“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Εφαρμόζεται σχέδιο ανωμαλίας στην Ελλάδα

Του Κώστα Χαρδαβέλλα
Η δολοφονία του οπαδού της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο Κερατσίνι είναι ίσως η έναρξη ενός σχεδίου σκοτεινών κύκλων που θέλουν να οδηγήσουν την Ελλάδα σε μία προεμφυλιακή κατάσταση, ούτως ώστε να είναι πλήρως αποδυναμωμένη τους επόμενους μήνες κρίσιμων διαπραγματεύσεων και για την οικονομία της και για τη γεωστρατηγική της θέση στη Μεσόγειο.

Οι άγνωστες εκθέσεις για τους σεισμούς της Φθιώτιδας

Για δύο άγνωστες εκθέσεις, οι οποίες ουσιαστικά έρχονταν να προαναγγείλουν τα σεισμικά φαινόμενα, που θα ακολουθούσαν στη Φθιώτιδα, κάνει λόγο στο news.gr ο καθηγητής σεισμολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, Άκης Τσελέντης. Όπως χαρακτηριστικά λέει ο καθηγητής, “η ακολουθία αυτή δεν ήταν και δεν είναι φυσιολογική. Από τις 13 Ιουνίου υπήρχαν καταγραφές ΒΑΝ, οι οποίες δημοσιεύτηκαν στο εξωτερικό και φωτογράφιζαν τη σεισμική δραστηριότητα της 7ης Αυγούστου, παρά τις καθησυχαστικές δηλώσεις των σεισμολόγων. Αναγκαστήκαμε τότε να πούμε ότι η ακολουθία παραμένει ανώμαλη, για να ακολουθήσει νέα ανακοίνωση στις 13 Αυγούστου, στην οποία λέγαμε ότι θα ακολουθήσουν τα σημερινά γεγονότα”.

Μειοψηφία βίας έχει "καβαλήσει" τη χώρα που κάποιοι τη θέλουν σε εμφύλιο

Ήταν δυστυχώς θέμα χρονου να αρχίσει να ρέει αίμα στους δρόμους. Η δολοφονία ενός 34χρονου από μέλος της Χρυσής Αυγής -κατά ομολογία του- δυστυχώς επιβεβαιώνει όσα κατά καιρούς έχουμε γράψει: κάποιοι ποθούν πραγματικά να ξαναβάλουν τη χώρα σε δίνη εμφυλίου. 

ΓΕΡΩΝ ΙΑΚΩΒΟΣ ΤΣΑΛΙΚΗΣ: ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΓΓΥΣ, ΑΛΛΑ ΜΗ ΜΟΥ ΧΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΜΟΥ

Ο χειμώνας του 1990/1991 πέρασε μαρτυρικά. Υπέφερε φοβερά εκεί στα βουνά, με κρύο και υγρασίες. Έβγαινε λιγότερο από το κελί. Σπάνια μπορούσε να κατέβει στην τράπεζα. Και όταν έβγαινε, έπρεπε να επιστρέφει γρήγορα, διότι ούτε τα πόδια τον κρατούσαν, ούτε η καρδιά του το επέτρεπε.

Κάθε τόσο ένα σφίξιμο στο στήθος τον έπνιγε…

Τη νύχτα, μα και την ημέρα, πάθαινε κρίσεις. Περνούσανε με τη βοήθεια του Θεού… μα όλο και δυσκολότερα. Και κάθε τόσο έπρεπε να παίρνει τα φάρμακά του… Τα φάρμακα όμως, για να μη βλάπτουν το στομάχι, θέλουνε και φαγητό, καλό φαγητό.

Σ’ αυτό αντιδρούσε ο γέροντας. Αντέδρασε όμως και το στομάχι, που εξασθένησε αφάνταστα και τον ταλαιπωρούσε πια με το παραμικρό. 

Ανώνυμη Γερόντισσα: “όσο αναβάλλονται τα γεγονότα τόσο περισσότεροι άνθρωποι μπαίνουν στην προσευχή”

Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 
Με αφορμη τα γεγονοτα της Συριας παραθετουμε κάποιες νουθεσίες της ανώνυμης γεροντισσας. Ενω τα πραγματα εδειχναν οτι φθασαμε στο σημειο εκκινησης του παγκοσμιου πολεμου, που τοσο πολυ απασχολησε τις τελευταιες δεκαετιες την ζωη μας, ξαφνικα επηλθε μια ανακωχη, προσκαιρη βεβαια, αλλα πολυ σημαντικη.
Ρωτησαμε την γεροντισσα γιατι δεν αφηνει ο Θεος να ξεκινησουν ολα μια ωρα αρχιτερα να βρει ο κοσμος τον δρομο του; Γιατι τελος παντων ολα αναβληθηκαν παλι; Μας ειπε: Καθε λεπτο που κερδιζουμε, καθε στιγμη που τα πραγματα οξυνονται, μπαινουν ολο και καινουργιοι ανθρωποι στην προσευχη!! Κι ενας ανθρωπος να πλησιασει στον Θεο, κι ενα κομποσχοινακι να γινει παραπανω, μονο οφελος φερνει στην πατριδα αλλα και σε ολη την ανθρωποτητα.

Ο "ΦΟΝΙΑΣ" των αεροπλανοφόρων βγαίνει στην επιχειρησιακή περιοχή της Μεσογείου

Η Ρωσία εξακολουθεί να ενισχύει τις δυνάμεις της στην Ανατολική Μεσόγειο: μέσα στο πλησιέστερο 24ωρο θα φτάσει εκεί το πυραυλικό καταδρομικό Moskva, ναυαρχίδα του ρωσικού στόλου της Μαύρης Θάλασσας. Ωστόσο, η πιθανότητα καταφοράς χτυπήματος των ΗΠΑ εναντίον της Συρίας γίνεται όλο και μικρότερη, γεγονός στο οποίο συνέβαλαν σε μεγάλο βαθμό οι εντατικές δραστηριότητες αναμέτρησης της Ρωσίας στον πληροφοριακό τομέα.