“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΠΙΘΕΣΗ B.GERASIMOV ΚΑΤΑ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ - "Η ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ"

Ρώσος Α/ΓΕΕΘΑ: "Θα στείλουμε βαλλιστικούς πυραύλους στη Συρία να κοιτούν προς το... παλάτι του Ερντογάν"
Η σαφής στήριξη της Μόσχας προς τη Συρία και το καθεστώς του Μπασάρ αλ Άσαντ εκφράστηκε και από τον αρχηγό του ρωσικού Γενικού Επιτελείου στρατηγό Valery Gerasimov, ο οποίος σε δηλώσεις τόνισε πώς θα σταλούν στη Συρία ακόμη και βαλλιστικοί πύραυλοι προκειμένου να προστατευθεί η σύμμαχος-χώρα απέναντι στα σχέδια των ΗΠΑ και της  Τουρκίας.

Ἅγιος Παΐσιος: σύγχρονος ὁμολογητὴς τῆς Ὀρθοδόξου Πίστεως

Δόξα, τιμή, αἶνο καί εὐγνωμοσύνη ὀφείλουμε στόν Τριαδικό Θεό, διότι ἡ Χάρη Του ἀνέδειξε στήν ἐποχή μας τόν Ὅσιο καί θεοφόρο Πατέρα Παΐσιο τόν Ἁγιορείτη.
Μέ ἀφορμή τόν πρῶτο πανηγυρικό ἑορτασμό τῆς μνήμης Του στό Παρεκκλήσιό Του στήν ἐνορία τοῦ Ἁγ. Νικολάου Πατρῶν, μέ αὐτό τό φυλλάδιο θέλουμε νά τονίσουμε ἰδιαίτερα μία διάσταση τῆς προσωπικότητας τοῦ Ὁσίου, τήν ὁποία συχνά στίς μέρες μας παραβλέπουμε.

Εκλογές 2015: Ηχηρό ΟΧΙ του στρατηγού Γράψα στη ΝΔ για το Επικρατείας! Τι του πρότειναν

Σχόλιο Θ.Π.: Για να μην υπάρχει καμία παρεξήγηση Θα θέλαμε να κάνουμε μια μικρή διευκρίνιση σχετικά με το θέμα του Δ. Γράψα. Θεωρούμε πως ως Αρχηγός του Στρατεύματος έκανε άριστα την δουλειά του αφού ως γνωστόν τον αποστράτευσε άρον–άρον τον σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα. Τώρα οι θέσεις του σχετικά με το ΝΑΙ του δημοψηφίσματος και αν υπήρχε πράγματι η επιθυμία από την πλευρά του να συμμετάσχει στα ψηφοδέλτια της ΝΔ είναι δικαίωμα του και ούτε  μας πολύ νοιάζει.
Το θέμα του Δ. Γράψα το εξετάζουμε διεξοδικά,  γιατί συνδέεται άμεσα με αυτό που του είχε πει ο Άγιος Παϊσιος σχετικά με την Πόλη, ότι δηλαδή θα είναι αυτός ο Αρχηγός του Στρατεύματος όταν θα μπούμε μέσα.
Κάποιοι δεν το γνωρίζουν αυτό το γεγονός, κάποιοι άλλοι το αμφισβητούν… και κάποιοι θεωρούν ότι είναι ψέμα!!!

“Πως θα αντέξει η ανθρωπότητα αυτό το ταξίδι προς την καρδιά του σκότους;”

Στις 28 Αυγούστου ταξινομώντας παλαιές  ρήσεις ασκητή Γέροντα  μας έκανε εντύπωση η φράση του