“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ

Οι ίδιες χώρες μέλη της Ε.Ε. είναι και μέλη του ΔΝΤ

-για ποια κόντρα μιλάνε; Τι θέλουν από την Ελλάδα; -
Με αγωνία παρακολουθούμε εις την χώρα μας τις ειδήσεις, τα σχόλια και τις ατέρμονες συζητήσεις  που γίνονται εις τα διάφορα Κανάλια για την πορεία των διαπραγματεύσεων σχετικά για το κλείσιμο της 2ης αξιολόγησης και την αποφυγή ενός Grexit, που για πολλούς σημαίνει το τέλος της Ελλάδος. Έχει επισημανθεί πολλές φορές ο ρόλος της Ιστορίας, αλλά και η σχέση του κάθε ανθρώπου με αυτήν, κυρίως εκείνων οι οποίοι εκλέγονται και αναλαμβάνουν την διακυβέρνηση και τις μεγάλες ευθύνες για την πορεία της χώρας τους. Η σωστή πληροφόρηση, η αξιολόγηση και εκτίμηση κάθε πληροφορίας είναι το άλφα και το ωμέγα για την άσκηση της πολιτικής και την προάσπιση και διαφύλαξη των συμφερόντων ενός Λαού, μίας Πολιτείας.

«Εάν πεθάνεις, πριν πεθάνεις, δεν θα πεθάνεις, όταν πεθάνεις…!»

του π.Αντωνίου Χρήστου
Η ρύση αυτή του τίτλου του άρθρου μας, που είναι βγαλμένη από την αγιορείτικη σοφία και εμπειρία, υπήρχε σε κάδρο στην αίθουσα του Κατηχητικού Σχολείου της Ενορίας της ιδιαίτερης πατρίδας μας, που αν και ήμασταν παιδάκια, πάντα μας γέμιζε τη καρδιά και μας έδινε ελπίδα για τη ζωή.

ΤΟ ΤΑΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ Η… ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ «ΜΠΟΧΑ»!

Θ.Π.: Ο ΤΡΟΠΟΣ ΟΜΩΣ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΕΛΕΙΨΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΑΠΟΚΗΡΥΞΑΝ ΤΟ ΤΑΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ – ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ,, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΩΣ ΜΕΓΑ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ "ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ" ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΕΟ. ΑΠ' ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕΙΣ…. "ΒΡΩΜΑΝΕ"!!!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Είναι απίστευτη η παραπληροφόρηση και η πλήρης διαστρέβλωση της πραγματικότητας για το θέμα που προέκυψε σχετικά με το τάμα του έθνους και την απόσυρση, κατόπιν διαταγής, του κ. Μητσοτάκη της υπογραφής των 16 βουλευτών του για το θέμα αυτό. Η δημοσιογραφική βρώμα και δυσωδία για άλλη μια φορά σε όλο της μεγαλείο.