“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Άγιος Παϊσιος: “Καταιγίδα” έρχεται στα Βαλκάνια

Αυτοί που αμείλικτα κτυπούν την Ορθοδοξία, τώρα θα εκλείψουν.
Ακόμα και αυτοί που κατέστρεψαν τον Βυζαντινό Πολιτισμό δεν είναι οι Τούρκοι που τον κατέστρεψαν, είναι οι σταυροφόροι, οι Ευρωπαίοι, οι καθολικοί, που ενίσχυσαν τους Τούρκους για να καταστρέψουν το Βυζάντιο. Τους απογόνους τους, λοιπόν, θα τους μαζέψει ο Θεός εκεί μέσα και θα σφαγούν εκεί.

ΑΝΤΕ αετοπούλια τώρα μαζί με τους Αρχαγγέλους «ξεσκίστε» τους Τούρκους.

Συγκλονίζει μια φωτογραφία που είχε ανεβάσει τον Οκτώβριο του 2015 στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο υποπλοίαρχος Αναστάσιος Τουλίτσης, ένας εκ των χειριστών που θυσιάστηκαν μετά τη συντριβή του ελικοπτέρου της Πολεμικής Αεροπορίας στη νήσο Κίναρο.

Τώρα μέσα σε αυτόν τον οπτικό ορίζοντα της φωτογραφίας τέθηκε και  η κλίμακα της ανόδου των παλληκαριών μας στο Πάνθεον των Ηρώων του Γένους Μας με την επισήμανση  ¨των αντρειωμένων ο θάνατος… θάνατος δεν λογιέται¨.

ΑΝΤΕ αετοπούλια τώρα μαζί με τους Αρχαγγέλους "ξεσκίστε" τους Τούρκους.

Πολεμικοί τυχοδιωκτισμοί του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο

Του Άρη Θαλασσινού  (από iskra.gr)
ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΡΙΑ- ΛΙΒΥΗ  
Η ΥΠΟΤΕΛΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΕΜΠΛΟΚΗ
Η απόφαση της υπουργικής συνόδου του ΝΑΤΟ για εμπλοκή της στρατιωτικής μηχανής του στη διαχείριση της προσφυγικής κρίσης στο Αιγαίο δεν αποτελεί μόνο απαράδεκτη στρατιωτικοποίηση του προβλήματος και προσβολή της ελληνικής, εθνικής κυριαρχίας. 

ΣΧΕΔΙΟ «ΑΝΟΙΞΗ», Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Την Άνοιξη είναι η μεγαλύτερη γιορτή των Κούρδων, το Newroz. Την ερχόμενη Άνοιξη και ενώ ο εμφύλιος την Συρίας θα μπει στην πιο κρίσιμη φάση του καθώς τα συριακά στρατεύματα από τα νότια και οι Κούρδοι από τα ανατολικά θα έχουν «κλείσει» την τουρκική μεθόριο, θα αρχίσει η εφαρμογή του μεγάλου Σχεδίου, «Bahar Planı», δηλαδή «Σχέδιο της Άνοιξης» που θα φέρει τα πάνω κάτω και θα κλονίσει για πρώτη φορά τόσο έντονα συθέμελα την Τουρκία με την ίδρυση κουρδικού κράτους.

Ἐκδήλωση: Μένουμε Ἕλληνες καὶ Ὀρθόδοξοι [Θεσσαλονίκη, 14 Φεβρουαρίου 2016]

Ὅταν τά κύματα τῶν μεταναστῶν ἀπειλοῦν νά μετατρέψουν τήν Εὐρώπη σέ μιά ἀπέραντη κόλαση ἰσλαμικῆς τρομοκρατίας,
Ὅταν στήν Θεολογική Σχολή τῆς πόλεως τοῦ Ἁγίου Δημητρίου καί τοῦ Ἁγίου Γρηγορίου τοῦ Παλαμᾶ  ἱδρύεται τμῆμα Ἰσλαμικῶν Σπου­δῶν γιά νά γίνει ἡ Θεσσαλονίκη κέντρο ἰσλαμικῆς ἐκπαι­δεύ­σεως,
Ὅταν τό μάθημα τῶν Θρησκευτικῶν στά σχολεῖα τῆς Πατρίδας μας χάνει τόν ὁμολογιακό του χαρακτῆρα καί τείνει νά καταντήσει συγκρητιστικός πολτός,
Μήπως κάποιοι πρέπει νά ἀντισταθοῦμε καί νά βρονοφωνάξουμε:

«Μένουμε Ἕλληνες καί Ὀρθόδοξοι».

Πολεμικό συμβούλιο στη Μόσχα υπό την σκιά της απειλής του Ν.Μεντβέντεφ για Γ'ΠΠ

του Βασίλη Καπούλα
Πολεμικό Συμβούλιο ολοκληρώθηκε στο Κρεμλίνο υπό την προεδρία του Β.Πούτιν μετά την ανακοίνωση ΝΑΤΟ-Σαουδικής Αραβίας ότι πρόκειται να εισβάλουν στην Συρία ενώ η Μόσχα αποδέσμευσε νέες εικόνες και βίντεο από την πρωτοφανή στρατιωτική κινητοποίηση της Νότιας και Κεντρικής Στρατιωτικής Περιφέρειας.