“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ...

Ξέσπασαν επεισόδια από κουκουλοφόρους στο Σύνταγμα - 100 παρακρατικοί διέλυσαν πορεία κατά του Μνημονίου
Επεισόδια βρίσκονται σε εξέλιξη στην περιοχή του Συντάγματος, όταν κάπου 100 παρακρατικοί επιτέθηκαν σε αστυνομικές δυνάμεις με βόμβες μολότοφ και αυτές ανταπάντησαν με χημικά, με αποτέλεσμα να διαλυθεί αντιμνημονιακή πορεια περίπου 2.000 πολιτώων από τα Προπύλεια.

Στον προθάλαμο της πολιτικής εκτροπής και ανωμαλίας…

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ 
Η σημερινή ψηφοφορία στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, το οποίο καλείται να ψηφίσει ένα νέο μνημόνιο, με μέτρα που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην απόλυτη εξαθλίωση του συνόλου σχεδόν των πολιτών της χώρας, στην αποικιοποίησή της και στην πλήρη απώλεια της εθνικής κυριαρχίας της (κινδυνεύουν μέχρι και τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων), πρόκειται να αποτελέσει παγκόσμια πρωτοτυπία, αφού η συγκεκριμένη Βουλή καλείται να ψηφίσει μέτρα τα οποία η κυβέρνηση εξαναγκάστηκε –για την ακρίβεια εκβιάστηκε σύμφωνα με δική της ομολογία- να καταθέσει προς ψήφιση.

Το Κρυφό Σχέδιο της Μέρκελ και του Σόιμπλε για την Ελλάδα

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ…
Ο Χίτλερ σκότωσε ένα εκατομμύριο Έλληνες, κατάκλεψε τον χρυσό μας, βίασε, λεηλάτησε και στο τέλος έβαλε το περίστροφο στο κεφάλι του και ανατίναξε το άρρωστο μυαλό του.

Γελάει ο κόσμος! “Η Τουρκία είναι… κληρονόμος της Βυζαντινής Ιστορίας και Πολιτισμού”

Το πανεπιστήμιο του Βοσπόρου στην Κωνσταντινούπολη ίδρυσε μια νέα έδρα Βυζαντινών Σπουδών και Έρευνας που θα συμβάλλει στη μελέτη της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας.
Είναι το πρώτο ερευνητικό κέντρο που δημιουργείται σε κρατικό πανεπιστήμιο, το οποίο θα ρίξει φως στην ιστορίας της Ανατολίας κατά τη διάρκεια του Μεσαίωνα, στα Βαλκάνια, στην Κωνσταντινούπολη και στην Οθωμανική Αυτοκρατορία με προγράμματα βυζαντινής ιστορίας, πολιτισμού και αρχαιολογίας, γράφει το τούρκικο δημοσίευμα.

"Η Ελλάδα δεν ανήκει στους κλέφτες"

Στις 18 Μαΐου  του 2013 θέλοντας να τιμήσω την μνήμη ενός άγνωστου Λευίτη-Ομολογητού που κοιμήθηκε στις 15 Ιουλίου του 2009 αρθρογραφήσαμε τις αναμνήσεις και τους λόγους του από την πνευματικά ρημαγμένη δεκαετία του 90   που σήμερα είναι τόσο επίκαιροι που μόνο ανατριχίλα δημιουργούν και προσδοκία ΕΛΠΙΔΑΣ  ότι το σύστημα θα διαλυθεί ¨εξ ων συνετέθη.¨

Τό ρωμαΐικον φιλότιμον ἒγινε δουλοπρέπεια!

Τό ρωμαΐικον φιλότιμον μετετράπῃ εἰς γραικυλιστικήν ἀφέλειαν ἐξ αίτίας τῆς ἐσφαλμένης ὑψηλῆς ἐκτιμήσεως καί τῆς ἀβασίμου ἐμπιστοσύνης τοῦ Γραικοῦ εἰς τόν δυτικόν πολιτισμόν. Ὁ νεοέλληνας μέ τήν ἐμπιστοσύνην του εἰς τό ἀνύπαρκτον φιλότιμον τῶν ξένων ἔχει τήν πνευματική δομή τοῦ προδότου. Ἀρκεῖ νά τοῦ δοθῆ ἡ εὐκαιρία νά συνάψῃ φιλίαν μέ «φιλότιμον φιλέλληνα». Ἀπό πατριωτικόν ἐνθουσιασμόν θα θελήσῃ νά ὠφελήσῃ καί νά σώσῃ τήν Ἑλλαδίτσα του καί νά ἐξασφαλίσῃ τήν ὑποστήριξιν τοῦ φιλέλληνος τούτου, τοῦ τά λέγει ὅλα. Ἀλλά ἀντί νά ἀποκτήσῃ ὄργανον, γίνεται ὄργανον. Δέν ἀρκεῖ τούτου, ἀλλά καί πιστεύει ἀκραδάντως ὅτι ἡ προδοσία του αὐτή εἶναι ὁ ὑψιστός πατριωτισμός.