“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Στα χέρια του Πούτιν το φυσικό αέριο της Ελλάδας; Eπίσκεψη Σαμαρά στη Μόσχα!

Η πρόσφατη διακρατική συμφωνία συνεργασίας Ισραήλ και Ρωσίας, με φόντο την ενέργεια, θα μπορούσε να είχε χαρακτηριστεί ως προάγγελος της είδησης του αιώνα...
Ο, τι οι ΗΠΑ και η Ρωσία βρίσκονται ένα βήμα πριν απ΄ το να συμφωνήσουν, αυτή τη φορά όχι για το ξαναμοίρασμα του κόσμου, αλλά για τον απόλυτο έλεγχο της ενέργειας παγκοσμίως. Και έτσι να ελέγξουν την διεθνή οικονομία στριμώχνοντας άγρια την διαρκώς ανερχόμενη Κίνα, αλλά και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

H ΑΓΚΥΡΑ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΟΛΑ

Ο Ερντογάν ζήτησε την μισή ΑΟΖ - Πυρ ομαδόν από τα κόμματα της αντιπολίτευσης κατά Σαμαρά
Πύρ ομαδόν εξαπέλυσαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για τους χειρισμούς του στο ευαίσθητο και κρίσιμο εθνικά θέμα της ΑΟΖ κατά την επίσκεψη του στην Κωνσταντινούπολη. Ο Ταγίπ Ερντογάν έθεσε ευθέως θέμα συνεκμετάλλευσης των ελληνικών υδρογονανθράκων στο Καστελόριζο και την Κρήτη -win win όπως είπε που σημαίνει προς το συμφέρον όλων- και ο Σαμαράς κράτησε στάση που δείχνει ενδοτική.

Δημιούργημα ….

Πατήστε επάνω στα βελάκια για τη ροή της εικόνας

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Νέα μέτρα 4 δις ευρώ ζητάει η Τρόικα!

Από τον Ιωάννη Μαρτέλλο
«Εμείς δεν θέλουμε πόλεμο με την τρόικα. Αυτοί τη δουλειά τους και εμείς τη δική μας. Οφείλουν όμως να λάβουν υπόψη τους τις κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες στη χώρα. Εμείς εξακολουθούμε να διαπραγματευόμαστε ό,τι δεν δουλεύει». Με τη φράση αυτή κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος, έδινε το περίγραμμα της επικείμενης μεθαυριανής συνάντησης του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου με τους εκπροσώπους της τρόικας.   

Η Ευρώπη εποικίζεται και εμείς ασχολούμαστε με τρίχες

Όλοι οι βολεμένοι κάνουν πως δεν βλέπουν τον εποικισμό της χώρας μας από τις ορδές της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Δεν βλέπουν την γενοκτονία κατά των Ελλήνων…
Γράφει ο Νίκος Χιδίρογλου
Η ανακοίνωση του Λιμενικού, ήταν μια ακόμα από τις ΧΙΛΙΑΔΕΣ ανάλογες που έχουμε διαβάσει τα τελευταία χρόνια. Ανακοινώσεις, που αποτελούν τους προάγγελους του θανάτου της Ευρώπης, δηλαδή της μετατροπής της σε Ευραβία. Για να ζήσουμε και πάλι επιθέσεις όπως αυτές στους Δίδυμους Πύργους, αλλά και στα μετρό της Μαδρίτης και του Λονδίνου, με τους χιλιάδες, συνολικά, νεκρούς.

Ὁ π. Νεκτάριος Ἀντωνόπουλος μιλᾶ στήν ἐκπομπή "ἀρχονταρίκι" γιά τήν Ι.Μ.Σαγματᾶ Θηβών, για τον Όσιο Κλήμη ἀλλά καί γιά τόν Ἅγιο Λουκά τόν ἰατρό

ΛΑΒΡΟΣ Ο ΣΙΣΑΝΙΟΥ ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΑ «ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΑ» ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ (VIDEO)

Επιμέλεια: Μάνος Χατζηγιάννης 
Αν ετοιμάζονται οι μελλοντικοί φύλακες των στρατοπέδων συγκέντρωσης προκειμένου να αντιμετωπίσουν τον ανθρώπινο πόνο χωρίς οίκτο, διερωτήθηκε ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλος με αφορμή τα "κατηχητικά" σχολεία της Χρυσής Αυγής. Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA "MEGA Σαββατοκύριακο" ο κ. Παύλος έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τον "νεοπαγανιστικό" και "νεοειδωλολατρικό" τρόπο της Χρυσής Αυγής, όπως είπε, ενώ έκανε λόγο και για το βιβλίο του Μοναχού Αββακούμ με το οποίο κατακρίνει την πρακτική της Χρυσής Αυγής.