“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Oπισθοχωρεί ο Μ.Νετανιάχου: ''Δεν συμφωνώ με την κριτική ΗΠΑ- ΝΑΤΟ στη Ρωσία -Δεν πρέπει να συγκρουστούν τα ισραηλινά με τα ρωσικά στρατεύματα''

Το Ισραήλ επιθυμεί να αποφύγει μία εχθρική σχέση με τη Μόσχα, θέλοντας να διατηρήσει το επίπεδο των σχέσεών του, δήλωσε ο πρωθυπουργός της χώρας Μπέντζαμιν Νετανιάχου, σημειώνοντας ωστόσο ότι είναι πιθανό να επηρεαστεί η σχέση μεταξύ των δύο χωρών, μετά τις αεροπορικές επιχειρήσεις που ξεκίνησε στη Συρία το Κρεμλίνο.

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΙ, Η ΑΓΚΥΡΑ «ΣΕΙΕΤΑΙ»

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Μεγάλη ταραχή προκαλεί στην Άγκυρα η αυξανόμενη ρωσική παρουσία στην Συρία και οι ρωσικοί βομβαρδισμοί, που όπως φαίνεται στοχεύουν στόχους τουρκικών συμφερόντων όπως προδίδουν και οι ενδεικτικές αντιδράσεις της τουρκικής κυβέρνησης.

ΕΚΤΑΚΤΟ… ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ !!!

ΟΠΩΣ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΤΩΡΑ ΑΡΑΒΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, Η ΡΩΣΣΙΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΩΣ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΤΡΟΠΟΥΣ [ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ] ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ.

Ο Μεγαλύτερος Δουλέμπορος είναι το Τουρκικό Κράτος

Γράφει ο Χρήστος Βαλκάνιος
Όλο αυτό τον αδυσώπητο πόλεμο που διαδραματίζεται στη Συρία ως γνωστόν εκμεταλλεύονται τα δίκτυα διακινητών προσφύγων, προκειμένου να αποκτούν τεράστια κέρδη. Πώς όμως είναι στημένο και ποιοι επωφελούνται από όλο αυτό το δίκτυο, αποκαλύπτει δημοσιογραφική έρευνα για το θέμα από το ΑΠΕ.