“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Ἅγιον Ὅρος. Ἕνας ἀληθινὸς ἐπιταχυντὴς τοῦ σωματιδίου Τοῦ Θεοῦ!!!

Γράφει ὁ Θεόδωρος Ἐλευθεριάδης
Ἀκούσαμε πολλὲς  ζητωκραυγὲς ἀπὸ  εἰδικοὺς καὶ μή, τοῦτες τὶς μέρες. Βρέθηκε, λένε, τὸ σωματίδιο ποὺ δημιούργησε τὸν  κόσμο ὁλάκερο. Δεκάδες χρόνια ἐρευνητικῶν προγραμμάτων καὶ ἑκατοντάδων δισεκατομμυρίων δολαρίων.   Γιὰ νὰ βροῦνε οἱ τρανοί της ἐπιστήμης τὴν αἰτία τῆς Γέννησης. Ὄχι δὲν εἶναι ὁ Θεός, ἀλλὰ τὸ μποζόνιο τοῦ Χιγκς.  Εἴμαστε ἄψυχα ὄντα ποὺ λαμβάνουμε ὕλη, σάρκα καὶ ὀστᾶ ἀπὸ αὐτό, καὶ ἀφοῦ πρῶτα γενίκημε πίθηκοι, φτάσαμε σήμερα νὰ εἴμαστε..γαϊδούρια ( νὰ μὲ συγχωρήσουν τὰ συμπαθῆ τετράποδα τὴν ἀσέβειά μου πρὸς αὐτὰ) ποὺ ἀφήνουμε, στὸ ὄνομα τῆς ἐπιστήμης, ἑκατομμύρια παιδιὰ στὴν Ἀφρική, τὴν  Ἀσία, τὴ Νότια Ἀμερικὴ νὰ πεθαίνουν ἀπὸ τὴν πείνα καὶ τὴν ἔλλειψη ἐμβολίων.

Προκαλεί ο Γερμανός ΥΠ.ΕΞ.: "Η υπομονή μου με την Ελλάδα εξαντλείται"

Για άλλη μια φορά προκαλεί ο Γερμανός Υπουργός Εξωτερικών, δηλώνοντας πως η υπομονή του...με την Ελλάδα εξαντλείται. Σε συνέντευξή του στη Bild, ο 39χρονος πολιτικός έστειλε ακόμη ένα αυστηρό μήνυμα προς την Ελληνική Κυβέρνηση. "Πάντα έλεγα πως δεν μπορεί να υπάρξει έκπτωση στις μεταρρυθμίσεις. Και αυτό δεν έχει αλλάξει. Στην περίπτωση της Ελλάδας, η καθυστέρηση εξαιτίας των εκλογών έχει ήδη συμβεί. Αλλά δεν είναι ζήτημα λίγων εβδομάδων. Το θέμα είναι να αποδείξει ότι εφαρμόζει και προχωρά με τις αποκρατικοποιήσεις και τις διοικητικές μεταρρυθμίσεις". Για να συμπληρώσει στη συνέχεια όλο νόημα: "Πρέπει επίσης να το πω. Η υπομονή μου πλησιάζει στο τέλος της". press-gr.blogspot

Πόσο φόρο θα πληρώσουμε το 2013;

Ο υφυπουργός Οικονομικών, έδωσε χθες το απόγευμα στη Βουλή τους…τίτλους του νέου φορολογικού νομοσχεδίου. Όμως, στα φορολογικά, ο…διάολος κρύβεται στις λεπτομέρειες. Αυτά λοιπόν που δεν ανακοινώθηκαν, είναι σαφώς πιο σημαντικά από αυτά που ανακοινώθηκαν. Δείτε γιατί…

"Houston, we have a problem" !!!

Ο Νηλ Άρμστρονγκ (Neil Armstrong) – κυβερνήτης της αποστολής Apollo 11 προς τη Σελήνηστις 21 Ιουλίου 1969 (43 χρόνια πριν) - ήταν ο πρώτος άνθρωπος που πάτησε το πόδι του στη Σελήνη λέγοντας:“That’s one small step for a man, one giant leap for mankind.” “Ένα μικρό βήμα για ένα άνθρωπο, ένα τεράστιο βήμα για την ανθρωπότητα.”
Η παραπάνω χιουμοριστική φωτογραφία όμως, δίνει μια άλλη εκδοχή για την πρώτη επίσκεψη του ανθρώπου πάνω στη σελήνη, αφού φαίνεται ξεκάθαρα πως το πλήρωμα του  Apollo 11 είχε “βρει” τότε …. ένα μικρό πρόβλημα!!!    Θ.Π.

Επέμβαση στη Μέση Ανατολή θα προκαλέσει κάθοδο των Ρώσων;

Η κλιμάκωση της κατάστασης στη Συρία συνεχίζεται και κανείς πλέον δεν μπορεί να αποκλείσει παν ενδεχόμενο. Ο Συριακός Στρατός έπληξε καταφύγια ισλαμιστών μισθοφόρων στον Βόρειο Λίβανο λίγα χιλιόμετρα από τα σύνορα της Συρίας. Η συγκεκριμένη αστάθεια στη Συρία και την ευρύτερη περιοχή ίσως οδηγήσει στην δραστηριοποίηση στο Λίβανο του ριζοσπαστικού σιιτικού κινήματος Hezbollah, είχε δηλώσει ο αρχιστράτηγος, Γκερτσί Γκαλέβι. Τότε δεν αποκλείεται το Ισραήλ να χτυπήσει προληπτικά το Λίβανο. Αλλά και στα τούρκο-συριακά σύνορα εκτελέστηκαν επιχειρήσεις κατά των «ανταρτών».

Προς χάος: Το Ισραήλ "άναψε" τις μηχανές των αρμάτων - Το Ιράν απειλεί Τουρκία!!!

Μια χαοτική κατάσταση σε επίπεδο απειλών και στρατιωτικών ισορροπιών δημιουργείται ταχύτατα με "πυροκροτητή" το συριακό ζήτημα: Δηλώσεις Ισραηλινού στρατιωτικού διοικητή"Το Ισραήλ είναι έτοιμο για αστραπιαίο πόλεμο στο Λίβανο" στο "κάδρο" τυχόν επίθεσης των δυτικών στην Συρία, την ίδια ώρα που ο Ιρανός κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κυβερνητικού κόμματος, Εμίρ Χουσεΐν Γκαζιζάντε δήλωνε πριν λίγες ώρες ότι "Η Τεχεράνη σε ενδεχόμενη τουρκική επίθεση στη Συρία δεν θα μείνει απαθής".

"Η Ελλάδα χρειάζεται έναν Ερντογάν".Το είχε γράψει πρώην Α/ΓΕΝ,τώρα το λέει και καθηγη τής!!!

Η Ελλάδα βιώνει μια φάση παρόμοια με εκείνη της Ιταλίας τη δεκαετία του 1990 και στη Τουρκία τη δεκαετία του 2000. Η κατάρρευση του συστήματος στην Ιταλία έφερε τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι και στην Τουρκία τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Και η Ελλάδα χρειάζεται έναν υποστηρικτή της αλλαγής. Όπως ο Ερντογάν”. Αυτά λέει σε συνέντευξή του στη ΧΟΥΡΙΕΤ ο καθηγητής Λουκάς Τσούκαλης, επικεφαλής του ΕΛΙΑΜΕΠ. Ο κ.Τσούκαλης αφού περιγράφει την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο την οποία διέρχεται η Ελλάδα,εκφράζει την άποψη ότι στο τέλος της κρίσης θα υπάρξει “μια δραματική ανανέωση της πολιτικής τάξης,κάτι που φάνηκε στις εκλογικές αναμετρήσεις του Μαίου και του Ιουνίου,όπου το διπολικό σύστημα κατέρρευσε”.

Θα κάνουν οι Τούρκοι τη βρώμικη δουλειά στη Συρία;

Σε στρατιωτική σύγκρουση οδηγεί άραγε η κρίση μεταξύ Αγκυρας και Δαμασκού που ξέσπασε με την κατάρριψη τουρκικού αεροσκάφους από τη Συρία και όσο περνούν οι ημέρες κλιμακώνεται; Η πιθανότητα για ένα θερμό επεισόδιο, μικρότερης ή μεγαλύτερης έκτασης, μεταξύ των δύο στρατών έχει αναμφίβολα αυξηθεί. Κυρίως λόγω ενός λάθους ή μιας βεβιασμένης κίνησης που μπορεί να οδηγήσει κάποια από τις δύο πλευρές να τραβήξει τη σκανδάλη ευκολότερα απ’ όσο πριν από λίγες εβδομάδες. Οι επιπτώσεις μιας τέτοιας εξέλιξης είναι πολύ ευρύτερες καθώς η Τουρκία έχει στο πλευρό της το ΝΑΤΟ και η Συρία τη Ρωσία και το Ιράν.

Όταν οι πολιτικάντηδες προδίδουν την πατρίδα μας ο λαός πρέπει να πάρει την τύχη του στα χέρια του !!!

Όταν ένα έθνος έχει παραδώσει την κυριαρχία του με αντάλλαγμα οικονομική βοήθεια- όταν αναπόφευκτα μαζί με την κυριαρχία του παραδίδει και την αξιοπρέπεια του- όταν, παρ' όλα αυτά, οι όροι που συνοδεύουν την οικονομική βοήθεια, αντί να το ανακουφίζουν, το βυθίζουν ακόμα περισσότερο στην εξαθλίωση και διευρύνουν την εξάρτηση από τους δανειστές του- όταν σ' ένα έθνος σημειώνονται καθημερινά αυτοκτονίες λόγω οικονομικού αδιεξόδου κι αυτό γίνεται ρουτίνα στις ειδήσεις- όταν σ' ένα έθνος παιδιά λιποθυμούν στα σχολεία επειδή οι γονείς τους δεν μπορούν να τους παράσχουν τροφή- όταν σ' ένα έθνος συνταξιούχοι......ψάχνουν στα σκουπίδια για να φάνε- όταν σ' ένα έθνος η επίσημη ανεργία τείνει να ξεπεράσει το 25% και τεράστιο μέρος όσων εργάζονται υποαμείβεται, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι αυτοί να μην μπορούν να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες- όταν ένα έθνος καταρρέει δημογραφικά- όταν σ'ένα έθνος εκδηλώνεται μαζική τάση μετανάστευσης και ο ανθός του πληθυσμού του εγκαταλείπει τη χώρα....