“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Ερντογάν: "Ανοίχτε τα τζαμιά και ανοίγουμε τη Χάλκη"

Τις πρώτες δηλώσεις του ως νέος πρόεδρος της Τουρκίας για τους Ρωμιούς της Πόλης και το μέλλον της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης έκανε τη Δευτέρα από το κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου ο Ταγίπ Ερντογάν.
Ο κ. Ερντογάν κάλεσε τους Ρωμιούς να επιστρέψουν στην πατρίδα τους , δηλώνοντας: «Η πόρτα μας είναι ανοικτή στους παλιούς Ρωμιούς πολίτες μας και στα παιδιά τους». «Είμαστε», πρόσθεσε, «άνετοι σε αυτό».

Βρετανία - Άφηναν μικρά κορίτσια έρμαιο στα χέρια συμμοριών ισλαμιστών για να μην προβάλλουν την “θρησκευτική προέλευση” των δραστών!

Πακιστανοί η συντριπτική πλειοψηφία, τους ονόμαζαν “Ασιάτες”
ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ 54 ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΡΟΥΣΑΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ – ΟΡΓΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!
Εκατοντάδες μικρά κορίτσια, εθίζονταν στα ναρκωτικά, βιάζονταν ομαδικά, βασανίζονταν ανηλεώς ακόμα και δολοφονούνταν την ώρα που οι αρχές δεν μπορούσαν να εκδόσουν ειδοποιήσεις λόγω της αντιρατσιστικής νομοθεσίας!

Αξιωματικοί του ΝΑΤΟ αποκλεισμένοι στην ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ

Έξι αξιωματικοί του ΝΑΤΟ έχουν  αποκλειστεί στην πόλη της Μαριούπολης, που  πολιορκείται αυτές τις ώρες από την πολιτοφυλακή των δυνάμεων της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ. Ο εκπρόσωπος Τύπου των Ρωσόφωνων δήλωσε: "Ο ακριβής τόπος της θέσης τους είναι άγνωστος, λόγω απόλυτης μυστικότητας. Αλλά το γεγονός  είναι ότι δεν μπορεί να φύγει  κανείς από τη Μαριούπολη.

ΕΠΙ ΤΩΝ ΤΥΠΩΝ ΤΩΝ ΗΛΩΝ… και του LNG

ΦΩΤΟ  από portnet.gr
Πως σχετίζεται η Ακτογραμμή της Αν. Μακεδονίας - Θράκης με τα Στενά του Βοσπόρου και το LNG;
H   πρόσφατη  κυβερνητική πρόταση  όπως κυκλοφορεί στο διαδίκτυο για να υπάρξει εναλλακτικός μηχανισμός προμήθειας φυσικού αερίου με τη προμήθεια ... υγροποιημένουν (LNG) φυσικού αερίου ουσιαστικά συνιστά συνέχεια της πρότασης του ΥΠΕΚΑ που έγινε στις 21 Αυγούστου 2014

Ο KARADAYİ «ΞΕΦΤΙΛΙΖΕ» ΚΑΙ «ΚΑΘΑΡΙΖΕ» ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ 1920 ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης,
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
Σίγουρα οι εν Ελλάδι αφελείς τουρκολάγνοι και φανατικοί θαυμαστές του διασήμου Τούρκου ηθοποιού και… μεγάλου γυναικοκατακτητή, Kenan İmirzalıoğlu, που φέτος απήλαυσε και τις διακοπές του στα ελληνικά νησιά, δεν θα γνωρίζουν ότι εν λόγω σταρ της Τουρκίας  καθιερώθηκε κινηματογραφικά με μια άκρως ανθελληνική ταινία. Στην ταινία αυτή παριστάνε τον μεγάλο «ήρωα» που ξεφτίλιζε με κάθε τρόπο τους «δειλούς» και «άνανδρους» Έλληνες, την τραγική περίοδο του μικρασιάτικου πολέμου, 1919-1922, στην Κωνσταντινούπολη και όχι μόνο.