“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Πως εμπλέκεται η Γερμανία «ο Βασιλιάς του Βορρά» στη προφητεία Δανιήλ και τι φοβούνται οι Ισραηλινοί !!!

Διαβάστε το σχετικό δημοσίευμα του thetrumpet.com
Μπενιαμίν Νετανιάχου: «Το Ισραήλ θέλει τη βοήθεια της Γερμανίας»
«Ο Γερμανός Υπουργός εξωτερικών Γκίντο Βεστερβέλε πραγματοποίησε συνάντηση την περασμένη Τρίτη με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό αλλά και με τον παλαιστίνιο Πρόεδρο σε μια προσπάθεια για εκεχειρία μεταξύ των δύο πλευρών. Μετά από τη συνάντηση που είχε με τον ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου, ο Γκίντο Βεστερβέλε δήλωσε ότι ο τερματισμός της βίας αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για το Βερολίνο. Η απάντηση του Νετανιάχου αποκαλύπτει ότι  το Ισραήλ είναι πρόθυμο να προσκαλέσει τη Γερμανία να αναλάβει βασικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις:

Προσοχή !!! Μας οδηγούν σε εμφύλιο !!!

Γιατί στέλνουν τον κόσμο στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;
Τελευταία πυκνώνουν μέσα από το πολιτικό σύστημα οι φωνές εκείνες που αναλαμβάνουν αυτόκλητα σταυροφορία διάσωσης της «δημοκρατίας». Θεωρούν ότι την εικόνα αυτής της «δημοκρατίας» την αμαυρώνει ένα μελανό σημείο. Η είσοδος στη Βουλή του κόμματος της ΧΑ, καθώς και....ο τρόπος που αυτή μιλά και ενεργεί. Διακηρύσσουν λοιπόν ότι θα προσπαθήσουν να θέσουν εκτός νόμου τη ΧΑ. Όμως όλοι γνωρίζουμε πως δεν μπορεί να τεθεί εκτός νόμου ένα κόμμα που ψηφίστηκε από μισό εκατομμύριο Έλληνες και εισήλθε στη Βουλή σύμφωνα με τις διατάξεις του Συντάγματος και του εκλογικού νόμου,  αν δεν θέλουμε να πούμε ότι καταργούμε και αυτή την κατ’ επίφαση «δημοκρατία» που έχουμε. Αφού λοιπόν αυτό δεν μπορεί να γίνει, τότε γιατί κάποιοι από το πολιτικό σύστημα το προαναγγέλλουν, ενώ γνωρίζουν ότι αυτές οι ενέργειες θα ανεβάσουν τη δυναμική της ΧΑ;  

Ποια ανάπτυξη φέρνει 1.000.000 θέσεις εργασίας;

Ανεπανόρθωτες είναι οι ζημιές που έχει υποστεί η ελληνική οικονομία αλλά και η εικόνα της Ελλάδας στα μάτια των Ευρωπαίων πολιτών εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο οι ελληνικές κυβερνήσεις χειρίστηκαν την κρίση και της μνημονιακής πολιτικής που κατεξευτέλισε τη χώρα μας σε ολόκληρη τη Γηραιά Ηπειρο. Μόνο ένα πικρό χαμόγελο οίκτου προκαλούν οι πρωθυπουργικοί ισχυρισμοί περί «αποκατάστασης της αξιοπιστίας της χώρας» και περί δήθεν επερχόμενης «ανάπτυξης», η οποία θα αποκαταστήσει ... το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων, που συνεχίζει να καταβαραθρώνεται ραγδαία. Δεν ξέρει πού να κρυφτεί κανείς από ντροπή όταν ακούει να του διηγούνται καθημερινές εμπειρίες απλών Ελλήνων σε ευρωπαϊκές χώρες. Φοιτητές π.χ. που πάνε να νοικιάσουν σπίτι στην Αγγλία και οι ιδιοκτήτες τούς ζητούν... διπλάσιο αριθμό ενοικίων ως εγγύηση από όσα ζητούν σε άλλους ξένους ή αρνούνται εντελώς να νοικιάσουν το σπίτι τους σε Ελληνες! Παρέες Ελλήνων που πάνε να φάνε σε εστιατόριο στην Αυστρία, παραγγέλνουν και το γκαρσόνι απαιτεί να πληρώσουν... προκαταβολικά το φαγητό!

