“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

Ὁ ὑπολογιστὴς μὲ τὴν Παναγία

Σκαρφαλωμένα τὰ παιδιὰ σὲ μιὰ δασόφυτη πλαγιὰ τοῦ γραφικοῦ Πηλίου, ἔξω ἀπὸ τὴν Πορταριά, ἀπολάμβαναν, μέρες Αὐγούστου, στὴν ὄμορφη χριστιανική τους Κατασκήνωση ἁγνὴ ψυχαγωγία καὶ πλούσιες πνευματικὲς εὐκαιρίες. Καὶ κάποιες γαλήνιες νύκτες, ἐνῶ ἀκουγόταν ὁ μονότονος ἦχος τῶν γρύλων στὴν ἀνοικτή τους τραπεζαρία, ἀφοῦ ἔσβηναν τὰ φῶτα, ταξίδευαν σὲ ὄμορφους κόσμους ἀπὸ τὰ ἐπιλεγμένα θεάματα τοῦ ὑπολογιστῆ τους. Πόσες ἱερὲς ἐξάρσεις καὶ ἀναβάσεις δὲν δημιούργησαν στὶς εὐαίσθητες ἐφηβικὲς ψυχὲς αὐτὰ τὰ ὡραῖα καὶ γνήσια καὶ ἀληθινὰ θεάματα καὶ ἀκούσματα!

Τους σφάζουν σαν τ’ αρνιά και κανένας δεν αντιδρά στην Ε.Ε.

ΣΥΡΙΑ-Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΑΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ Η’ ΤΟΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟ ΤΟΥ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ KANOYN TO ΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ME TO ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ.

Ο ΤΑΦΟΣ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ, ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ !

ΦΩΤΟ: hellenes-romaion.blogspot.gr
Μία από τις μεγαλύτερες υποθέσεις του Ελληνισμού, έχει προκύψει σήμερα, ακριβώς στην στιγμή που ο λαός κατακρεουργείται από τους δυνάστες του, ενώ ο δημόσιος και ο ιδιωτικός πλούτος εκχωρούνται σ’ αυτούς.
Έχουμε κακά προηγούμενα με το υπουργείο που ονομάζουν πολιτισμού, την σφηκοφωλιά των ανθελλήνων. Μέσα από αυτό δόθηκαν εντολές να ταφούν σημαντικές αρχαιότητες της πατρίδας μας, η να φυγαδευτούν σε ξένα κέντρα, όπως για παράδειγμα με τα αρχαιολογικά της Μινωικής Κρήτης στον Τσούτσουρο, ή να διαλυθούν μουσεία, όπως του Ηρακλείου της Κρήτης, ή να μείνουν αφύλακτοι ιστορικοί μας αρχαιολογικοί χώροι για να τους καρπούνται οικοπεδούχοι ή οικοπεδοφάγοι.

Ο Τάφος της Αμφίπολης μέσα στην “ΑΓΚΑΛΗ” των Δώρων του Έθνους μας [UPDATED]

Χρυσή λάρνακα του τάφου του Φιλίππου Β΄
“αυτά τα χώματα προσκύνησα μόλις γεννήθηκα γι αυτό και τα πονάω” λέει ο ποιητής.
Το κείμενο αυτό είναι ακατάλληλο για νέους υποψήφιους τυμβωρύχους- τοκογλύφους και πλαστογράφους της Ελληνικής Ιστορίας. 
Άντε λοιπόν πάμε παιδιά να σταθούμε εκεί ψηλά στον λόφο Καστά της Αμφίπολης  όπου και ο ανευρεθείς μεγαλειώδης ταφικός τύμβος.

Η Μακεδονία «ανασταίνει» το Ποθούμενο

Πίνακας Νίκου Εγγονόπουλου. Οι δύο Μακεδόνες. Μέγας Αλέξανδρος και Παύλος Μελάς. Αθήνα. Συλλογή Ν. Εγγονόπουλου. Από το www.safem.gr ΠΗΓΗ:   www.dionzachariou.net
Βεργίνα – Πέλλα- Αμφίπολη, το “πολιτισμικό τρίγωνο  θανάτου” των πλαστογράφων της Ιστορίας μας συμπληρώθηκε εν έτη  2014.
Το μέγεθος του Ταφικού Τύμβου της Αμφίπολης σύμφωνα με δηλώσεις ειδικών προεξοφλεί κάτι πολύ μεγάλο αποτυπωμένο εδώ και πολύ καιρό  στην  επικαιρότητα  https://www.youtube.com/watch?v=nJX-YsxQba8

Η εξ ανάγκης δημιουργία μιας "Ελληνικής Φάλαγγας"

“ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,  ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΓΕΝΕΩΝ,  ΘΑ ΣΙΜΩΣΟΥΝ ΕΞ ΑΝΑΓΚΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΑΝ ΤΗΝ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΦΑΛΑΓΓΑ»  ΤΩΝ ΝΕΟΣΣΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ.... ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ”  Αναγνώστης