“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ "Ιδού, ο Νυμφίος έρχεται εν τω μέσω της νυκτός"

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Όλα σε μια κλωστή – Ο Ολάντ δεν αποκλείει ρωσοτουρκικό πόλεμο – Συνεδριάζει ο ΟΗΕ

O πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ εξέφρασε την Παρασκευή την εκτίμηση ότι είναι υπαρκτός ο «κίνδυνος του πολέμου» μεταξύ της Τουρκίας της Ρωσίας λόγω των στρατιωτικών επιχειρήσεων που διεξάγει η Τουρκία στη Συρία.
«Η Τουρκία έχει εμπλακεί (στρατιωτικά) στη Συρία (…). Εκεί, υφίσταται ένας κίνδυνος να ξεσπάσει πόλεμος (με τη Ρωσία) και για αυτό ακριβώς το λόγο το Συμβούλιο Ασφαλείας (του ΟΗΕ) θα συγκληθεί απόψε [Παρασκευή βράδυ]» είπε ο Γάλλος πρόεδρος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό δίκτυο France Inter.

Η ΑΓΙΑ ΦΙΛΟΘΕΗ απέναντι στους "τζιχαντιστές" των Αθηνών

ΦΩΤΟ η λάρνακα της ΑΓΙΑΣ στην Ι. Μητρόπολη των Αθηνών εντός της οποίας είναι τεθησαυρισμένο το Ιερό Σκήνωμα της .
Μπορεί να περνάει η γιορτή της κάθε χρόνο  στις 19 Φεβρουαρίου αλλά η Κυρά των Αθηνών παραμένει στις καρδιές και ολοένα με αυτά που ζούμε γίνεται πιο επίκαιρη και προσφιλής.

Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ… ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ «ΑΜΝΩΝ»!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
«Η Ελλάδα στην παρούσα συγκυρία δεν είναι ικανή να προστατέψει τα σύνορα της από τις συνεχείς τουρκικές προκλήσεις στον αέρα και στην θάλασσα!»
Με ένα μακροσκελή της άρθρο στην ρωσική εφημερίδα Pravda με τον χαρακτηριστικό τίτλο, «Η Σιωπή Των Ελληνικών Αμνών», η Ρωσίδα αρθογράφος, Lyuba Lulko, περιγράφει μια κατάσταση που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες με τις συνεχείς και αλλεπάλληλες τουρκικές προκλήσεις κυρίως στον εναέριο χώρο του Αιγαίου και την εμφανή αδυναμία της χώρας μας να αντιμετωπίσει αυτή την ολοένα και αυξανόμενη τουρκική προκλητικότητα, που επηρεάζει πλέον και την διέλευση από το Αιγαίο των ρωσικών πολεμικών σκαφών.

Νέες ουράνιες ειδήσεις από τον Άγιο Παΐσιο τον Αγιορείτη

Εις το όνομα της Αγίας Τριάδος

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ
Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΕΤΟΙΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΩΜΙΟΥΣ. Η ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΩΜΙΟΙ ΕΊΝΑΙ ΈΤΟΙΜΟΙ ΕΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ;