“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Προκλητική αναφορά για την Αγία Σοφία από Υπουργό του Ερντογάν

Σε μια προκλητική δήλωση αναφορικά με την Αγία Σοφία προέβη ο Τούρκος υπουργός Πολιτισμού Νουμάν Κουρτουλμούς κατά τη διάρκεια ενημέρωσης δημοσιογράφων σχετικά με τα σχέδια της κυβέρνησης για την προσέλκυση τουριστών στην χώρα από την Ασία
Ο υπουργός Πολιτισμού και τουρισμού της Τουρκίας και στενός συνεργάτης του Τ. Ερντογάν επισκέφθηκε την Αγιά Σοφιά και ενημερώθηκε για τις εργασίες αναστήλωσης και συντήρησης που είναι σε εξέλιξη για ένα μνημείο που όπως είπε «είναι από τα σημαντικά μνημεία της τουρκικής ιστορίας, ένα αριστούργημα ενός μεγάλου πολιτισμού που περιέχει πολύ αξιόλογα μνημεία και από την βυζαντινή περίοδο, αλλά και από την οθωμανική περίοδο».

Στην «κατηφόρα» της Ελλάδος όποιος συγκρουστεί μαζί της θα πάθει μεγάλη ζημιά.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Φώτο: η Σμύρνη της καρδιάς μας υπό  την σκέπη του ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ - μνήμη των αθώων μαρτύρων προγόνων μας τέτοιες ακριβώς μέρες που ξανά-  λυσσομανούν τα θηρία της ΡΩΜΙΟΣΎΝΗΣ.  

ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ
Αλλαγή συνόρων στα Βαλκάνια προβλέπουν οι ΗΠΑ!
«Την σοβαρότητα της κρίσης στα Βαλκάνια επισημαίνουν και αξιωματούχοι της Αμερικανικής Κυβέρνησης. Ο Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Στρατηγός ε.α. Τζ. Μάτις , προειδοποιεί ότι,  «μια νέα ανάφλεξη στα Βαλκάνια δεν πρέπει να θεωρείται απίθανη».