“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ;;;

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Επί τεσσεράμισι σχεδόν χρόνια αυτή η χώρα έζησε ένα πρωτοφανές ολοκαύτωμα των πάντων, μια ιστορική ανθρωπιστική καταστροφή που δεν έχει κανένα προηγούμενο στην σύγχρονη ιστορία της. 

Αντιμέτωπο με τις κουρούνες, το Βατικανό καταργεί τα περιστέρια

Ένα χρόνο μετά την επίθεση γλάρων και κουρούνων σε περιστέρια που απελευθερώθηκαν από παιδάκια δίπλα στον Πάπα Φραγκίσκο, το Βατικανό προτίμησε την Κυριακή να απελευθερώσει μπαλόνια ως σύμβολα ειρήνης.
Η παράδοση της απελευθέρωσης περιστεριών την τελευταία Κυριακή του Ιανουαρίου εξελίχθηκε πέρυσι σε κρίση δημοσίων σχέσεων, όταν δύο κατάλευκα και μάλλον αδέξια περιστέρια φωτογραφήθηκαν να δέχονται επίθεση από μια κουρούνα και έναν γλάρο.

Και ξαφνικά όλοι ασχολούνται μαζί μας; Το παραμύθι της "τελείως ασήμαντης" Ελλάδας

Και ξαφνικά όλοι ασχολούνται μαζί μας; Η “μικρή πλην πτωχή Ελλάς” στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος; Νομίζουμε ότι πάντα και ειδικά στα χρόνια της κρίσης , άπαντες ασχολούνταν μαζί μας. Το ΄χουμε υποστηρίξει πολλές φορές στο Onalert, ότι η “άποψη” που τα τελευταία χρόνια υπόπτως κυκλοφορεί και μας θέλει “ασήμαντους” για τους “έξω” δεν πείθει.

Τηλεφώνημα Δρίτσα στον αρχηγό ΓΕΕΘΑ

Και επίσκεψη στο γραφείο του Αρχηγού της Αστυνομίας
Συναντήθηκε και με τον αρχηγό της ΕΛΑΣ - «Περιβάλλουμε με εμπιστοσύνη την ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων», είπε ο τομεάρχης Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ
Επίσκεψη στο γραφείο του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας αντιστράτηγου Δημήτρη Τσκανάκη πραγματοποίησε το απόγευμα της Κυριακής ο τομεάρχης Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θοδωρής Δρίτσας. 

«La Stampa» 1 λεπτό μετά τα exit polls: "Θρίαμβος Τσίπρα"

H ευρείας κυκλοφορίας ιταλική εφημερίδα «La Stampa» 1 λεπτό αφότου δημοσιεύτηκαν τα πρώτα exit polls στην Ελλάδα έσπευσε να κάνει λόγο για «θρίαμβο του Τσίπρα».
Στο πρώτο της θέμα το οποίο είναι οι ελληνικές εκλογές και στο οποίο έχει απευθείας και συνεχή ροή από τις εξελίξεις στη χώρα μας γράφει στον τίτλο του θέματός του: Ελλάδα, πρώτα exit polls: Θρίαμβος της αριστεράς του Τσίπρα. Αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ: «Αυτή είναι μια ιστορική ημέρα».

ΣΙΓΑ, Η ΠΑΤΡΙΔΑ... ΨΗΦΙΖΕΙ

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015: “Κριτής κι αφέντης είν’ ο Θεός και δραγουμάνος του ο λαός”

Για αυτό που έρχεται μετά τις 25 Ιανουαρίου…
“Στα κακοτράχαλα τα βουνά με το σουράβλι και το ζουρνά πάνω στην πέτρα την αγιασμένη χορεύουν τώρα τρεις αντρειωμένοι. Ο Νικηφόρος κι ο Διγενής κι ο γιος της Άννας της Κομνηνής.

Οδηγός ψήφου: Όσα πρέπει να ξέρετε πριν προσέλθετε στις κάλπες

Από την αναγνώριση των εκλογέων μέχρι το πού ψηφίζουν οι ετεροδημότες. Όλα έτοιμα για την αυριανή εκλογική διαδικασία

Σοφία Κατσαρέλη
Όλα είναι έτοιμα για τη διεξαγωγή των αυριανών εθνικών εκλογών. Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 7 το πρωί και η διαδικασία θα ολοκληρωθεί στις 7 το βράδυ. Το εκλογικό σώμα, σύμφωνα με την αναθεώρηση των εκλογικών καταλόγων έως τις 31/10/2014 ανέρχεται σε 9.808.760 εκλογείς που θα κληθούν να ψηφίσουν σε 19.449 εκλογικά τμήματα. Μεταξύ αυτών, οι 99.007 είναι ετεροδημότες που θα μπορέσουν να ψηφίσουν σε 290 εκλογικά τμήματα, 178 εκ των οποίων θα λειτουργούν στην Περιφέρεια Αττικής.

ΓΑΠ: “ΈΣΠΑΣΕ ΤΟ ΠΕΠΛΟ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑΣ”

Σχόλιο Θ.Π.: ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΙΠΕ, ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ….. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Σημειολογική αξία έδωσε στο ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του την Παρασκευή στο κλειστό της ΕΑΠ ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Παπανδρέου. Την ώρα που στην ομιλία του έκανε αναφορά στην ανάγκη να «σπάσει το πέπλο της σιωπής και της συνωμοσιολογίας» έσπασε και το ποτήρι με το νερό που είχε μπροστά του.