“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Δείτε πόσα παίρνει κάθε βουλευτής

-Χωρίζονται σε τέσσερις κατηγορίες, ανάλογα με την εκλογική περιφέρεια- Διαβάστε αναλυτικό πίνακα με τις αμοιβές, τις αποζημιώσεις και τις υπόλοιπες παροχές που λαμβάνουν- Τα στοιχεία δόθηκαν με εντολή του προεδρείου της Βουλής
Αναλυτικά στοιχεία για τις βουλευτικές αποδοχές έδωσε στην δημοσιότητα η διεύθυνση οικονομικών υπηρεσιών της Βουλής μετά από εντολή του προεδρείου που επιθυμεί να υπάρχει πλήρης διαφάνεια για το ύψος της βουλευτικής αποζημίωσης και των διαφόρων επιδομάτων.

Νηστεία και αγνεία του σώματος και του νου (Νηστεία κατά τους Πατέρες)

φώτο: Ιερά Σκήτη Αγίας Άννης στον Άγιον Όρος

Η περιγραφή των Αγίων Πατέρων της εκκλησίας μας για την νηστεία και των αποτελεσμάτων της, μας δίνει μια σαφή εικόνα ευζωίας της ψυχοσωματικής μας διάστασης αγαπητοί αναγνώστες. Είναι στο χέρι μας, ο τρόπος ζωής που θα επιλέξουμε.

NΗΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓNΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ NΟΥ

Πατέρας αυτοκτόνησε γιατί το μνημόνιο στέρησε το γάλα στα τέσσερα παιδιά του

Άνεργος πατέρας τεσσάρων παιδιών απαγχονίστηκε στο ίδιο του το σπίτι καθώς δεν μπορούσε να εξασφαλίσει ούτε καν το γάλα των παιδιών του.
Εκεί μας έχουν καταντήσει οι κυβερνήσεις του μνημονίου που δήθεν διαπραγματεύονται με τους δανειστές για την ανάπτυξη, ενώ οι αυτοκτονίες για λόγους οικονομικούς εξελίσσονται σε μάστιγα εξόντωσης των Ελλήνων. Η αυτοκτονία συγκλονίζει την τοπική κοινωνία της Ιτέας στη Φωκίδα. Ο 43χονος άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος από την αδελφή του στη βεράντα του σπιτιού του όπου διέμενε με τα τέσσερα παιδιά του.

«Από την Πόλη έρχομαι και στην κορφή καν’ έλα»

ΤΟΥ ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΡΔΑΚΑ
Απάντηση στο Νο 2 της κυβέρνησης του Ερντογάν
«Κοιτάμε την καημένη την Αγιά Σοφιά και ευχόμαστε να επιστρέψει στις καλές της ημέρες» είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ερντογάν και εισηγήθηκε να ξαναγίνει τζαμί η Αγιά Σοφιά.

Το Κουρδιστάν γίνεται …Ελβετία και βγαίνει στη Μεσόγειο. Η Άγκυρα τρέμει!!!

του Σάββα Καλεντερίδη
Ασχέτως πού θα καταλήξουν οι έρευνες για το φορτίο του motorship «Noor M.», το οποίο δεσμεύτηκε τελικά από τις ελληνικές αρχές στη νήσο Ρόδο, όλοι γνωρίζουν ότι τελικά τα φονικά πυρομαχικά θα κατέληγαν στα χέρια...ισλαμιστών τρομοκρατών που δρουν στη Συρία και στόχο θα είχαν κουρδικά κορμιά, στην πολύπαθη Ροζάβα (Δυτικό Κουρδιστάν/Βόρεια Συρία), ο λαός της οποίας κάνει τα νηπιακά της βήματα προς την ελευθερία και την ανεξαρτησία.