“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Οι στρατηγοί μπορεί να μίλησαν, δεν μίλησε όμως ακόμα η ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ των Ελλήνων !!!

Οι στρατηγοί μπορεί να μίλησαν αλλά όταν μιλήσει η ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ – Υπεραγία Θεοτόκος  μέσα από τα γεγονότα που διαγράφονται ενώπιον μας  τότε η ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ των όπου γης Ελλήνων θα ολοκληρωθεί και θα είναι συγκλονιστική.

ΚΟΙΝΉ διαπίστωση…
Περιμέναμε τόσα χρόνια για να διαπιστώσουμε ότι οδεύοντας προς το αδιέξοδο, σήμερα προσκρούομε με ταχύτητα ελεύθερης πτώσης σε επανάληψη εθνικής  τραγωδίας.

Διαχείριση προσφυγικής κρίσης και  όποιας άλλης κρίσης εμφανιστεί τις επόμενες μέρες… γίνεται με το γνωστό σχέδιο ¨βλέποντας και κάμνοντας¨

Ο Ν.Φίλης ανακοίνωσε την ένταξη προσφύγων στην εκπαιδευτική διαδικασία και ίδρυση έδρας Ισλαμικών Σπουδών στο ΑΠΘ

Θ.Π.: ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ …. ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ!!!
Σχέδιο δράσης καταρτίζει το υπουργείο Παιδείας για την ένταξη των προσφύγων στην εκπαιδευτική διαδικασία.
Το σχέδιο, όπως τόνισε ο ο υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης, αφορά στην ψυχοκινητική στήριξη των παιδιών και των οικογενειών τους, αλλά και στα ασυνόδευτα παιδιά. 
Επίσης, αφορά στην παροχή βασικών γνώσεων και στη διαμόρφωση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου για την εκπαίδευση των παιδιών και των ενηλίκων προσφύγων και μεταναστών και όσων τελικά μείνουν στην Ελλάδα.

ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΗΓΕΤΗΣ

Μετά από 200 χρόνια σχεδόν πορεία το βυθίσαμε το καράβι τα καταφέραμε. Ο αέρας μυρίζει σκουπίδια και άνθη αμυγδαλιάς. Η μπάντα παίζει το ίδιο μοιρολόι σε δύο διαφορετικές εκδόσεις..Η μία λέγεται «τούτο το μήνα, τον παραπάνω, τον αποπάνω θα ρθει η Επανάσταση», η άλλη λέγεται «σώπα που να ναι θα ρθουν οι προφητείες».