“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Φωτιά βάζουν οι Τούρκοι στο Αιγαίο! Βγάζουν υδρογραφικό για έρευνες..

Οι Τούρκοι βγάζουν στο Αιγαίο το υδρογραφικό πλοίο TCG Çeșme A-599, το οποίο θα πραγματοποιήσει επιχείρηση έρευνας και ανέλκυσης ναυαγίου τουρκικού F16 (υποστηρίζουν ότι το έριξαν οι Έλληνες το 1996) στην περιοχή 13 ν.μ. νοτιοανατολικά του Αγ. Ευστρατίου. Θυμίζουμε ότι το TCG Çeșme συμμετείχε στις έρευνες ανεύρεσης του τουρκικού αεροσκάφους RF-4E που καταρρίφτηκε από την συριακή αεράμυνα στις 22-6-2012. eglimatikotita

Αυτή η τουρκοφυλλάδα τυπώνεται και κυκλοφο ρεί στην Ελλάδα

Απίστευτη πρόκληση από την προξενοφυλλάδα της Κομοτηνής «Μπιρλίκ», που εξέδωσε πανηγυρική ανακοίνωση για την επέτειο της 30ής Αυγούστου 1922! Ως πότε επιτέλους θα ανεχόμαστε όλα αυτά τα τουρκόψυχα φασιστόμουτρα που εξεμούν καθημερινά πάνω στην Ιστορία μας και τους τάφους των παππούδων μας; Μία πραγματικά απίστευτη πρόκληση, εξαιρετικά ενδεικτική της απόλυτης πλέον αποθράσυνσης όλων αυτών των κοπριτών που δρουν στην περιοχή μας ως απροκάλυπτα όργανα της φασιστικής Τουρκίας, σημειώθηκε πριν από λίγες μέρες στην Κομοτηνή. Μόνο που αυτή τη φορά η γνωστή πρακτοράντζα που – υπό την ονομασία Ιλχάν Ταχσίν - παριστάνει (με τη…φιλική συμμετοχή του Προξενείου) τον διευθυντή της τοπικής τουρκοφυλλάδας «Μπιρλίκ», ξεπέρασε ακόμη και τα δικά του (ούτως ή άλλως ευρύτατα) όρια.

ΘΑΥΜΑ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Σε ένα χωριό της Ρουμανίας δεν υπήρχε ιερέας, και οι κάτοικοι πήγαιναν συχνά στον Πατριάρχη με το αίτημα, την πλήρωση της κενής θέσης. Όμως ο Πατριάρχης δεν είχε την δυνατότητα να ικανοποιήσει το αίτημα των ανθρώπων. Πήγαιναν και ξαναπήγαιναν οι κάτοικοι, αλλά, τίποτε ο Πατριάρχης τους έλεγε τα ίδια λόγια, ότι δεν έχω ιερέα να σας στείλω στο χωριό. Εν τω μεταξύ άλλοι πέθαιναν αδιάβαστοι, άλλοι είχαν γυναίκες και παιδιά χωρίς γάμο, τα παιδιά και οι μεγάλοι ήταν αβάπτιστοι. Μια μέρα σταμάτησε έξω από τον Ναό ένα αυτοκίνητο και κατέβηκε ένας ιερέας όλο το χωριό ανάστατο ήρθε παπάς φώναζαν. Πήγαν εκεί οι κάτοικοι, τον καλωσόρισαν και του είπαν: πως ήρθες στο χωρίο αφού ο πατριάρχης μας είχε πει ότι δεν έχει παπά να μας στείλει; Τότε ο ιερέας τους είπε αυτό δεν θέλατε; Δεν θέλατε ιερέα; Να ήρθα. Όλο το χωριό χάρηκε στην παρουσία του νέου ιερέα. 

Tο αίτημα για μια Ελληνική «Nυρεμβέργη» !!!

