“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Όταν η Αμερική τράβηξε το χαλί “της Ελλάδος” κάτω από τα πόδια της Ευρώπης

Ημέρες και νύκτες Ουκρανίας
Μήπως οι κυρώσεις που επιβάλλονται στην Ρωσία τελικά τιμωρούν την Ευρώπη;
Η ταχύτητα της ροής των γεωπολιτικών και  οικονομικών  γεγονότων  που συμβαίνουν στις μέρες μας είναι τέτοια που τα αλληλοεπικαλύπτει με αποτέλεσμα  η πληροφόρηση να μην μπορεί να αιτιολογήσει την σημασία αυτών. Ουσιαστικά τα γεγονότα που προκαλούνται παγκοσμίως έρχονται από το “σκοτάδι”, διέρχονται “μέσω σκότος” και καταλήγουν σε χοντρό ψηλαφητό  σκότος.

Περιγραφὴ ἀπὸ τὸν Γέροντα Παΐσιο, τοῦ θαύματος τὴν Κυριακή τοῦ Θωμὰ τοῦ 1830

Ἡ Παναγία διώχνει θαυματουργικῶς τοὺς Τούρκους ἀπὸ τὸ Ἅγιον Ὅρος τό 1830.
Ὁ Καλὸς Θεὸς ὅλα θὰ τὰ οἰκονομήσει μὲ τὸν καλύτερο τρόπο, ἀλλὰ χρειάζεται πολὺ ὑπομονὴ καὶ προσοχή, γιατί πολλὲς φορές, μὲ τὸ νὰ βιάζονται οἱ ἄνθρωποι νὰ ξεμπλέξουν τὰ κουβάρια, τὰ μπλέκουν περισσότερο. Ὁ Θεὸς μὲ ὑπομονὴ τὰ ξεμπλέκει. Δὲν θὰ πάει πολὺ αὐτὴ ἡ κατάσταση. Θὰ πάρει σκούπα ὁ Θεός! 

Οι ασύδοτοι "τούρκοι" της Θράκης και οι "αρσακειάδες" των Αθηνών! Δείτε και φρίξτε!

Τα όσα γίνονται στην Θράκη χρόνια τώρα δεν πρέπει να προκαλούν έκπληξη σε κανέναν. Δημοσιογράφοι τα έχουν γράψει. Βίντεο στο διαδίκτυο τα έχουν αποκαλύψει. Η ασυδοσία των λίγων φανατικών, καθοδηγούμενων από το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής είναι ασύλληπτη. Σε οποιαδήποτε άλλη πολιτισμένη χώρα του κόσμου η Δικαιοσύνη θα έχει παρέμβει αυτεπάγγελτα για πολλά απ΄ αυτά που συμβαίνουν σ΄ ένα κομμάτι της ελληνικής επικράτειας.