“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Με μεγαλοπρέπεια ο Εορτασμός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Άγιο Όρος-Πύργος Ασφαλείας η Πορταΐτισσα !!!

Το Άγιο Όρος εορτάζει την προστάτιδα του, Υπεραγία Θεοτόκο !!!
Με βυζαντινή μεγαλοπρέπεια και κατάνυξη εορτάστηκε στην Αθωνική Πολιτεία η Κοίμηση της Θεοτόκου (τιμάται σήμερα με το παλαιό ημερολόγιο) στα είκοσι περίλαμπρα μοναστήρια και στα εκατοντάδες κελιά. Επίκεντρο ήταν η Ιερά Μονή Ιβήρων όπου φυλάσσεται η θαυματουργή εικόνα της και το καθολικό της τιμάται στη Κοίμηση της Θεοτόκου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ

Πώς θα επικοινωνήσουν οι Έλληνες της Συρίας
Στοιχεία επικοινωνίας δημοσιοποίησε το Υπουργείο Εξωτερικών για Έλληνες πολίτες που βρίσκονται στη Συρία. «Λόγω της ραγδαίας επιδείνωσης της κατάστασης ασφαλείας στη Συρία, υπενθυμίζεται ότι όσοι Έλληνες πολίτες, ευρίσκονται για οιονδήποτε λόγο στην Συρία, μπορούν, σε περίπτωση ανάγκης, να επικοινωνούν με τα κάτωθι τηλέφωνα του Υπουργείου Εξωτερικών:

Τα τρία καρφιά εμπόδια, το 2013 και ο τρίτος Παγκόσμιος πόλεμος

ΤΟΥ ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΡΔΑΚΑ
Τι δουλειά έχει η τούρκικη αλεπού μέσα στο παζάρι του ΝΑΤΟ? 
Μήπως έχει πάλι πλιάτσικο και μοιρασιά και το μυρίσθηκαν οι Αγαρηνοί? Γιατί την μουσούδα της την έχει στραμμένη στο Αιγαίο και την Θράκη? Τα μπροστινά της πόδια στο Καστελλόριζο και την Κύπρο και με τα οπίσθια της θέλει να στηριχθεί στην Αλεξανδρέττα της Συρίας? Τι είδους παγίδα στήνουν στην Συρία οι Ξανθοί στους δυτικούς? Γιατί οι δυτικοί με τους πυραύλους τους θα ανοίξουν στους Ξανθούς διαδρόμους διέλευσης για την πιθανή κατεβασιά τους στο Σουέζ?

Δεν τους ενδιαφέρει η Συρία, αλλά η εξασφάλιση του ελέγχου της νέας παγκόσμιας πρωτεύουσας, τα Ιεροσόλυμα

Το παζλ ολοκληρώνεται. Το σχέδιο ελέγχου της περιοχή γύρω από τα Ιεροσόλυμα, την μέλλουσα παγκόσμια πρωτεύουσα φθάνει στο τέλος του. Με το που θα καθαρίσουν με την Συρία, έρχεται η σειρά της Ιορδανίας την οποία θα καθαρίσουν με συνοπτικές διαδικασίες. Το κλασικό παραμύθι με τα δήθεν χημικά όπλα που χρησιμοποιούν μισθοφόροι πεμπτοφαλαγγίτες που πολέμησαν στο Κοσυφοπέδιο και ίσως συμμετείχαν στο κάψιμο της Αθήνας, έχει επίσης παρουσιαστεί. Με το καθάρισμα και της Ιορδανίας, μετά οι ειρηνευτικές (!!!!!!!!) δυνάμεις του ΟΗΕ θα μπουν στα Ιεροσόλυμα και εφόσον χρειαστεί θα χτυπήσουν τον εβραϊκό στρατό.

ΤΟ ΙΡΑΝ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ !!!

Απειλεί να βυθίσει τα αμερικανικά πλοία έξω από τη Συρία
Και την ώρα που η κατάσταση στη Μέση Ανατολή ήδη βρίσκεται σε έκρυθμη κατάσταση το μόνο που έλειπε ήταν το Ιράν. Όπως ανέφερε το  ιρανικό ιστολόγιο Fars το οποίο αποτελεί όργανο της  ιρανικής Επαναστατικής  φρουράς  το Ιράν απείλησε σήμερα ότι εάν αμερικανικά ή άλλα πλοία πλησιάσουν τις ακτές της Συρίας  και εξαπολύσουν επίθεση τότε το Ιράν θα προχωρήσει σε αντίποινα εκτοξεύοντας πύραυλους εναντίον των αμερικανικών σκαφών.