“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Γιούνκερ: “Αν η Ελλάδα βγει από το ευρώ, θα πρέπει να φύγει από την ΕΕ”

Λάθη επιρρίπτει στην ελληνική κυβέρνηση ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
H Ελλάδα δε θα βγει από το ευρώ, γιατί τότε θα έπρεπε να βγει και από την Ευρωπαϊκή Ένωση και αυτό δε θα το ήθελε κανένας, τόνισε χθες ο Πρόεδρος της Κομισιόν.

Ό Γέρων Γαβριήλ του 'Αγ. Όρους "Δεν έχουν Ιεροσύνη - Εχθροί Θεού και Παναγίας "

Δεν έχουν Ιεροσύνη
-Γέροντα Γαβριήλ είναι μερικοί ιερωμένοι πού λένε ότι οι παπικοί έχουν ιεροσύνη. Τι απαντάμε με αυτούς;
Όχι δεν έχουν ιεροσύνη. Το λένε οι Άγιοι. 'Ο Άγιος Νικόδημος στο Πηδάλιο λέει: οι παπικοί είναι αβάπτιστοι, είναι παμπάλαιοι αιρετικοί. Πώς έχουν ιεροσύνη;

Κι ύστερα ρωτάμε τούς ιερείς αυτούς πού λένε ότι οι παπικοί είναι έκκλησή και πρέπει να ενωθούμε και τούς βάζουν μέσα στην Εκκλησία και τούς δίνουν αντίδωρο:

Όταν τελούν την Θεία Λειτουργία και λένε τις ευχές των κατηχουμένων τί λένε εκεί πέρα;

Όσοι κατηχούμενοι, προέλθετε... οι κατηχούμενοι, προέλθετε... όσοι κατηχούμενοι, προέλθετε. Μή τις των κατηχουμένων.

Ο αξιωματικός των SS που καμάρωνε ότι πετύχαινε κεφάλι μωρού από τα 200 μέτρα

Σχόλιο Θ.Π.: η κ. Μέρκελ έχει αποζημειώσει την ανθρωπότητα για τα εγκλήματα του κ. Άμον;
Ο Φεβρουάριος του 1943 ήταν ένας γεμάτος μήνας για τον αξιωματικό των SS, Άμον Γκετ. Ανέλαβε όχι μόνο τη διοίκηση του στρατοπέδου συγκέντρωσης Πλάζοβ στην Πολωνία, αλλά και να αδειάσει τα γκέτο της Κρακοβίας και του Tarnow. Ήταν μια αποστολή που θα αποτελούσαν πρόκληση και για τους πιο εργατικούς Ναζί, πόσο μάλλον τον Άμον Γκετ, που πάντοτε έψαχνε τρόπους να αποφύγει τις πιο κουραστικές αγγαρείες.

ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΣΤΟ ΔΝΤ ΠΑΙΡΝΕΙ “ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ”

Ρωσία: Ενέκρινε το θεσμικό πλαίσιο για την χρηματοδότηση της Ελλάδας - "ΟΚ" από την Δούμα για τα πρώτα 100 δισ. $ της τράπεζας των BRICS
Στην πρώτη πράξη της ενεργοποίησης της αναπτυξιακής τράπεζας των BRICS, ως ανιστάθμισμα του ΔΝΤ, προχώρησε η ρωσική Δούμα εγκρίνοντας το  ποσού ύψους 100 δισ.$ για την τράπεζα, το οποίο προέρχεται και από τις πέντε χώρες που απαρτίζουν το νέο αυτό οικονομικό γίγαντα.

Τρελός για την Πατρίδα, Παπαφλέσσας

-Την ελευθερία της Πατρίδος την υπέγραψε ο Θεός-
«Χωρὶς ἐμοῦ οὐ δύνασθε ποιεῖν οὐδέν» είπε ο Κύριος. Η τρέλα, η μανία, αυτός ο τέλειος έρωτας μεταξύ του ανδρός και της πατρίδος του, άνωθεν κατέβηκε, πιστεύω: «ὅτι πᾶσα δόσις ἀγαθὴ καὶ πᾶν δώρημα τέλειον ἄνωθέν ἐστι, καταβαῖνον ἐκ σοῦ τοῦ Πατρὸς τῶν φώτων».