“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Το θαύμα της σύγχρονης ορθοπεδικής χειρουργικής σε ένα εκπληκτικό βίντεο κινουμένων σχεδίων


Ἀποφυλακίζεται μέ ὅρους ὁ γέροντας Ἐφραίμ

ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΦΡΑΙΜ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ...ΠΟΥΤΙΝ, ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ! 
Ὁ Γέροντας εἶχε προφυλακιστεῖ ἄδικα καί παράλογα, σάν κακοῦργος, μέ τήν ὑπόνοια δῆθεν διαφυγῆς του, τή στιγμή πού εἶχε συναντηθεῖ μέ τόν Πούτιν στή Ρωσία καί ἐπέστρεψε κανονικά πίσω στήν Ἑλλάδα... Τώρα τί ἔχουνε νά ποῦνε; Τώρα ποῦ ἀποφυλακίζεται δέν μπορεῖ νά διαφύγει; ΝΤΡΟΠΗ σέ ἐκείνους πού ἐπέτρεψαν νά γίνει τέτοια ἐκτροπή τῆς λογικῆς, μόνο καί μόνο ἀπό μένος γιά τόν Ὀρθόδοξο Ἑλληνο-Ρωσικό σύνδεσμο. Ἡ εἴδηση: Ἀποφυλακίζεται ὁ ἡγούμενος τῆς Μονῆς Βατοπεδίου, κατηγορούμενος στήν ὑπόθεση τῶν λεγόμενων «ἱερῶν ἀνταλλαγῶν» μεταξύ της Μονῆς καί τοῦ Δημοσίου, μέ βούλευμα τοῦ Συμβουλίου Ἐφετῶν. Οἱ ἐφέτες κάνουν δεκτή τήν αἴτηση ἀντικατάστασης τῆς προσωρινῆς κράτησης μέ ὅρους, πού ὑπέβαλε ἐνώπιόν του Συμβουλίου ὁ κατηγορούμενος ἀρχιμανδρίτης καί διατάσσουν τήν ἀποφυλάκισή του μέ.... τήν ἐπιβολή περιοριστικῶν ὅρων. Βάση τοῦ βουλεύματος, ὁ ἡγούμενος Ἐφραίμ βγαίνει ἀπό τήν φυλακή μέ τήν καταβολή χρηματικῆς ἐγγύησης 300 χιλιάδων εὐρώ, ἐνῶ τοῦ ἐπιβάλλονται ἐπιπλέον οἱ περιοριστικοί ὄροι τῆς ὑποχρέωσης ἐμφάνισης ἀνά τακτά διαστήματα σέ Ἀστυνομικό Τμῆμα καί ἀπαγόρευσης ἐξόδου ἀπό τή Μονή καί ἀπό τή χώρα.

Τα άκουσε ο Τόμσεν από Έλληνες φοιτητές στο Λονδίνο!

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Παρά τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας τα οποία έλαβαν οι υπεύθυνοι του βρετανικού Πανεπιστημίου, London School of Economics, για να αποτρέψουν πιθανές διαμαρτυρίες κατά του Πόουλ Τόμσεν στην ακαδημαϊκή εκδήλωση για τη συνταγή της τρόικας στο ελληνικό πρόβλημα και κυρίως στο κατά πόσον αυτή μπορεί να βγάλει την Ελλάδα από την κρίση, Έλληνες φοιτητές κατάφεραν να εισέλθουν στην αίθουσα και να αποδοκιμάσουν τον επικεφαλής του κλιμακίου της τρόικας στην Ελλάδα. "Είστε στην Ελλάδα δύο χρόνια και μέσα στο διάστημα αυτό το ελληνικό χρέος από 110% του ΑΕΠ εκτοξεύθηκε στο 160%", φώναξε ένας φοιτητής. «Μέσα σε δύο χρόνια το ελληνικό χρέος έχει εκτοξευθεί», τόνισε ένας αγανακτισμένος φοιτητής, όταν ο κ. Τόμσεν ολοκλήρωσε την ομιλία του. Εκείνη τη στιγμή κι άλλοι φοιτητές οι οποίοι παρακολούθησαν την εκδήλωση άρχισαν να γιουχάρουν και να φωνάζουν συνθήματα κατά του επικεφαλής της τρόικας. Ο κ. Τόμσεν ατάραχος λίγη ώρα μετά ανάχωρησε. Την ίδια στιγμή έξω από την αίθουσα συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούσαν φοιτητές οι οποίοι ανήρτησαν πανό διαμαρτυρίας εκφράζοντας την αγάνακτησή τους για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας και τα μέτρα λιτότητας τα οποία έχουν επιβληθεί τα τελευταία χρόνια στη χώρα.

