“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Μάθημα ομοφυλοφιλίας στα σχολεία εξήγγειλε ο αν. υπουργός Παιδείας…!!!

Και μη χειρότερα… Αλλά υπάρχουν χειρότερα;
Χθες το απόγευμα, η θεσσαλονικιά συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ «Homophonia – Thessaloniki Pride», στο πλαίσιο του 4ου Thessaloniki Pride – Φεστιβάλ Υπερηφάνειας, διοργάνωσε εκδήλωση στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μπουτάρειου δημαρχείου με τίτλο:«Θεσμικά- νομικά αιτήματα και δικαιώματα των Λε.Γκ.Α.Δ».

OΙ ΝΑΟΙ, ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΛΙΜΑΝΙΑ

Όπως ακριβώς ένα απάνεμο και ακύμαντο λιμάνι, προσφέρει ασφάλεια στα αραγμένα πλοία, έτσι και ο Ιερός ναός σώζει από την τρικυμία των βιοτικών μεριμνών, όσους προστρέχουν σ’ αυτόν. Ο ναός είναι ο χώρος συναντήσεως του Θεού και του ανθρώπου, το κατ’ εξοχήν σχολείο της πνευματικής ζωής. Μόλις περάσεις το κατώφλι του, αισθάνεσαι την γαλήνη του Θεού να πλημμυρίζει το εσωτερικό σου, μια αύρα πνευματική να δροσίζει την ψυχή σου. 

H ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ-ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ

Η ώρα της κρίσεως για την χώρα μας έφτασε. Αύριο βράδυ θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις στο Eurogroup που θα ξεκινήσει στις 12 ώρα Ελλάδος, νωρίτερα από ότι αρχικά είχε προγραμματιστεί. Δια κινούνται τις τελευταίες ώρες πολλά σενάρια στο ίντερνετ, για το τι θα γίνει και ο κόσμος έχει μια έντονη ανησυχία. Μετά από επικοινωνία που είχα με Γέροντα με παρακάλεσε να πω προς τον κόσμο να κάνει πολύ μα πάρα πολύ προσευχή. Εξομολόγηση και Μετάνοια γιατί τα δαιμόνια που υπάρχουν στην Ελλάδα είναι πολλά.

Συγκλονιστικὴ μαρτυρία! Ὁ «Τοῦρκος» συνταγματάρχης στὴν Πόντια ξεριζωμένη: Μάνα, εἶμαι ὁ γιός σου!

Μία γυναίκα ἀπὸ τὴ Ριζούντα τοῦ Πόντου, ποὺ τὸν ἄνδρα της τὸν σκότωσαν οἱ Τοῦρκοι, ἐγκαταστάθηκε σὲ προσφυγικὸ καταυλισμὸ τῆς Δράμας. Εἶχε τρία παιδιὰ – δύο ἀγόρια κι ἕνα κορίτσι. Τὸ κορίτσι ἦταν μαζί της στὴ Δράμα, τὰ ἀγόρια ὅμως δὲν ἤξερε τί εἶχαν ἀπογίνει.
Πέρασαν ἀρκετὰ χρόνια, καὶ στὴ Δράμα, ὅπου εἶχε ἐγκατασταθεῖ, δὲν εἶχε τὰ ἀπαραίτητα γιὰ νὰ ζήσει καὶ γι’ αὐτὸ ἀποφάσισε νὰ ἐπιστρέψει στόν τόπο της, μήπως κατορθώσει καὶ πάρει μαζί της ἕνα δοχεῖο χρυσὲς λίρες κι ἄλλα κοσμήματα ποὺ ἔχει κρύψει ὁ ἄντρας της, στὸ φοῦρνο τοῦ σπιτιοῦ τους.