“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Στην κορυφή του Άθω για την αγρυπνία της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος (βιντεο)


ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΓΙΑ «ΑΝΑΦΛΕΞΗ» ΣΤΗΝ Η ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Με μεγάλη ανησυχία παρακολουθεί ο τουρκικός τύπος την αυξανόμενη ένταση μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας στην Μαύρη Θάλασσα καθώς, όπως τονίζουν τα τουρκικά δημοσιεύματα, μια απρόοπτη ανάφλεξη στην περιοχή θα επηρεάσει άμεσα την Τουρκία με ανυπολόγιστες συνέπειες.

“ΟΤΑΝ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΓΙΝΕΙ ΤΖΑΜΙ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ”

Σχόλιο Θ.Π.: οι τούρκοι επιζητούν από μόνοι τους την καταστροφή τους αλλά όπως έλεγε ο άγιος Παϊσιος “…μόνο όταν ο Παντοκράτωρ θελήσει θα πέσει η αυλαία”. 
ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΟΠΟΥ, ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΣΕ ΤΖΑΜΙ ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΗΣ «ΑΓΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΟΦΙΑΣ», ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ:
ΗΔΗ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΑΡΕΛΑ. ΠΟΣΟ ΛΕΤΕ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΧΘΕΙ ΑΥΤΟ ΑΚΟΜΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ;

Πρόκληση: Έκαναν τζαμί την Αγία Σοφία σε προεκλογική φιέστα του Ερντογάν (βίντεο)

Την Κυριακή έγινε ομαδική προσευχή μπροστά στην Αγιά Σοφιά και την Δευτέρα οι φανατικοί μουσουλμάνοι κυκλοφόρησαν προπαγανδιστικό βίντεο στο οποίο το κυβερνών κόμμα του Ερντογάν παρουσιάζει τον ιστορικό ναό και μνημείο του παγκόσμιου πολιτισμού σαν τζαμί.
Στο προκλητικό βίντεο που προβλήθηκε στην προεκλογική φιέστα που έστησε το κυβερνών κόμμα παρουσία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και του Αχμέτ Νταβούτογλου με αφορμή την 562η επέτειο της Αλωσης της Πόλης οι μουεζίνηδες από τους μιναρέδες καλούν τον λαό στην πίστη του Αλλάχ.