“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Το δόρυ του Αρχιστράτηγου

Από έναν τόπο της Φρυγίας πέρασε, λένε, στα πολύ παλιά τα χρόνια ο αρχιστράτηγος των αγγελικών δυνάμεων, ο αρχάγγελος Μιχαήλ. Στον τόπο εκείνο ανάβλυσε νερό. 
Και το νερό τούτο ήτανε πολύ θαυματουργό. Έτσι, όποιος άρρωστος έφτανε εκεί και πλυνόταν και έπινε, γιατρευότανε αμέσως. Φαντάσου κόσμος που ΄τρεχε στη θαυματουργή πηγή του αρχαγγέλου Μιχαήλ! 

Μειώσεις φόρων υποσχέθηκε πάλι ο Σαμαράς

Αναφέρθηκε άλλη μία φορά το flat tax 15%  για τους επιχειρηματίες. Θυμηθείτε τι γράφουμε για την οικονομική πολιτική. Δεν είναι όμως μόνο στους φόρους το πρόβλημα. Θερμή υποδοχή από πολίτες σε Καραμανλή Τον οδικό χάρτη της επόμενης ημέρας παρουσίασε ο Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Μην ανησυχείτε την Τρίτη επιτέλους η ονομαστική ψηφοφορία για το αντιρατσιστικό!!

Φωτο  από  romfea.gr ( Συνάντηση  στο Βατικανό  και για τον αντισημιτισμό)

Τα νέα από την Αθήνα.

Ξανά στη Βουλή την Τρίτη το Αντιρατσιστικό – Θα γίνει ονομαστική ψηφοφορία για τις Γενοκτονίες
Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία το Αντιρατσιστικό νομοσχέδιο στο σύνολό του, διαφωνίες όμως επέφεραν αναβολή της ψηφοφορίας για τρία άρθρα, η οποία θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη.

Ας είμαστε έτοιμοι για κρίση με την Τουρκία αλλά ας μην "ψαρώσουμε" - Τι δείχνει η στάση Ερντογάν

Μόνο να νομοθετούμε κατόπιν “συνεννοήσεως και αδείας του” δεν ζήτησε ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν από τον Έλληνα πρωθυπουργό. 
Το “΄ζήτησε εξηγήσεις” για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο είναι ο …ευγενικός τρόπος για να περιγραφεί η συμπεριφορά σουλτάνου που έχει αναπτύξει ο κ. Ερντογάν όχι τώρα αλλά εδώ και τουλάχιστον δυο χρόνια. Κάποιος λοιπόν πρέπει να του υπενθυμίσει ότι η Οθωμανική αυτικρατορία έχει καταρρεύσει . 

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΑΨΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ… ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΗΣ

Το μεγάλο αδιέξοδο και ο αργός θάνατος της Ελλάδος

Γεώργιος Εμ. Δημητράκης 
Ο πιο φιλοσοφημένος άνθρωπος είναι ο απλός, ο προσγειωμένος. Η γνώση είναι μόνον ένα εργαλείο και τίποτε περισσότερο. Διότι όταν το εργαλείο αυτό χρησιμοποιείται για ιδιοτελείς και μόνον σκοπούς και ενάντια προς την φύση  του ανθρώπου και την κοινωνία, τότε γίνεται άκρως επικίνδυνο. Όλοι μας, χωρίς καμία εξαίρεση, έχουμε την διαίσθηση, ότι η κρίση που εμείς ως Λαός βιώνουμε, όχι μόνο βαθαίνει, αλλά οδηγεί την Πατρίδα μας σε αργό θάνατο. Δυστυχώς μόνο το Πολιτικό Σύστημα Εξουσίας και όλοι εκείνοι οι Θεσμοί της Πολιτείας που το στηρίζουν δεν θέλουν να αντιληφθούνε την κρισιμότητα της κατάστασης και τον μεγάλο εθνικό κίνδυνο που αντιμετωπίζει η Πατρίδα μας.