“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Κυριακή 16 Ιουλίου 2023

☦ Ο παπά Φώτης είχε πει στον πρέσβη των ΗΠΑ: ”Το νου σου… Υπάρχει Θεός και σε βλέπει”

Ο παπα Φώτης με το τριμμένο ράσο μπροστά στον “κουστουμαρισμένο” πρέσβη των ΗΠΑ κ. Νάιλς.
«Το νου σου… Υπάρχει Θεός και σε βλέπει», του είχε πει.

Πηγή : παπά Φώτης Λαυριώτης ο διά Χριστόν σαλός

☦ Ο Παπα-Φώτης μετά το θάνατο του εμφανίστηκε σε ενύπνιο σε κάποιον ιερέα και του έδωσε ρητή εντολή να ενημερώσει τους ανθρώπους να μην παραλάβουν τη κάρτα του πολίτη θεωρώντας την επικίνδυνη για κάθε χριστιανό.

Δυστυχώς στη Μυτιλήνη λίγοι τον καταλάβαιναν. Και λιγοστά ήταν τα σπίτια που προτιμούσε να διανυκτερεύσει. Τώρα πολλοί αρχίζουν να καταλαβαίνουν την στάση του και την αξία των λόγων του… Στα σπίτια που τον φιλοξενούσαν για να περάσει τα κρύα βράδια του χειμώνα δεν επιθυμούσε πολυτέλειες. Πολλές φορές προτιμούσε να κοιμηθεί έξω στην αυλή, πράγμα που εξόργιζε τις νοικοκυρές .Κάθε είδους πολυτέλεια την αντιπαθούσε. Του άρεσε η απλή και λιτή ζωή….

☦ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ DNA

Θ.Π.: ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΆ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ DNA ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.

Η τεχνολογία αυτή είναι που θα χρησιμοποιηθεί για το ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ πάνω στο ανθρώπινο σώμα, στο ανθρώπινο DNA και ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί εν δυνάμει και κατά την έκδοση της νέας ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ, μέσω της Ιριδοσκόπησης (σκανάρισμα της ίριδας του ματιού), Παλαμοσκόπησης (σκανάρισμα των αιμοφόρων αγγείων της παλάμης του χεριού) και Δακτυλοσκόπησης (σκανάρισμα αντίστοιχα του δακτύλου).

☦ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ:

☦ «Ένας πνευματικός άνθρωπος, είναι ένας άγιος που ομολογεί ότι είναι αμαρτωλός» Παύλου Ευδοκίμωφ