“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΓΙΑ ΑΟΖ

A.Σαμαράς προς ΕΕ: "Ελάτε να μοιραστούμε το φυσικό αέρια και τα πετρέλαια της Ελλάδας"!
Σε έμμεση παραδοχή της στρατιωτικής αδυναμίας της Ελλάδας να προχωρήσει σε ανακήρυξη ΑΟΖ στην Ανατολική Μεσόγειο προχώρησε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στη σημερινή διάσκεψη κορυφής της ΕΕ στις Βρυξέλες.
Ο Έλληνας πρωθυπουργός αναγνωρίζοντας ότι δεν μπορεί να υπερασπιστεί στρατιωτικά μια τέτοια απόφαση απέναντι στην Τουρκία, πρακτικά .... μοίρασε τους πόρους της δυνητικής ελληνικής ΑΟΖ της Α.Μεσογείου στην ΕΕ τονίζοντας ότι αν συμβεί αυτό, τότ σε συνδυασμό με τους κυπριακούς υδρογονάνθρακες θα γίνει πράξη η διαφοροποήση των πηγών προμήθειας στην ενέργεια.

ΟΤΑΝ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ…

Επιστολή του Γέροντος Παϊσίου στον Ιωάννη.
«Αγαπητέ μου αδελφέ Ιωάννη,
Εύχομαι ό Θεός νά δώση γρήγορα νά έλθη ή χάση του τουρκικού φεγγαριού. Αμήν. Του Άγιου Δημητρίου κλείνω δυο χρόνια πού προσευχήθηκα στην Άγια Σοφιά μας καί είπα τά παράπονα μου στον καλόν Θεόν. Μέ κατάλαβε ό Τούρκος φύλακας πού προσευχόμουν καί μέ έδιωχνε έξω κ.τ.λ. καί πρόσθεσα καί άλλα παράπονα στον Θεόν.
Πιστεύω δεν θά τήν άφήση τήν Αγία Σοφιά μας στά χέρια τών βρώμικων Τούρκων.

Μας έσφαζε ένας ομοφυλόφιλος;

Ο ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ ΗΤΑΝ GAY;
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Σάλο έχει προκαλέσει στην Τουρκία μια φωτογραφία που αναρτήθηκε σε μια τουρκική ιστοσελίδα και δείχνει τον Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, τον ιδρυτή της σύγχρονης τουρκικής δημοκρατίας σε μια χαρακτηριστική σκηνή σε κάποια πλαζ να κοιτάζει σε στάση που δημιουργεί την εντύπωση ότι δεν ήταν και… πολύ άντρας.
Η αναφορά στην φωτογραφία αυτή που συνοδεύεται από την άποψη ότι ο Κεμάλ  μπορεί να ήταν ομοφυλόφιλος, ήδη έχει περάσει και σε μερίδα του τουρκικού τύπου προκαλώντας κυριολεκτικά σεισμό καθώς όπως είναι γνωστό ένα από τα μεγαλύτερα ταμπού της σύγχρονης Τουρκίας είναι ο Κεμάλ Ατατούρκ τον οποίο οι Τούρκοι έχουν θεοποιήσει σε βαθμό που θα ζήλευαν στο παρελθόν πολλοί άλλοι δικτάτορες όπως οι Χίτλερ, Μάο, Στάλιν, κλπ.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ! ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ ΤΟ ΣΥΚΩΤΙ, ΤΟ ΝΕΦΡΟ, Η ΚΑΡΔΙΑ;

Τον Ιούνιο του 2011, ως επίδειξη απόλυτης δύναμης και παράδειγμα καταχρηστικής άσκησης της εξουσίας, εν αγνοία της κοινωνίας και εναντίον της γνωστής αντίθετης βούλησής της, η κυβέρνηση Παπανδρέου αποφάσισε να γίνουν όλοι οι ”θανόντες” δότες οργάνων και οι γιατροί να υπογράφουν αμέσως πιστοποιητικό θανάτου σε περίπτωση εγκεφαλικής νέκρωσης, έτσι ώστε να προχωρήσει τάχιστα η διαδικασία λήψεως οργάνων αν δεν υπάρχει αντίθετη σχετική αίτηση του ασθενή, με γνήσιο της υπογραφής.

Το δίδαγμα της πεταλούδας

“Μια ημέρα, ένα μικρό άνοιγμα εμφανίστηκε σε ένα κουκούλι, ένας άντρας κάθισε και παρακολουθούσε την πεταλούδα για ώρες καθώς πάλευε για να περάσει το σώμα της μέσα από την μικρή οπή. Τότε, φάνηκε σαν να είχε σταματήσει κάθε προσπάθεια. Έμοιαζε σαν να είχε προχωρήσει όσο μπορούσε και να μην μπορούσε να πάει παραπέρα. Τότε ο άντρας αποφάσισε να βοηθήσει την πεταλούδα, πήρε ένα ψαλίδι και άνοιξε το κουκούλι. Η πεταλούδα τότε ξεπρόβαλε εύκολα. Αλλά είχε ένα μαραμένο σώμα και ζαρωμένα φτερά. Ο άντρας συνέχισε να παρακολουθεί γιατί περίμενε, από στιγμή σε στιγμή, ότι τα φτερά θα άνοιγαν, θα μεγάλωναν και θα επεκτείνονταν, ότι θα ήταν ικανά να στηρίξουν το σώμα της πεταλούδας και ότι θα γίνονταν γερά.

ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ - ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ "ΕΦΙΑΛΤΕΣ"

Γράφει η oneiropagida
"Εφιάλτες", προδότες, προσκυνημένοι, ξεφτιλισμένοι, ή όπως αλλιώς θέλετε εσείς να τους λέτε, υπήρχαν πάντα στην ιστορία της Ελλάδας μας.  Αποτελούσαν την μαύρη σελίδα της, την ντροπή. Τότε όμως ότι έκαναν το έκαναν στα "κρυφά" για τον απλό λόγο ότι φοβόντουσαν την οργή και την τιμωρία του λαού. Αυτό που συμβαίνει όμως στις μέρες μας δεν έχει προηγούμενο. Οι προδότες πια δεν τηρούν κανένα πρόσχημα, δείχνουν το μίσος τους και την απέχθεια τους σε κάθε τι Ελληνικό καθημερινά και χωρίς ίχνος ντροπής. Το μεγάλο κακό είναι ότι δεν είναι τίποτα "ξένοι" φίλοι μας  αλλά δικοί μας Έλληνες - Ανθέλληνες.