Όσο μένει η ανωμαλία, τόσο προχωρεί το κακό !!!

“Η αρχή μπορεί να μοιάζει εύκολη, όμως η τραγωδία περιμένει, αναπόφευκτη, στο τέλος. Το δράμα αυτού του τέλους μας βασανίζει, συνειδητά ή ασυνείδητα, όπως στους παμπάλαιους χορούς του Αισχύλου”

“Αυτή η ανωμαλία πρέπει να σταματήσει”

Αυτά δήλωνε πριν από 43 ακριβώς χρόνια ο Σεφέρης. Κρίμα να βλέπεις το κακό να έρχεται και να ξέρεις ότι δύσκολα μπορείς να το σταματήσεις. Ακόμα πιο κρίμα να βλέπεις τα μυγάκια να γυρίζουν ζαλισμένα γύρω από τους τυφλωτικούς προβολείς των κομμάτων εξουσίας και να καίγονται.

Κλείνουν κιόλας δύο χρόνια:


ΥΓ: Οι αρχαιοελληνικές αναπαραστάσεις του βίντεο θυμίζουν (πιο χοντροκομμένα και πιο άτσαλα, είναι αλήθεια) Ολυμπιακούς του 2004. Η κοινοβουλευτική δημοκρατία είναι πιο σικ.


Αφού υπογράψαμε και μας έδεσαν χειροπόδαρα .... τώρα μας λένε ότι δεν θα μας άφηναν να χρεοκοπήσουμε

Ενδεχόμενη έξοδος της Ελλάδας από την ΟΝΕ θα ήταν καταστροφή, είπε ο Β. Σόιμπλε στο Βερολίνο – ο κίνδυνος μετάδοσης της κρίσης σε άλλες χώρες δεν έχει εξαλειφθεί, προειδοποιεί ο Γιόζεφ Άκερμαν. Σύμφωνα με τον γερμανό υπ. Οικονομικών, ενδεχόμενη έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη θα οδηγούσε την νομισματική ένωση σε μια ανυπολόγιστη καταστροφή. Μιλώντας σε χθεσινοβραδινή εκδήλωση στο Βερολίνο, ο Β. Σόιμπλε προειδοποίησε ότι ένα τέτοιο βήμα θα οδηγούσε άμεσα σε μια τεράστια κρίση στον χρηματοοικονομικό τομέα.
Y.Γ: Για να μην μας παραμυθιάζουν με τα σενάρια περί εξόδου από την ευρωζώνη… Mας είπε άμεσα ότι δεν μας αφήνουν να πάμε σε χρεοκοπία...  Είδατε τι λέει ο Σόιμπλε, είναι πολύ ακριβή η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ!!!  Λέτε να διαβάζει Καμμένο; Για ποιους άραγε είναι ακριβή η έξοδος…  Για τις τράπεζες που λέει ο Σόιμπλε ότι θα χρεοκοπήσουν… Καταλάβατε τώρα ποιο θα έπρεπε να είναι το διαπραγματευτικό ατού της Ελλάδας… ποιο είναι το πιστόλι στο τραπέζι;  Τώρα όμως είναι αργά γιατί τα πούλησαν όλα και έσωσαν τις τράπεζες καταστρέφοντας και εξαθλιώνοντας εμάς...