Το ελικόπτερο τώρα ξεκινάει !!!


http://harryklynn.blogspot.gr

Κωνσταντινούπολη: Ὁ Ἐρντογᾶν θέλει νὰ χτίσει τὸ μεγαλύτερο τζαμὶ

ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ; ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ "ΤΡΕΧΟΥΝ"...Θὰ εἶναι σχεδὸν διπλάσιο ἀπὸ τὴν Ἁγία Σοφία - Θὰ ἐκτείνεται σὲ 15.000 τετρ. μέτρα
Φαραωνικὸ καὶ ἱκανὸ νὰ προκαλέσει φρίκη στοὺς κεμαλιστές: ψηφιακὴ ἀπεικόνιση τοῦ νέου τεμένους ποὺ ὁραματίζεται ὁ Τοῦρκος πρωθυπουργὸς σὲ λόφο δίπλα στὸ Βόσπορο Κωνσταντινούπολη, Τουρκία. Ὁ πρωθυπουργὸς τῆς Τουρκίας Ρετζεπ Ταγὶπ Ἐρντογάν επανερχεται στὸ θέμα τῆς κατασκευῆς ἑνὸς γιγάντιου ἰσλαμικοῦ τεμένους στὸ λόφο τῆς Τζάμλιτζα ποὺ δεσπόζει τοῦ Βοσπόρου στὴν ἀνατολικὴ πλευρὰ τῆς Κωνσταντινούπολης. Μιλώντας στοὺς δημοσιογράφους κατὰ τὴ διάρκεια ἐπίσημου ταξιδιοῦ του στὴν Ἱσπανία ὁ πρωθυπουργὸς ἐπανέλαβε ὅτι σχεδιάζει νὰ κατασκευάσει ἕνα μικρότερο τζαμὶ στὴν πλατεία Ταξὶμ κι ἕνα δεύτερο, μεγαλύτερο, στὸ λόφο τῆς Τζάμλιτζα.

Κρεμλίνο: "Ο Πούτιν είναι μια χαρά"

To Κρεμλίνο διέψευσε σήμερα πληροφορία σύμφωνα με την οποία η επίσκεψη του ιάπωνα πρωθυπουργού στη Μόσχα το Δεκέμβριο αναβλήθηκε εξαιτίας προβλημάτων υγείας του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν. "Δεν είχε οριστεί σαφώς ημερομηνία", δήλωσε ο εκπρόσωπος του ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ. Η ιαπωνική κυβέρνηση επιβεβαίωσε σήμερα ότι ο πρωθυπουργός Γιοσιχίκο Νόντα αναγκάστηκε να ακυρώσει την επίσκεψη στη Μόσχα που είχε προγραμματιστεί το Δεκέμβριο και σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης ο Νόντα δήλωσε ότι η αναβολή οφείλεται σε προβλήματα υγείας του Πούτιν. Κυβερνητική πηγή δήλωσε ότι η ακύρωση της επίσκεψης του Νόντα αποφασίστηκε ύστερα από πρωτοβουλία της Μόσχας, η οποία είχε επικαλεστεί "ένα τραύμα του Πούτιν".

π. Σεραφεὶμ Δημόπουλος: «Θὰ ξυπνήσουμε ἕνα πρωὶ καὶ δὲ θὰ ἔχουμε τίποτε»!

Ἀπὸ τὸ βιβλίο: Πατὴρ Σεραφεὶμ Δημοπουλος (1937-2008), «Ἕνας ἀσκητὴς μέσα στὸ σύγχρονο κόσμο».
Πολύτεκνος οἰκογενειάρχης στὶς ἀρχὲς τοῦ 2008 σὲ συζήτηση μὲ τὸν π. Σεραφεὶμ τὸν ρώτησε:
-Γέροντα, ἔχω κάποιες οἰκονομίες. Νὰ ἀρχίσω νὰ κτίζω κάτι γιὰ τὰ παιδιά; Τί νὰ κάνω;
-Ὄχι, παιδί μου. Νὰ ἀσχοληθεῖς μὲ τὴ γῆ, γιὰ νὰ ζήσεις τὰ παιδιά σου. Γιατί, νά, θὰ κοιμηθοῦμε ἕνα βράδυ καὶ θὰ τὰ ἔχουμε ὅλα, καὶ τὸ πρωὶ θὰ ξυπνήσουμε καὶ δὲ θὰ ἔχουμε τίποτε.

Ο Κένεντι μιλά για τους Ιλουμινάτι !!!

Μια προφητική ομιλία από το παρελθόν. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε τώρα τι εννοούσε τότε ο Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι που δολοφονήθηκε μόλις άρχισε να τοποθετείται δημοσίως κατά όλων των νεοταξικών που μέσω συνωμοσιών και μυστικών οργανώσεων διαλύουν έθνη, προκαλούν οικονομικό χάος και προσπαθούν να ελέγξουν ολόκληρο τον πλανήτη.. χρησιμοποιώντας ως κύριο μοχλό πίεσης εθνοπροδότες πολιτικούς και μέσα μαζικής ενημέρωσης. Δείτε το βίντεο..

