“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

“Ο έχων τη μύγα…..”

Το απίστευτο εξώφυλλο του Spiegel – Η Μέρκελ ανάμεσα σε ναζί στην Ακρόπολη
Με ένα προκλητικό εξώφυλλο που θα συζητηθεί, κυκλοφορεί το Σάββατο το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel. Ο τίτλος αναγράφει "Πώς οι ευρωπαίοι βλέπουν τους Γερμανούς: Η γερμανική επικράτηση", ενώ στη φωτογραφία απεικονίζεται η γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ ανάμεσα σε ναζί αξιωματικούς στην Ακρόπολη.

Να γιατί δεν πρέπει να παίζεις με τους δαίμονες...

Μια μητέρα και η κόρη της δίνουν μάχη για τις ζωές τους, έπειτα από μια πυρκαγιά που ξέσπασε μυστηριωδώς στο σπίτι τους, αφού χρησιμοποίησαν έναν «πίνακα πνευμάτων» Ouija.
Όπως αναφέρει η Mirror η Margaret Carroll και η Katrina Livingstone, από το County Durham της Βρετανίας, νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση μετά τη φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι τους την περασμένη Παρασκευή.

Ἡ Δ΄ Στάσις τῶν Χαιρετισμῶν τῆς Παναγίας μας

Αγιογραφία από το Καθολικό της Ι.Μ. ΙΒΗΡΩΝ Αγίου Όρους

Σκασίλα τους μεγάλη…

…και “δέκα παπαγάλοι” όπως λένε τα πιτσιρίκια στην γειτονιά μου
Ένας φίλος μου έδωσε αυτό το φώτο - γραφικό με την επισήμανση ότι Έθνη που στηρίζονται στην ΠΑΝΑΓΙΑ μας δεν έχουν να φοβηθούν τίποτε. Είναι γνωστόν, αν και ξενίζει προς  τα δικά μας πολιτικά  ήθη μέχρι σήμερα ότι στα γραφεία των Υπουργών της Ρωσικής Κυβέρνησης υπάρχει  αναμμένο κανδήλι έμπροσθεν της Εικόνας της Υπεραγίας Θεοτόκου. Αυτό πριν μερικά χρόνια με την άνοδο του Πούτιν  όταν τα σοβιετικά πρότυπα μεταμορφώθηκαν σε ΟΡΘΟΔΟΞΑ.

“Χορεύοντας με τους Λύκους” (Dances with Wolves)

εξώφυλλο από το pontiki

Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ALANYAΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Σχόλιο Θ.Π.: Κάμετε γρήγορα καιρὸς γὰρ ἐγγύς ἐστιν !!!
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ο ιστορικός βυζαντινός ελληνορθόδοξος ναός του Αγίου Γεωργίου, (Hidrellez στα τουρκικά), της πόλης της Αλάνιας, (Αλαγιας), στην μεσογειακή ακτή της Τουρκίας, πρόκειται να αναστυλωθεί και να αποκατασταθεί στην αρχική του μορφή όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο δήμαρχος της πόλης, Adem Murat Yücel.
Σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο ναός αυτός που την τελευταία φορά που είχε ανακαινιστεί ήταν το 1873, σήμερα μετά από 142 χρόνια πρόκειται να ανακαινιστεί και να είναι έτοιμος μέσα σε χρονικό διάστημα τεσσάρων μηνών όπως τόνισε ο δήμαρχος τη πόλης. 

Τουρκία: «Ετοιμαστείτε έρχεται το "Χαλιφάτο" του Ερντογάν»!

Ο επικεφαλής του παραρτήματος του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) στην ανατολική επαρχία Σιίρτ, Fuat Özgür Çalapkulu, συμμετέχοντας στην προεκλογική εκστρατεία στις 17 Μαρτίου έγραψε στους οπαδούς του στο Twitter «Να είστε έτοιμοι για το Χαλιφάτο του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν».