“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Θλιβερός θίασος NATO και Τουρκία στην "παράσταση ρωσικές παραβιάσεις"! Άγριο κράξιμο

Είναι για γέλια και για κλάματα το “θέατρο” του NATO και των Ευρωπαίων γι την “ερμηνεία” της Τουρκίας στον …ρόλο του θύματος της ρωσικής βίας! Η οποία εκφράστηκε με δυο παραβιάσεις!
Τα Oscar υποκρισίας "απονέμονται"  απ΄ όλο τον στοιχειωδώς σοβαρό κόσμο .Θα σημειώσουμε βέβαια ότι ανάμεσα σ΄ αυτούς δεν συμπεριλαμβάνεται κανείς από την Αθήνα! Δεν διαπιστώσαμε κάποιος να επισημαίνει γερμανική παρακαλώ ιστοσελίδα:

Η Τουρκία εισβάλει στην Συρία και το ΚΑΚΟ ξεκινάει;

“ΑΧ αδελφοί μου στους καιρούς αυτούς θα ψυχρανθεί  η αγάπη των πολλών και θα υπάρξει θλίψης πολύ, επιθέσεις Εθνών, μεταναστεύσεις Λαών, ακαταστασία μεγάλη” ΟΣΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ο Αγιορείτης

Η καρδιά που είναι έτοιμη για το Θεό

«Ετοίμη η καρδία μου, ο Θεός, ετοίμη η καρδία μου (Ψαλμ. 56, 8)
Αδελφοί μου, είναι μακάριος όποιος μπο­ρεί να πει αυτά τα λόγια στον Κύριό Του! Μακάριος, εκείνος που η καρδιά του είναι εντελώς έτοιμη, να ακολουθήσει το θέλημα του Θεού!
Τί σημαίνει η ετοιμότητα της καρδιάς του ανθρώπου; Ν’ ακολουθεί με χαρά το θέλημα του Θεού και να μην έχει εσωτερική σύγκρουση σε σχέση με δικές του σκέψεις και επιθυμίες.

Έκκληση Τουρκίας σε ΝΑΤΟ για παραμονή των Patriot στη χώρα

Θ.Π.: ΚΑΙ ΤΩΡΑ…. «ΜΟΝΗ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΕΜΩΝΗ»
Η Τουρκία έκανε έκκληση στους συμμάχους της στο ΝΑΤΟ, την Πέμπτη, να παραμείνουν τα αμυντικά πυραυλικά συστήματα Patriot, καθώς η Γερμανία και οι Ηνωμένες Πολιτείες εξέφρασαν την θέλησή τους να αποσύρουν τα αμυντικά συστήματα από το έδαφος της Τουρκίας, λόγω ανυπαρξίας  απειλής από τη Συρία.

Η σιωπή των διανοουμένων…..

Θεοφάνης Μαλκίδης
Σε αναλόγου δυσκολίας, απογοήτευσης και θλίψης περιόδου για την πατρίδα μας, ο λαός μας προσδοκούσε στους διανοούμενους, στην πνευματική του ηγεσία. Περίμενε να του ανοίξουν, συν Θεώ, το δρόμο, για να διεκδικήσει, να αγωνιστεί και να νικήσει. Το έπραξαν μεταξύ των άλλων ο Σικελιανός και ο Καζαντζάκης όταν δολοφονούνταν οι Έλληνες το 1921 στην Αμάσεια του Πόντου, το φώναξε με την ιδιαίτερη φωνή και πένα του ο Κωστής Παλαμάς το 1940 δίνοντας το έναυσμα της αντίστασης που χαρακτηρίζει εδώ και αιώνες τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, το ίδιο έκανε τρεις δεκαετίες σχεδόν αργότερα ο Γιώργος Σεφέρης.

Ηχούν οι σάλπιγγες του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου: Η Ρωσία έτοιμη να χτυπήσει την Τουρκία

Σιιτικά στρατεύματα από Λίβανο και Ιράν συγκεντρώνονται στη χώρα και σε συμμαχία με τη Ρωσία ετοιμάζονται να εξαπολύσουν ολοκληρωτική επίθεση ενάντια στους σουνίτες τζιχαντιστές του Στρατού της Κατάκτησης, στη βορειοδυτική Συρία, που υποστηρίζονται από Τουρκία και Σαουδική Αραβία με την ανοχή της Δύσης.

ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ: "Ο Ερντογάν μας οδηγεί προς τη συντέλεια"! Άρθρο Τούρκου καθηγητή

Η εφημερίδα Ταράφ φιλοξενεί άρθρο του Μουράτ Μπελγκέ, καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Μπιλγκί της Κωνσταντινούπολης, με τον τίτλο «Προς τη συντέλεια...» το οποίο αναφέρεται στην πολεμική ατμόσφαιρα που επικρατεί στην Τουρκία 22 ημέρες πριν από τις εκλογές της 1ης Νοεμβρίου. Το άρθρο σχολιάζοντας την υφιστάμενη κατάσταση στη χώρα, αναφέρει ότι: