“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ

Π. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ
“Ο Οικουµενισµός είναι ένας δούρειος ίππος, ο οποίος κουβαλά τον Αντίχριστο. Ναι, ναι! Και όµως το σύνθηµα, παρακαλώ, του Οἰκουµενισµού είναι: αγάπη! αγάπη! 
"Αν με ρωτήσετε όμως·  σε τί θα μας χρησίμευε αυτή ακριβώς η περιγραφή του θηρίου, του Αντιχρίστου; Μα είναι πάρα πολύ σπουδαίο. Η αστυνομία όταν αναζητεί κάποιον, κάποιον κακοποιόν, δίνει σ΄ όλους  τους χωροφύλακες από μία φωτογραφία αν υποτεθεί ότι έχει τη φωτογραφία του, αν  ήταν δυνατόν θα έδινε και στους πολίτες τη φωτογραφία του κακοποιού, ώστε, ή δημοσιεύεται η φωτογραφία, ώστε να δουν τα χαρακτηριστικά ο ι άνθρωποι και όπου τυχόν συναντήσουν να τον συλλάβουν. Αυτό σημαίνει · πρέπει να ξέρουμε μετ’ ακριβείας τα χαρακτηριστικά του Αντιχρίστου, ώστε όταν θα εμφανιστεί να μην μας πλανήσει, αλλά να γνωρίζουμε πολύ καλά ποιος είναι ο Αντίχριστος.

Κράτος ουδετερόθρησκο ή Έθνος άθεο;

Του Γιώργου Φωτ. Παπαδόπουλου 
Είναι παγκοίνως ομολογούμενο ότι, κράτος που λησμονεί την ιστορία του είναι καταδικασμένο είτε να την ξαναζήσει είτε να οδηγηθεί σε εθνικό θάνατο. 
Η ιστορία του Ελληνικού Έθνους είναι συνυφασμένη με το αίμα των μαρτύρων ηρώων του, με τον ιερό αγώνα για τη λευτεριά, πολεμώντας –όπως είπε ο γενναίος Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης– «πρώτα για του Χριστού την πίστη την Αγία κι έπειτα για την πατρίδος την ελευθερία».

Λένε ότι το άτακτο BREXIT το έχουν τοποθετήσει σε κρισιμότερο επίπεδο από την Κρίση της Κούβας στην δεκαετία του 60;

Προς τα πού θε να κοιτάξω;
Προς την Δύση, θέλουν να διαλύσουν την ΕΕ;
Προς την Ανατολή, θέλουν να διαλύσουν την Τουρκία;
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Δύσκολοι καιροί αλλά κατεξοχήν ωφέλιμα  πνευματικοί. Για αυτό που συμβαίνει τώρα ταυτόχρονα  σε Δύση και Ανατολή ομίλησε πρώτος ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ. Να μην επαναλάβουμε τις προρρήσεις του ΑΓΙΟΥ, τις μάθαμε όλοι μας από έξω.