“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

Η Τουρκία είναι στα πρόθυρα του εμφυλίου πολέμου

Σχόλιο Θ.Π.: το παραπάνω "έργο" έχει τίτλο: "οι τελευταίες ημέρες της τουρκίας"
Αύγουστος 15, 2015.
Η Τουρκία είναι στα πρόθυρα του εμφυλίου πολέμου και στην οικονομική κατάρρευση, καθώς το μέλλον της χώρας κρατιέται σε ομηρία από τις φιλοδοξίες του ιδιόρρυθμου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σχολιάζει ο Robert Ellis σε άρθρο του στην εφημερίδα Independent.

EUROGROUP: ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ, ΜΕ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΑΡΕΑ!

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ «ΝΕΟ» ΡΟΛΟ ΚΑΛΟΥ ΜΑΘΗΤΗ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΕΤΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΕΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΕΔΩ
Η κυβέρνηση για άλλη μια φορά κορόιδευε τον ελληνικό λαό και ενέπαιζε τη Βουλή, εμφανίζοντας για αυτονόητους λόγους σκοπιμότητας, το τρίτο μνημόνιο να «κινδυνεύει» τάχα, να μην περάσει στο Eurogroup της Παρασκευής (14/8), εξαιτίας της αρνητικής στάσης της Γερμανίας και ειδικότερα του Β. Σόιμπλε. Μάλιστα, η κυβέρνηση έφτανε στο σημείο να κατηγορεί την «Αριστερή Πλατφόρμα» πως συμπλέει(!), περίπου, με το Grexit του Σόιμπλε, σε μια δήθεν «ανίερη συμμαχία» μαζί του!

Αιφνιδιαστική ναυτική άσκηση του ρωσικού στόλου σε Ανατολική Μεσόγειο «απάντηση» στην Άγκυρα !

Απάντηση στα σενάρια της πιθανής τουρκικής εμπλοκής σε συριακό έδαφος, και στα σχέδια της Άγκυρας για κυριαρχία στην Μέση Ανατολή σε …συνεργασία με τις ΗΠΑ, «απέστειλε» το Κρεμλίνο.
Συγκεκριμένα  10 ρωσικά πολεμικά πλοία πραγματοποίησαν εκτεταμένη ναυτική άσκηση στην Ανατολική  Μεσόγειο και στο Αιγαίο, «αποστέλλοντας» πολλαπλά μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση, ειδικά όμως στην  Άγκυρα.