“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Στον προθάλαμο μίας παγκόσμιας σύρραξης μετά από μία παγκόσμια οικονομική κατάρρευση - Οι αντίπαλοι του πολέμου έχουν πάρει τις θέσεις τους - Σκοπός του σχεδίου η επιβολή του χάους και η πρόταση μίας παγκόσμιας κυβέρνησης
Πρόκειται για μία εκπληκτική ανάλυση της Pravda για την επερχόμενη οικονομική κατάρρευση των Η.Π.Α, για τις πραγματικές αιτίες των διεθνών εγκληματικών πολέμων που πραγματοποιεί, και τον κίνδυνο που ελλοχεύει για την ανθρωπότητα.

Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, γυναίκες και Ρομά

Το ιστολόγιό μας έχει την τιμή αγαπητοί αναγνώστες, να φιλοξενεί άρθρο του θεολόγου Θεόδωρου Ρηγινιώτη σ’ένα θέμα σημαντικό με κοινωνικές προεκτάσεις πέρα από τα θεολογικά του νοήματα. Τον ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για την αποστολή του άρθρου. Εμείς ωφεληθήκαμε και το ίδιο ευχόμεθα και για σας. Ας έχουμε τις πρεσβείες του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, μεγάλου Διδασκάλου του Γένους μας.

Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, γυναίκες και Ρομά   (Θεόδωρος Ι. Ρηγινιώτης)
Ο άγιος, ισαπόστολος και μάρτυρας Κοσμάς ο Αιτωλός (24 Αυγούστου) ήταν ένας ιερέας και μοναχός του 18ο αιώνα, που, βλέποντας τους ορθόδοξους χριστιανούς σε κακή κατάσταση, λόγω της Τουρκοκρατίας, βγήκε από το Άγιο Όρος και γύρισε μεγάλο μέρος της Ελλάδας και Αλβανίας διδάσκοντας από χωριό σε χωριό. 

Β. ΠΟΥΤΙΝ: “Δεν υπάρχουν αποδείξεις για χρήση χημικών όπλων στη Συρία”

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε στον Βρετανό πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι το συριακό καθεστώς έκανε χρήση χημικών όπλων εναντίον των ανταρτών στη Συρία, όπως έγινε γνωστό απόψε από το Λονδίνο. Στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν νωρίτερα οι δύο ηγέτες, ο Πούτιν είπε στον Κάμερον: «Δεν υπάρχουν αποδείξεις, ούτε για τη χρήση χημικών όπλων, ούτε για το ποιος είναι ευθύνεται», ανέφερε ένας εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ.

«Ὅποιος σκάβει τόν λάκκο τοῦ ἄλλου, πέφτει μέσα ὁ ἴδιος»!

Επιτέλους!!! Η Ελλάδα απειλεί να ανατινάξει τις γερμανικές εκλογές. Θα κοστίσουμε ακριβά στη Μέρκελ
Eπιτέλους ρεβάνς! Η Ελλάδα απειλεί να ανατινάξει τις γερμανικές εκλογές όπως την γέφυρα του Γοργοπόταμου οι αντάρτες. Το τι μπνελίκι πέφτει με αφορμή την δήλωση του Σόιμπλε για ένα νέο πακέτο βοήθειας δεν λέγεται. Όπως όλα δείχνουν η Ελλάδα θα κοστίσει στη Μέρκελ πιο ακριβά απ΄ όσα έχουν πληρώσει ως τώρα οι Γερμανοί πολίτες.
Ένα μήνα πριν τις γερμανικές εκλογές ο υπουργός Οικονομικών Wolfgang Schaeuble μιλά και πάλι για το ενδεχόμενο νέας οικονομικής στήριξης της Ελλάδας μετά την εκπνοή του δεύτερου πακέτου βοήθειας το 2014.

Βίντεο δείχνει ισλαμιστές "αντάρτες" να κάνουν χρήση χημικών όπλων! Ο Ομπάμα, όμως, βλέπει άλλα οράματα

«ΠΑΝΤΟΤΕ ΧΑΙΡΕΤΕ»

Ο απόστολος Παύλος, γράφοντας στους Θεσσαλονικείς, για διάφορα πνευματικά θέματα που έχουν σωτηριολογική σπουδαιότητα, τους συμβουλεύει μεταξύ άλλων· «Πάντοτε χαίρετε» (Α΄ Θεσ. 5,16).Την συμβουλή του αυτή την επαναλαμβάνει σε αρκετά σημεία των επιστολών του. Έτσι στους Φιλιππησίους γράφει· «Χαίρετε εν Κυρίω πάντοτε. πάλιν ερώ, χαίρετε» (Φιλιπ. 4,4). Συμβουλεύει δε και προστάζει, με επιμονή και με επαναλήψεις, τα όσα είπε στους Θεσσαλονικείς. Και δεν το κάνει αυτό ευκαιριακά και παρεμπιπτόντως, αλλά συστηματικά και ενσυνείδητα, δικαιολογούμενος συγχρόνως γι’ αυτή την επιμονή του. «Το λοιπόν αδελφοί μου, χαίρετε εν Κυρίω. Τα αυτά γράφειν υμίν εμοί μεν ουκ οκνηρόν, υμίν δε ασφαλές» (Φιλιπ. 3,1). «Λοιπόν, αδελφοί, χαίρετε…και ο Θεός της αγάπης και ειρήνης έσται μεθ’ υμών» (Β΄ Κορ. 13,11). «Ο δε Θεός της ελπίδος πληρώσαι υμάς πάσης χαράς και ειρήνης…» (Ρωμ. 15,13). Συνολικά δηλαδή σε πέντε χωρία μιλά και εντέλλεται για το θέμα της χαράς. Στα τελευταίο χωρίο δεν παραινεί ούτε συνιστά, αλλά εύχεται να πληρωθούν «πάσης χαράς».
Γιατί ο απόστολος Παύλος είναι τόσο φορτικός στο θέμα της χαράς;