Tου Χρηστου Γιανναρα
Oι Γερμανοί ξέρουν καλά, από την πείρα τους την ιστορική, πόσο επικίνδυνο είναι να ταπεινώνεται εξουθενωτικά ένας λαός. Eζησαν τη φρίκη του Nαζισμού που εκκολάφθηκε από την άκρα ταπείνωσή τους, με τη Συνθήκη των Bερσαλλιών, μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Eζησαν και το αντίστροφο: ότι τη θέση που κατέχουν σήμερα, εξουσιάζοντας οικονομικά την Eυρώπη και με υπολογίσιμη παρουσία στη διεθνή σκηνή, την οφείλουν στη σύνεση και μεγαλοψυχία (έστω με σκοπιμότητες) των νικητών του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Παρ’ όλα όσα υπέστησαν οι νικητές από τους ηττημένους Γερμανούς, επέμειναν να διαφοροποιήσουν τη μεταχείριση του γερμανικού λαού από αυτήν της ναζιστικής ηγεσίας του – έστω κι αν ο λαός είχε όχι απλώς ανεχθεί αλλά θεοποιήσει τους παρανοϊκούς μακελάρηδες. Δίκασαν και τιμώρησαν οι νικητές στη Nυρεμβέργη την ηγεσία των ηττημένων, ενώ πρόσφεραν τεράστια οικονομική βοήθεια στον γερμανικό λαό για να μπορέσει να ανακάμψει από τον όλεθρο του πολέμου.

Ο Σουλεϊμάν, το χαρέμι και η ηλιθιοποίηση των νεοελλήνων !!!

Γράφει ο ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
Την θλιβερή επέτειο της μικρασιατικής καταστροφής και της φρικτής σφαγής της Σμύρνης, καθώς και των τραγικών Σεπτεμβριανών του 1955 όπου ξεκληρίστηκε με τον γνωστό τρόπο η ελληνική ομογένεια της...Κωνσταντινούπολης, διάλεξαν οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι Νεοέλληνες καναλάρχες για να αρχίσουν την προβολή της γνωστής τηλεοπτικής σειράς, «Σουλεϊμάν», του Μεγαλοπρεπή, στην τουρκικά, «Muhteşem Yüzyıl», δηλαδή ο «Μεγαλοπρεπής Αιώνας» της Οθωμανικής αυτοκρατορίας. Έτσι οι Νεοέλληνες του 2012, πικραμένοι και εξαθλιωμένοι από την οικονομική κρίση, από τους πολιτικούς τους που σφυρίζουν αδιάφορα στο θλιβερό τους κατάντημα αφού τους εξαπάτησαν με τον χειρότερο τρόπο, τώρα θα «σωθούν» αγαλιαζόμενοι στην νέα τουρκική τηλεοπτική σειρά με τα χαρέμια, τις ετέρες «γκιαούρικης» καταγωγής, τα οθωμανικά φλάμπουρα που θα κυματίζουν πάνω από τα πτώματα των χριστιανών της Ρωμιοσύνης και από τους φανταχτερούς σαρικοφόρους, το νέο ίνδαλμα της νεοελληνικής κουλτούρας και εθνοκτόνου αποχαύνωσης. Δόξα στους καναλάρχες, επιδέξιους αποχαυνωτές του νεοελληνικού «ποιμνίου –προβάτων».

M. Obama: “Everyone has to chip in”

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΜΠΑΜΑ: ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΣΙΠΑΡΙΣΤΟΥΝ...
Ο Ομπάμα σε ομιλία του λέει την φράση "everybody has to chip in" Αυτό μεταφράζεται "όλοι πρέπει να συνεισφέρουν". Είναι όμως έτσι? Αυτή η ομιλία έγινε πριν περάσει ο νόμος "Obamacare" στις ΗΠΑ. Ο Νόμος αυτός προβλέπει το τσιπάρισμα των πολιτών για να έχουν υποτίθεται ασφάλεια και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη... Εννοείται ότι το τσιπάκι - ηλεκτρονική ταυτότητα θα χρησιμοποιείται και για πολλά άλλα πράγματα όπως πχ. οικονομικά στοιχεία, κάρτα για πληρωμές και αγορές (πιστωτική-χρεωστική) διαβατήριο, κι όλα τα προσωπικά στοιχεία των πολιτών στο απόλυτο φακέλωμα και μια ηλεκτρονική φυλακή. Αυτά μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι για να μπορέσουν να συνεισφέρουν ΟΛΟΙ θα πρέπει ΟΛΟΙ να έχουν το τσιπάκι ώστε να μην μπορεί κανείς να φοροδιαφευγει και όλες οι συναλλαγές να καταγράφονται....