“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

ΤΟ «ΠΑΡΑΜΥΘΙ» ΤΗΣ ΔΟΣΗΣ

Συνεδρίασε λοιπόν το Eurogroup την περασμένη Δευτέρα και μετά από πολύωρες συνομιλίες του ΔΝΤ και της ΕΕ, συμφώνησαν ότι..... διαφωνούν.
Αυτή η διαφωνία, καλύφθηκε εντέχνως για να μην υπάρξουν άμεσες επιπτώσεις στις “αγορές”. “Συμφώνησαν” λοιπόν ότι ΘΑ.... δώσουν την δόση έως τις 13 Δεκεμβρίου...... ΑΝ και ΕΦΌΣΟΝ η Ελλάδα κάνει την επαναγορά ομολόγων στο 30 έως 35% της αξίας τους, για να υπάρξει “κούρεμα” του χρέους περίπου 20 δις ευρώ από την επαναγορά. Επιχειρείται λοιπόν ένα νέο “κούρεμα” μόνο που δεν το ονόμασαν έτσι αλλά επαναγορά ομολόγων. Αυτή η νέα “ελεγχόμενη χρεοκοπία” δεν είναι της τάξης του 50% που ήταν η προηγούμενη, αλλά του 65 έως 70%, διότι η Ελλάδα πληρώνει μόνο 30 έως 35 cents στο ευρώ.

Μεσογαίας Νικόλαος: Ήρθε η ώρα της Επανάστασης των Ελλήνων

Η άποψη ότι δεν θα αφήσει ο Θεός που λένε κάποιοι της εκκλησίας δεν είναι έτσι . Αφήνει ο Θεός σας πληροφορώ. Άφησε 400 χρόνια σκλαβιάς άφησε να πέσει η Τσαρική Ρωσία...
Απόσπασμα από συνέντευξη.
Η εκκλησία τι θέση μπορεί να έχει σε αυτήν την επανάσταση; Και τι μερίδιο ευθύνης έχει σε αυτό το κατρακύλισμα; Η ευθύνη της εκκλησίας είναι μεγάλη γιατί έγινε μέρος του κρατικού συστήματος στον τρόπο της σκέψης και της δράσης. Αγκαλιάστηκε με το κράτος και δεν είχε ελεύθερα χέρια να αγκαλιάσει το λαό πλέον. Δεν αγκαλιάζεις το λαό μόνο με τα συσσίτια που είναι σημαντικό και αυτό δεν το αμφισβητώ βέβαια.

Ή γινόμαστε Ήρωες ή ραγιάδες !!!

H Νέα Τάξη Πραγμάτων και οι «βρωμο-Eλληνες» τεμπέληδες
Το σχέδιο είναι πολύ απλό και βρίσκεται σε πλήρη εφαρμογή. Πρώτα ο σκοπός τους ήταν να αφήσουν τους Έλληνες να ξοδεύουν περισσότερα από όσα ήταν το επιτρεπτό όριο στο κατά κεφαλήν εισόδημα ανά οικογένεια. Άφησαν επίτηδες τους Έλληνες να υπερκαταναλώνουν, να ξοδεύουν αλόγιστα, να γίνουν τεμπέληδες (όχι όλοι... αναφέρομαι σε συγκεκριμένη κάστα νεοελλήνων) για να μπορέσουν μετά να δικαιολογήσουν όλα τα απάνθρωπα μέτρα που είχαν σκοπό να εφαρμόσουν εις βάρος του Ελληνικού λαού, μέχρι να τον απομονώσουν από την υπόλοιπη Ευρώπη.

Νέα προκλητική δήλωση του Βουλευτή ΝΔ Μιχάλη Ταμήλου!!!

Αντί να μας κατηγορείτε που ψηφίσαμε τα μέτρα, μας κατηγορείτε που ξύνουμε τα @@@@@@ μας !!!
Μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσαν οι δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ Μιχάλη Ταμήλου ότι δεν «δεν μπορούμε να ερχόμαστε κάθε εβδομάδα στην Επιτροπή και να πληρωνόμαστε μία φορά τον μήνα», ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί μια νέα του δήλωση. Μιλώντας σε δημοσιογράφους που τον ρωτούσαν για την περιβόητη αυτή δήλωσή του, ο κ. Ταμήλος είπε: «Εσείς οι δημοσιογράφοι αντί να μας κατηγορήσετε εμάς τους βουλευτές που πήγαμε και ψηφίσαμε αυτά τα μέτρα, μας κατηγορείτε που ξύνουμε τα @@@@@@ μας».