“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Wifi-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Η καταστροφή πλησιάζει

Μέχρι και στο Πουέρτο Ρίκο έχει φτάσει η χάρη μας, όχι για καλό φυσικά. Από το περασμένο καλοκαίρι τα αμερικανικά ΜΜΕ συγκρίνουν όλο και περισσότερο το... πάμφτωχο (σε σχέση με τις υπόλοιπες ΗΠΑ) νησί - επαρχία με την Ελλάδα. Τι κοινό βλέπουν;  Την... καταστροφή να πλησιάζει.
Όπως επισημαίνουν, το Πουέρτο Ρίκο βυθίζεται στην – ατελείωτη – ύφεση ήδη από το 2006, ενώ από πέρυσι πλήττεται και από τη χρηματοπιστωτική κρίση, και πλέον βρίσκεται ένα βήμα πριν από τη στάση πληρωμών. Το δημόσιο χρέος του αγγίζει τα 70 δισ. δολάρια (70% του ΑΕΠ) και το κόστος δανεισμού έχει φτάσει σε επίπεδα που κρίνονται πλέον απαγορευτικά. 

Γιατροί προς Άδωνι: Είσαι οικονομικός δολοφόνος - Πήγαινε να πουλήσεις βιβλία!

«Νόμιζα ότι αγαπούν τα βιβλία οι γιατροί, μη με ειρωνεύεστε» ανταπάντησε ο υπουργός Υγείας, δεχόμενος έντονη κριτική και αποδοκιμασίες για τα περί αξιολογήσεων και απολύσεων των γιατρών του ΕΟΠΥΥ
Έντονη κριτική και αποδοκιμασίες δέχτηκε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη διάρκεια σημερινής ομιλίας του στο Συνέδριο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.