Άγιος Ανδρέας ο Απόστολος, ο Πρωτόκλητος

ντίστροφον σταύρωσιν νδρέας φέρει,
Φανες ληθς ο σκιώδης ντίπους.
Σταυρν κακκεφαλς τριακοστ νδρέας τλη.
Βιογραφία
Ο Ανδρέας, ψαράς στο επάγγελμα και αδελφός του Αποστόλου Πέτρου, ήταν από τη Βηθσαϊδά της Γαλιλαίας και τον πατέρα του τον έλεγαν Ιωνά. Επειδή κλήθηκε από τον Κύριο πρώτος στην ομάδα των μαθητών, ονομάστηκε πρωτόκλητος. Ο Ανδρέας (μαζί με τον Ιωάννη τον ευαγγελιστή) υπήρξαν στην αρχή μαθητές του Ιωάννου του Προδρόμου. Κάποια μέρα μάλιστα, που βρισκόντουσαν στις όχθες του Ιορδάνη κι ο Πρόδρομος τους έδειξε τον Ιησού και τους είπε «ἴδε ὁ ἀμνὸς τοῦ Θεοῦ ὁ αἴρων τὴν ἁμαρτίαν τοῦ κόσμου», οι δύο απλοϊκοί εκείνοι ψαράδες συγκινήθηκαν τόσο πολύ, που χωρίς κανένα δισταγμό κι επιφύλαξη αφήκαν αμέσως τον δάσκαλο τους κι ακολούθησαν τον Ιησού. Η ιστορία της ζωής του Ανδρέα μέχρι την Σταύρωση, την Ανάσταση και την Ανάληψη, υπήρξε σχεδόν ίδια με εκείνη των άλλων μαθητών. Μετά το σχηματισμό της πρώτης Εκκλησίας, ο Ανδρέας κήρυξε στη Βιθυνία, Εύξεινο Πόντο (μάλιστα ο Απόστολος, είναι ο ιδρυτής της Εκκλησίας του Βυζαντίου αφού εκεί εγκατέστησε πρώτο επίσκοπο, τον απόστολο Στάχυ (βλέπε 31 Οκτωβρίου) κι αυτού διάδοχος είναι ο Οικουμενικός Πατριάρχης), Θράκη, Μακεδονία και Ήπειρο. Τελικά, κατέληξε στην Αχαΐα.

Τα 29 σημάδια που δείχνουν ότι η Νέα Τάξη μεταμορφώνει την κοινωνία σε μια πλήρως ελεγχόμενη μάζα

Η παγκόσμια ελίτ επιθυμεί να ελέγχει στενά σχεδόν όλα όσα κάνουμε, λέμε και σκεφτόμαστε. Μόλις η ελίτ αποκτήσει τον απόλυτο έλεγχο, θα βρεθούμε αντιμέτωποι με μια τυραννία της ανθρωπότητας που δεν θα έχουμε δει ποτέ πριν.
Όταν οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται τον όρο «τυραννία», σκέφτονται κακοποιούς με όπλα και δικτάτορες να δίνουν διαταγές στον πληθυσμό. Αλλά αυτό το σκεπτικό δεν αποτελεί το σχέδιο δράσης αυτής της ελίτ για την εκπλήρωση των στόχων της στη σύγχρονη πραγματικότητα. Θέλουν να μας κάνουν να πιστεύουμε πραγματικά ότι έχουμε την ελευθερία έκφρασης και ότι εμείς οι ίδιοι επιλέγουμε τους δικούς μας ηγέτες, αλλά στο παρασκήνιο ασκούν «ήπιας δύναμης επιρροή» με έναν τρόπο που είναι εντελώς αδίστακτοι.

Η τρόικα ζητάει κατάργηση της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας για οικονομία !!!!

Τις τελευταίες ημέρες έχουν κυκλοφορήσει δυο (2) σχέδια (draft) αναφορών του προγράμματος της τρόικας για την χώρα μας, με τίτλο: "The Second Economic Adjustment Programme for Greece – First Review, November 2012, DRAFT" Η μια με ημερομηνία 10/11/2012 και η δεύτερη με ημερομηνία 27/11/2012. Και οι δυο αναφορές έχουν διαρρεύσει και δημοσιευθεί.. Μάλιστα η τελευταία η προχθεσινή δημοσιεύτηκε από το ΒΗΜΑ. Προσέξτε τώρα τι έχει συμβεί οι δυο αυτές αναφορές έχουν αρκετές διαφορές...
Δείτε τι διαφορές εντοπίσαμε στις δαπάνες και περικοπές της Εθνικής Άμυνας και τι απίστευτο προτείνει η τρόικα...Η 1η αναφορά της Τρόικας 10/11/2012 γράφει:

"Χιροσίμα" η Βουλή από τον Καμμένο - Ο Βενιζέλος βρίσκεται στον προθάλαμο του Κορυδαλλού! (Βίντεο)

"Xιροσίμα" έκανε σήμερα την Βουλή ο Πάνος Καμμένος. Είπε ότι ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος βρίσκεται στο προθάλαμο του Κορυδαλλού για τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, ενώ φωτογράφισε την γυναίκα του Μανώλη Κεφαλογιάννη για τη λίστα Λαγκάρντ. Για τον σύμβουλο του πρωθυπουργού Σταμάτη είπε ότι ανέλαβε να συγκαλύψει τον Γιώργο Παπανδρέου ενώ ήταν αυτός που του έδωσε το όνομα της εταιρείας, IJ Partners, ως σχετιζόμενη με το θέμα των CDS, ώστε να “ψάξει” τι τρέχει με αυτή την εταιρεία.  Ακούστε την ομιλία φωτιά: