“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

ΠΕΡΙ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ, ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ Β΄ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ (ΕΝΑ ΣΠΑΝΙΟ ΒΙΒΛΙΟ – ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΚΥΨΕΛΗ 1991)

ΦΩΤΟ: από το Ιερό Παρεκκλήσιο της Παναγίας της Πορταϊτίσσης της Ι.Μ. Ιβήρων Αγίου Όρους

Στόχος η Ρωσία! Κόλαση με το ΝΑΤΟ στο Αιγαίο...

Το Ρωσικό θωρηκτό "Caesar Kunikov" στην Κωνσταντινούπολη στις 14 Δεκεμβρίου 2015. Από πίσω διακρίνεται η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ
Κατά την χτεσινή σύνοδο υπουργών Άμυνας, το ΝΑΤΟ αποφάσισε την εμπλοκή στον συριακό πόλεμο και την αναχαίτιση των ρωσικών δυνάμεων, με σκοπό την μείωση των εισροών μεταναστών και προσφύγων στη Δύση.
Μετά το πέρας της συνεδρίασης, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας, κ. Παναγιώτης Καμμένος, δήλωσε: «η πρωτοβουλία είναι προς την πλευρά που επιθυμούμε και μας βρίσκει σύμφωνους, αρκεί να υπάρχει σεβασμός στα χωρικά ύδατα και όχι παραβιάσεις κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας».

ΥΠΕΘΑ: Έτσι θα δρα η Νατοϊκή δύναμη SNMG 2 στο Αιγαίο – Απέπλευσαν τα τέσσερα πρώτα σκάφη από τη Σούδα

Θ.Π.: συμφωνήσανε λεει ότι οι Τούρκοι και οι Έλληνες θα περιοριστούν στα δικά τους χωρικά ύδατα, ενώ το ΝΑΤΟ θα επιχειρεί στα διεθνή, και την ίδια ώρα η Τουρκία εξέδιδε ΑΚΥΡΩΤΙΚΗ  ΝΟΤΑΜ  ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΎΣΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ για την διάσωση των Ελλήνων αγνοουμένων. Ρε παλιοψευταράδες που τα λετε αυτά;;;;
Απέπλευσαν τα τέσσερα πρώτα πολεμικά σκάφη από τη Σούδα στο πλαίσιο της Νατοϊκής δύναμης SNMG 2 για το Αιγαίο για να λάβουν μέρος στην ανάπτυξη της δύναμης μεταξύ των τουρκικών και των ελληνικών ακτών.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

www.triklopodia.gr

ΤΡΑΓΩΔΙΑ! Ελικόπτερο ΑΒ-212 του ΠΝ κατέπεσε μεταξύ Αστυπάλαιας και Καλύμνου. Νεκροί και οι τρεις χειριστές ;

Εντοπίστηκαν οι δύο  αξιωματικοί που επέβαιναν σε αυτό (δύο υποπλοίαρχοι πιλότοι και ένας χειριστής ραντάρ) ενώ αγνοείται ο τρίτος. Νωρίτερα άλλο ελικόπτερο που συμμετείχε στην επιχείρηση έρευνας και διάσωσης είχε εντοπίσει από αέρος τα συντρίμμια του μοιραίου Agusta Bell επάνω στη νησίδα Κίναρο, αναφέρουν δημοσιογραφικές πληροφορίες.

Να πως από αδιάφορος για την πίστη έγινα μοναχός

Δι’ ευχών των Αγίων πατέρων ημών… ελέησον ημάς», είπε ό ιερεύς και τελείωσε ή Κυριακάτικη Θεία Λειτουργία. Προσκυνήσαμε τις εικόνες, πήραμε αντίδωρο και βγήκαμε στην αυλή της Μονής, περιμένοντας να κτυπήσει ή καμπάνα για την Τράπεζα. Ήμασταν αρκετοί επισκέπτες στη Μονή παρ’ όλο που ήταν αρχή ανοίξεως. Ό καιρός είχε μία ελαφριά ψύχρα και έναν πλούσιο ήλιο. Μου άρεσε να βλέπω μέσα στην πρωινή δροσιά τη θάλασσα στα πόδια μου και πάνω από το κεφάλι μου, τον γηραιό Άθωνα, που με τις βαθιές και απάτητες χαράδρες του κατέβαινε μέχρι το μοναστήρι, για να λειτουργηθεί κι αυτός.

Απίθανη δήλωση Ρέντσι: «H EΕ είναι σαν την ορχήστρα που παίζει στον Τιτανικό»

Με την ορχήστρα που έπαιζε στον Τιτανικό παρομοίωσε σήμερα την Ευρωπαϊκή Ένωση ο πρωθυπουργός της Ιταλίας, Ματέο Ρέντσι.
Μια ημέρα αφότου εξέφρασε τις έντονες ανησυχίες του για την κατάρρευση της Συνθήκης του Σέγκεν, ο κ. Ρέντσι μίλησε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg για την κατάσταση της οικονομίας της χώρας τους αλλά και το προσφυγικό.