίας και των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, με τζίρο πολλά δισεκατομμύρια δολάρια, μεταφοράς εκατοντάδων χιλιάδων παράνομων μεταναστών από τις τουρκικές ακτές προς την χώρα μας, αλλά κανείς δεν ενδιαφέρθηκε παρά τις προειδοποιήσεις μας ότι το κύμα αυτό θα πάρει διαστάσεις τσουνάμι, να μάθει και να κάνει κάτι.

Τουρκικά στρατεύματα εισέβαλαν στην Β.Συρία για να βοηθήσουν την Ταξιαρχία των Τουρκμένων ισλαμιστών!

ΑΧΑΝΕΣ ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟ ΣΗΡΑΓΓΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ - ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΜΙΤ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ISIL!
Τουρκικά στρατεύματα εισέβαλαν στην Β.Συρία προς ενίσχυση τουρκμενικής Ταξιαρχίας ισλαμιστών που προελαύνει προς την πόλη Ιντλίμπ με σκοπό την κατάληψή της!

Το θαύμα...

Στ' Άγιον Όρος, υπάρχει το καστρομονάστηρο των Ιβήρων, που στέκει αρχοντικό δίπλα στη θάλασσα, θαρρείς περιμένοντας να ξεκουράσει κάθε ναυαγό της ζωής που θα φτάσει στην πύλη του. Αρχαίο μοναστήρι που το σκεπάζει η θαυματουργός Εικών της Κυράς Πορταίτισσας, που ταξίδεψε και βρέθηκε εκεί με θαυμαστό τρόπο, για να φυλά το Μοναστήρι Της με τους τόσους ανθρώπους να έχουν βρέξει με δάκρυα προσευχής τα πατώματα του. Τα μεγάλα τειχιά κρύβουν πίσω τους την θαυμαστή Εικόνα η οποία κρύβει πάνω Της, δεήσεις και ικεσίες αιώνων, από χείλη ευλαβικά που σιγοψιθύρισαν, μυστικές καρδιακές προσευχές, ίσα- ίσα να τις ακούει μόνον Εκείνη... 

Αν τώρα παρουσιαζόταν μπροστά μας η Παναγία, νομίζεις ότι θα ψάχναμε να βρούμε τον σωστό ήχο;

Νόσους ποικίλας θεραπεύει, 
καὶ ἀκάθαρτα πνεύματα διώκει,
τῆς Εἰκόνος τῆς Σῆς, ἡ χάρις Θεοτόκε· 
ἐντεῦθεν Πορταΐτισσα,
πᾶσα γλώσσα Σὲ δοξάζει
Κάποτε, την ώρα που ένας νέος προσκυνούσε την εικόνα της Παναγίας μέσα στο Εκκλησάκι, ο Όσιος του είπε: "Αν τώρα παρουσιαζόταν μπροστά μας η Παναγία, νομίζεις ότι θα ψάχναμε να βρούμε τον σωστό ήχο, για να Της πούμε το τροπάριο: "Πολλοίς συνεχόμενος πειρασμοίς;"
Όχι, αλλά μέσα από την καρδιά μας, θα Της φωνάζαμε: "Πολλοίς συνεχόμενος πειρασμοίς, προς Σε καταφεύγω σωτηρίαν επιζητών". Η καρδιακή προσευχή του Οσίου συγκλόνισε τον νέο".

Ρωσικές βόμβες που έγραφαν «στο Βερολίνο» ξεσήκωσαν σύσσωμο τον γερμανικό τύπο!

Σχόλιο Θ.Π.: φαίνεται πως οι Ρώσοι "συμφωνούν" με αυτό που είχε πει ο Τσωρτσιλ, πως: “Η Γερμανία πρέπει να βομβαρδίζεται κάθε 50 χρόνια. Δεν έχει σημασία να ξέρεις τον λόγο. Τον ξέρουν αυτοί
Μόλις 500 χιλιόμετρα από το Βερολίνο κατά την εκπαίδευση ρωσικών βομβαρδιστικών στο Καλίνινγκραντ, Ρώσοι τεχνικοί έγραψαν… (σε κυριλλική γραφή) πάνω στις βόμβες των βομβαρδιστικών τύπου  Antonov An-26  το σύνθημά  τους: “Στο Βερολίνο” !!! προκαλώντας έντονη ανησυχία στην γερμανική κοινωνία σύμφωνα με την εφημερίδα bild.de.   

Τα πυρηνικά του ΙΡΑΝ “σώζουν” το δολάριο

ΕΓΕΝΕΤΟ και αυτό για να ολοκληρωθεί η παγκόσμια  θεατρική παράσταση του ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ. Φυσικά θα έχουμε και άλλες στάσεις… δεν ξεμπλέκουμε τόσο εύκολα.
Όπως είπε η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, “τα κράτη μέλη της ΕΕ δεν μπορούν  πλέον να υποστηρίξουν τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας αν  το Κογκρέσο των ΗΠΑ δεν εγκρίνει την συμφωνία με το Ιράν. Το αμερικανικό δολάριο θα χάσει έτσι την καθεστωτική αξία του  ως παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα”. 

Η χώρα της παραφροσύνης

-η σημασία της βουλευτικής έδρας και οι διαφωνούντες-
Γνωστή σε όλους εμάς τους ‘Έλληνες είναι η ιστορική δήλωση του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Καραμανλή την 11.Ιανουαρίου1989, ο οποίος είπε: «η χώρα μεταβλήθηκε σε ένα απέραντο φρενοκομείο!». Αν και η ρήση αυτή, η οποία αναμφίβολα είχε σχέση με το σκάνδαλο του τραπεζίτη Κοσκωτά, πέρασε εις την ιστορία της χώρας μας, δυστυχώς ουδείς όμως από τότε ασχολήθηκε εις το ελάχιστον με την βαθιά αιτία και ερμηνεία της λιτής δήλωσης του τότε πολιτικού.