“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Χάλκη: Αγρίεψε μέχρι και το ΥΠΕΞ με τις τουρκικές απαιτήσεις

Μεγάλη επιτυχία των Τούρκων, αφού κατόρθωσαν να «εκνευρίσουν» μέχρι και το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, που όσο να’ ναι, είναι γνωστό για την «ψυχραιμία» που επιδεικνύει γενικότερα στα θέματα της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής. Κυριολεκτικά η λέξη, προφανώς, δεν αποτελεί ψόγο για ένα υπουργείο Εξωτερικών, όλοι όμως γνωρίζουμε μεταξύ μας σε τι αναφερόμαστε, έστω κι αν κατά περιόδους η τακτική αλλάζει.

Διάλογος του π. Επιφανίου Θεοδωρόπουλου με έναν φοιτητή της Ιατρικής!

Ο μακαριστός γέροντας π. Επιφάνιος Θεοδωρόπουλος (1930-1989)
Φοιτητής: Εσείς οι Χριστιανοί αδιαφορείτε λίγο-πολύ για τα προβλήματα αυτής της ζωής. Συνέχεια μιλάτε για την αιώνια βασιλεία. Αιώνια βασιλεία εδώ, αιώνια βασιλεία εκεί, ενώ ο κόσμος έχει τόσα προβλήματα.

Ο γέροντας τον κοίταξε με το διαπεραστικό του βλέμμα και είπε:

Γέροντας: Παιδί μου, για να μη μιλάμε αφηρημένα, για πες μου ένα πρόβλημα αυτής της ζωής, για το οποίο δεν έχει δώσει απάντηση η Εκκλησία του Χριστού;

Για να μας παραδώσει η ΠΑΝΑΓΙΑ την ΠΟΛΗ πρέπει το Πατριαρχείο να “φρουρεί” την Πόλη!!!

ΤΟΥ ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΡΔΑΚΑ
Οι γεωπολιτικές ενδείξεις πλήθυναν τόσο πολύ για να ασχοληθούμε με μία πραγματική Αυγή και όχι  με χρυσές αυγές.  Αυτή η ΑΥΓΗ είναι κατεξοχήν πνευματική και είναι η ΡΩΜΑΙΙΚΗ ΑΥΓΗ του Ελληνισμού που ήδη φωτο-αχνίζει από την ΚΑΘ ΗΜΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗ της καρδιάς μας.
ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ Αν διαπιστώσετε ότι το παρακάτω κείμενο από την ανάγνωση και μόνο της επικεφαλίδας του  τυχόν “σας εξαγριώνει” λόγω φρονημάτων και πιστεύω και έχετε πίεση, σάκχαρο, καρδιά η οποιαδήποτε άλλη ανωμαλία η σύγχυση καλόν είναι να μην το αναγνώσετε .

"ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ ΞΕΝΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΚΑΙ ΝΥΝ ΜΟΝΑΧΟ ..."

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
ΠΡΩΗΝ ΞΕΝΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΜΟΝΑΧΟΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΟΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΩΝ.. 
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ;
ΘΑ ΧΑΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ;
ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ; ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ;
ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ;
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΓΠΠ;

Μουσουλμάνος ξύπνησε χριστιανός μετά από κώμα!

Έπαθε ανεύρυσμα και αφού συνήλθε ασπάστηκε το χριστιανισμό
Ένας μουσουλμάνος, ο οποίος έπαθε ξαφνικά ανεύρυσμα στον εγκέφαλο και έμεινε σε κώμα, ασπάστηκε το χριστιανισμό μετά την ανάρρωσή του. Ο Karim Shamsi-Basha έμεινε σε κωματώδη κατάσταση για περίπου ένα μήνα το 1992, μετά από ανεύρυσμα εγκεφάλου. Όταν όμως συνήλθε αποφάσισε να γίνει χριστιανός. 

Εντείνεται το Ενδιαφέρον για Πλωτές Μονάδες LNG στην Ελλάδα

Το πρώτο πλωτό τέρμιναλ αποθήκευσης και αεριοποίησης LNG στη Μεσόγειο, γνωστό στην διεθνή ορολογία ως FSRU, είναι γεγονός. Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα του έγκυρου αμερικανικού περιοδικού Oil & Gas στο Λιβόρνο της Ιταλίας βρίσκεται εδώ και ένα μήνα ο πλωτός σταθμός αεριοποίησης φυσικού αερίου, FRSU Toscana, ο οποίος περνάει πλέον από δοκιμές ώστε να τεθεί σε εμπορική λειτουργία το συντομότερο δυνατό.

Ερντογάν: Αν μου το ζητήσετε ευγενικά θα πάω για πρόεδρος!

Άφθονο γέλιο χαρίζει σε όλους τους… θαυμαστές του ο Τούρκος πρωθυπουργός, με πρώτους και καλύτερους εμάς τους ίδιους! Οι νέες του δηλώσεις αφορούν το θέμα της προεδρίας και το ερώτημα εάν θα είναι υποψήφιος ή όχι. Στο σχετικό ερώτημα, ο Ερντογάν απάντησε, ότι θα είναι υποψήφιος εάν το κόμμα του το ζητήσει. Εκ πρώτης όψεως μοιάζει ακόμα και χιουμοριστική αναφορά, έχοντας κατά νου τον χαρακτήρα του Τούρκου πρωθυπουργού, που κατά βάθος θα ήθελε να είναι… λαοπρόβλητος σουλτάνος.