“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Η «νέα ταυτότητα» που θα μοιράσουν το φθινό-πωρο θα είναι η «Κάρτα Του Πολίτη»;

ΛΈΝΕ ΜΕΡΙΚΟΊ: ΘΑ ΕΊΝΑΙ  Η "ΝΈΑ ΤΑΥΤΌΤΗΤΑ"  Η "ΚΆΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΊΤΗ" Ή  ΘΑ ΕΊΝΑΙ  ΜΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΉ  ΚΆΡΤA  ΧΩΡΊΣ  MICROCHIP ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΉ  ΠΟΥ ΜΟΊΡΑΣΕ  Η ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ  ΤΟΥ  Κ.  "WE NEED GLOBAL  GOVERNENCE FAST" (ΧΡΕΙΑΖΌΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ  ΔΙΑΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΓΡΉΓΟΡΑ);
Η "κλασσικοπερίπτωση" εκτιμά  ότι   η "νέα ταυτότητα"  θα είναι η  "Κάρτα Του Πολίτη" δηλαδή  η ολοκλήρωση  των υποδομών  της "δουλοπαροικίας - Ελλάς" για τις οποίες τόσο "πάσχισαν" οι  ξένες κατοχικές δυνάμεις και οι ντόπιοι συνεργάτες τους. Θα είναι λοιπόν η "Κάρτα του Πολίτη "της οποίας η διανομή  αναγγέλθηκε σήμερα στα "μουλωχτά"  από το  ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ, και μάλιστα  την στιγμή  που ο "κουρνιαχτός"  της  προεκλογικής  λασπομαχίας και της  ευρωατλαντικής  τρομοκρατίας έχει γίνει τόσο  πυκνός που δεν βλέπουμε ούτε στους δέκα πόντους .

Ασκήσεις ισορροπίας στη Μεσόγειο !!!

• Σε επαγρύπνηση οι Έλληνες αξιωματικοί για τα μυστικά σχέδια της Τουρκίας στη συριακή κρίση.
• Μια ενδεχόμενη εξωτερική επέμβαση στη Συρία με την εμπλοκή της Τουρκίας ανησυχεί ιδιαίτερα τους επιτελείς του Πενταγώνου.
• Όσο αυξάνει η συγκέντρωση δυνάμεων πυρός στη Ν.Α Μεσόγειο τόσο αυξάνει και ο βαθμός επιχειρησιακής ετοιμότητας των Ενόπλων Δυνάμεων.
Αυξάνει μέρα με τη μέρα και υπό το πρίσμα των εξελίξεων στη Συρία η παρουσία ξένων ναυτικών δυνάμεων στην ευρύτερη περιοχή της Ν.Α Μεσογείου, εντείνοντας ταυτόχρονα και την επαγρύπνηση των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς εκφράζονται φόβοι πως...ορισμένες δραστηριότητες που πρόκειται να αναπτύξουν οι συγκεκριμένες δυνάμεις ενδέχεται να μην είναι, ίσως, τόσο αθώες όσο αρχικά φαίνονται, αφού μπορεί να προκαλέσουν έως και περιπλοκές στις ελληνοτουρκικές σχέσεις.