“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Βόμβα Καμμένου: “Ο Άκης είναι μέσα για τροχαία παράβαση σε σχέση με όσα έχουν κάνει άλλοι”

"Ο Τσοχατζόπουλος είναι μέσα για τροχαία παράβαση σε σχέση με όσα έχουν κάνει άλλοι"! Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος έριξε βόμβα μιλώντας για τους εξοπλισμούς.
Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος μιλά για την περιβόητη πλέον “ομάδα αδιάφθορων” που ερευνά όλους τους εξοπλιστικούς φακέλους. Αποκαλύπτει πως δημιουργήθηκε “εντός 10 λεπτών” και γιατί τους έδωσε τα κλειδιά του γραφείου του!

ΠΑΤΡΟ ΚΟΣΜΑΣ εναντίον Γιούνκερ;

Και έλεγα που κολλάει;
Που μπορούν  να κολλήσουν αυτοί οι προορατικοί λόγοι του Εθναπόστολου και Εθνεγέρτη μας ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ του Αιτωλού;

Ιστορίες για Α(ϊ)φελ-είς....

ΝΕΑ… ΕΛΛΗΝΙΚΗ «ΠΡΟΚΛΗΣΗ» ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Το τουρκικό Γενικό Επιτελείο φαίνεται πως κινείται σε πλήρη αρμονία με το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών που διαμαρτυρήθηκε έντονα για την «επικίνδυνη» και «προκλητική» σε βάρος της Τουρκίας δραστηριότητα του νέου υπουργού Άμυνας της Ελλάδας, κ Καμένου.

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 ΕΙΝΑΙ «ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ», ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΛΕΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ενώ πλησιάζουμε και φέτος την επέτειο της επανάστασης του 1821, στην άλλη πλευρά του Αιγαίου αναφέρουν με πομπώδη τρόπο  ότι οι Έλληνες πιστεύουν σε… παραμύθια και προφανώς τρέφουν μεγάλες ψευδαισθήσεις και αυταπάτες για την επανάσταση του 1821, την οποία απομυθοποίησε με τον πιο «έγκυρο» τρόπο, σύμφωνα με τους Τούρκους, ένας γνωστός και μη εξαιρετέος ελληνόφωνος συγγραφέας.  Ο κύριος αυτός θέλησε να κάνει και πολιτική καριέρα σε ένα νεοελληνικό «εκσυγχρονιστικό» κόμμα αλλά γρήγορα αποπέμφθηκε καθώς το πολιτικό κόστος της συμμετοχής του ήταν πολύ μεγάλο.

Συνέβη πέρσι - Έφυγαν φέτος - Τι άλλο έρχεται;

Φώτο από www.ekriti.gr
Στη Μονή Αγίου Παύλου υπάρχει μια ομάδα αξιόλογων εικόνων της Παναγίας. Ο Καθρέπτης είναι εικόνα μισοκαμμένη. Κατά την Παράδοση ανήκε στην Αγία Θεοδώρα, σύζυγο του Θεοφίλου, η οποία αποκατέστησε τις εικόνες και σώθηκε από θαύμα, όταν οι εικονομάχοι την πέταξαν σε φωτιά για να την κάψουν.