“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΝΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑ

«Εύχομαι ολοψύχως, ἡ ευλογία του Θεού να είναι μαζί με την Ελλάδα μας και μαζί με όλη την ανθρωπότητα, σε όλη τους τη ζωή και σε όλη την αιωνιότητα. Εύχομαι πάλι ὁ Κύριος, να καταπλουτίσει την Ελλάδα μας και όλα τα ἔθνη της γης, διά τῶν ὑλικῶν και πνευματικών αγαθών Του. Εὔχομαι επίσης να χαρίσει στην ανθρωπότητα ειρήνη, ομόνοια και μετάνοια και να φωτίσει τούς ισχυρούς τής γης να κυβερνούν τούς λαούς αὐτῆς, θεαρέστως και θεοφιλῶς. Να πιστεύουν πάντες ο άνθρωποι πού ζουν  επί πάν το πρόσωπον της γης,  στον Έναν και Μόνον Αληθινό Θεό, πού είναι ὁ Πατήρ, ὁ Υιός και το Άγιο Πνεύμα,αμήν. Ὁ Κύριος σαν έθνος, μας ευλόγησε περισσότερο οπό όλα τα έθνη της γης ... Απ’ όλες τις γλώσσες πού υπάρχουν στον πλανήτη μας, ὁ Θεός την Ελληνική γλώσσα διάλεξε για να γράφουν  τα Ευαγγέλια. Μικρή ευλογία είναι αυτό; Οι μεγαλύτεροι Πατέρες της Εκκλησίας μας, είναι Έλληνες. Αν διαβάσουμε τα Συναξάρια, σε κάθε γωνιά της γης, θα δούμε ότι υπάρχουν Άγιοι και Μάρτυρες. Μόνο ἡ Θεσσαλονίκη ἔχει 42 Αγίους. Μικρή ευλογία είναι αυτό;

Bloomberg: Ο Σαμαράς θέλει να λύσει το «ζήτημα του Αιγαίου»

Η Ελλάδα έχει δικαίωμα να διεξάγει έρευνες για ενέργεια στα χωρικά της ύδατα, δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος δεσμεύτηκε να βρει μια φιλική λύση με την Τουρκία για το θέμα αυτό, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη γειτονική χώρα στις αρχές Μαρτίου, μεταδίδει το Bloomberg.

Πολύ ξύλο στο ΠΑΣΟΚ αλλά …. με Δημοκρατικές διαδικασίες

Δημοκρατικές διαδικασίες στο κόμμα Βενιζέλου
Πρωτοφανή επεισόδιο εκτυλίχθηκαν πριν από λίγο στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ: σύντροφοι αντάλλαξαν γροθιές και ύβρεις στον 4ο όροφο των γραφείων της Ιπποκράτους όπου βρίσκεται η ΕΚΑΠ. Το συμβάν προκλήθηκε ύστερα από κατηγορίες που απηύθυναν γραμματείς...νομαρχιακών επιτροπών του κόμματος προς τον πρόεδρο της Επιτροπής Τήρησης Καταστατικού και Πιστοποίησης, Γιάννη Σουλαδάκη καθώς και προς το μέλος Γρηγόρη Φελώνη.

ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

από savvasm 
Κάποτε ένας ναυτικός βρέθηκε ναυαγός σ΄ ένα ακατοίκητο τροπικό νησί μόνος κι έρημος. Με πολλούς κόπους, χωρίς εργαλεία εργαζόμενος μόνο με τα χέρια του κατάφερε να φτιάξει μια ξύλινη καλύβα για να μπορέσει να προστατευτεί κατά την περίοδο των βροχών. Πράγματι είχε μόλις τελειώσει την καλύβα όταν άρχισε να βρέχει ασταμάτητα. Όμως την δεύτερη κιόλας μέρα ένας κεραυνός έκαψε την καλύβα του και την έκανε στάχτη. Ο ναυαγός, που πρώτα δόξαζε το Θεό για τη σωτηρία του ξέσπασε σε δάκρυα.

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΑΠΟ ΑΡΓΥΡΗ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟ;

Α. ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ: «Η ΧΩΡΑ ΕΚΒΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΙΩΣ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΔΙΑΛΥΟΤΑΝ» ksipnistere.blogspot.gr

Ο Κίσσινγκερ προβλέπει πυρηνικό πόλεμο με το Ιράν

Ο πεπειραμένος παγκοσμιοποιητής, γνωστός οικονομικός δολοφόνος και υπάλληλος του Ροκφέλερ Χένρι Κίσινγκερ μιλά για πυρηνικό πόλεμο. Μιλώντας σε μια συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στο Νταβός της Ελβετίας, ο Κίσινγκερ είπε ότι μια κρίση που θα περιλαμβάνει ένα πυρηνικό Ιράν στο «εγγύς μέλλον» θα οδηγήσει σε έναν πυρηνικό πόλεμο και σε «ένα σημείο καμπής στην ιστορία της ανθρωπότητας.

ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ... ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ !!!

Μετεωρίτης στην Ρωσία; 'Αλλη μία κάρτα των ILLUMINATI που επαληθεύεται

Άλλη μια κάρτα από το περιβόητο παιχνίδι του Steven Jackson "Illuminati" επαληθεύεται. Όπως επαληθεύονται και αυτοί που λέγανε για μία απειλή απο το διάστημα... Είναι η αρχή μία σειράς γεγονότων για να επιβάλλουν τη νέα τάξη;  Είναι μια νέα μορφή πολέμου με νέα όπλα των Αμερικάνων (HAARP); 
Σίγουρα είναι σημεία των καιρών...
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Έρχεται η τελική μάχη για τη Συρία;

Τέσσερα ρωσικά πολεμικά πλοία κατευθύνονται στα συριακά ύδατα για «επιχείρηση εκκένωσης»
Έρχεται η τελική μάχη για τη Συρία; Ίσως είναι ένα βιαστικό ερώτημα και διαπίστωση, όμως οι πρόσφατες κινήσεις του ρωσικού πολεμικού ναυτικού εγείρουν έντονο προβληματισμό: Σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του Ρώσου υπουργού Αμύνης στολίσκος τεσσάρων ρωσικών πολεμικών πλοίων κατευθύνεται προς την Μεσόγειο κοντά στα συριακά ύδατα.