“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Ξεχειλίζει η οργή! Πέθανε ο καρδιοπαθής που κατήγγειλε το φακελάκι στον Ευαγγελισμό - Βαριές καταγγελίες από τους συγγενείς

-Λίγες ώρες μετά το χειρουργείο ο συνταξιούχος ξεψύχησε μέσα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας
-Ο καρδιοχειρούργος του Ευαγγελισμού ζητούσε 1.500 ευρώ για να τον χειρουργήσει
-Οι συγγενείς του συνταξιούχου καταγγέλλουν πως η καθυστέρηση 18 ημερών ήταν μοιραία
-Η ελληνική αστυνομία ζήτησε να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή και ιστολογική εξέταση

Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ !!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτά τα σημάδια σε αφήνουν αδιάφορο;

Αλβανός τζιχαντιστής τραυματίστηκε στην Συρία και νοσηλεύεται στην Λάρισα

Αναρτήθηκε από Βουνιώτισσα , Δευτέρα 14/07/2014 12:07 , Αλβανικός τύπος
Αλβανός τζιχαντιστής που πολεμούσε στη Συρία και έχει τραυματιστεί νοσηλεύεται στη Λάρισα,- αναφέρουν αλβανικά δημοσιεύματα. Σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα αλβανικών μέσων, στη Συρία έχουν σκοτωθεί εννέα "Αλβανοί μουσουλμάνοι αντάρτες" και άλλοι έξι έχουν τραυματιστεί.

Aυτό είναι το μεγάλο κόλπο με τα πετρέλαια: Ιδιώτες «μεσίτες» θα μοιράσουν το πετρέλαιο της Ελλάδας

Σε ιδιώτες «μεσίτες» μεθοδεύει να δώσει η κυβέρνηση τη διαχείριση των διαγωνισμών για τις έρευνες υδρογονανθράκων στην Ελλάδα, παρακάμπτοντας τον δημόσιο φορέα που ιδρύθηκε το 2011 για τη διαφύλαξη των συμφερόντων του Δημοσίου. 
Όπως αποκαλύπτει η Εφημερίδα των Συντακτών, λίγες μέρες πριν αρχίσει ο μεγάλος γύρος παραχωρήσεων 20 θαλάσσιων οικοπέδων σε Ιόνιο και Κρήτη, το ΥΠΕΚΑ σπεύδει να αναθέσει με «κλειστό» διαγωνισμό σε ιδιωτική εταιρεία ή «ένωση φυσικών ανθρώπων» τη μεγάλη δουλειά των πετρελαίων.

ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ

Εκθεση - βόμβα από το ΔΝΤ: Τυπώστε χρήμα, σταματήστε τη λιτότητα
Έκκληση στην ΕΚΤ να προχωρήσει σε εκτύπωση χρήματος και στις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις να εγκαταλείψουν τις πολιτικές λιτότητας απευθύνει το ΔΝΤ, για την περίπτωση που οι αποπληθωριστικές πιέσεις επιμείνουν στην Ευρωζώνη. Η έκθεση ουσιαστικά στέλνει μηνύματα στο Βερολίνο και την καγκελάριο Μέρκελ η οποία επιμένει στην πολιτική της σκληρής δημοσιονομικής πειθαρχίας κυρίως για τις χώρες του Νότου, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

Αφορμή μετανοίας

του Αρχιμανδρίτη Βασιλείου Γοντικάκη
Η έκθεση των κειμηλίων είναι ίσως ένας άλλος τρόπος για να καταργήσουμε το άβατον του Αθω
Επειδή με την έκθεσι των αγιορειτικών κειμηλίων στη Θεσσαλονίκη πολλοί θα γράψουν ­ και ήδη γράφουν ­ γι' αυτά που βλέπουν και ακούνε, ίσως δεν θα ήταν άνευ σημασίας να αναφέραμε μερικά πράγματα για εκείνα που συνήθως δεν βλέπουμε και δεν ακούμε· για κάποιους «αοράτους» και ταπεινούς, που αποτελούν τη βάσι της αγιότητος του Ορους και της ιερότητος των κειμηλίων του.