“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Η Μέρκελ τιμά τον Χίτλερ! Δεν θα παραστεί στους εορτασμούς για την ήττα των ναζί

«Nein» ήταν η απάντηση της Γερμανίδας καγκελαρίου, Άνγκελα Μέρκελ, στον Βλαντιμίρ Πούτιν, στην πρόσκληση που της απηύθυνε για τις 9 Μαΐου στη Μόσχα και με την οποία την καλούσε να παραστεί στην Μεγάλη Παρέλαση για την πανηγυρική 70στή επέτειο της Ημέρας της Νίκης κατά των ναζιστών στο Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο.

«Εισαγγελείς “δείχνουν” τους 4 για τα εξοπλιστικά», γράφει το Hot Doc

Την Τρίτη σας γράψαμε ότι η Ελένη Ράικου, προϊσταμένη της Εισαγγελίας Διαφθοράς, διαβίβασε στη Βουλή τα στοιχεία αναφορικά με τα εξοπλιστικά προγράμματα, ζητώντας να γίνει έρευνα για τη συμμετοχή συγκεκριμένων πολιτικών προσώπων.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσίευσε την Τρίτη το tribune.gr, τα εξοπλιστικά προγράμματα που έχουν μπει στο μικροσκόπιο της Εισαγγελίας Διαφθοράς αφορούν τα πεπραγμένα σχεδόν όλων των διατελεσάντων στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας από την εποχή Τσοχατζόπουλου πλην ελαχίστων, πιθανότατα… μόλις ενός.

Εξεγέρθηκε εναντίον των Τούρκων το 1611 τον συνέλαβαν και τον έγδαραν ζωντανό...

Τη νύχτα της 10ης προς την 11η Σεπτεμβρίου του 1611, ένα σώμα περίπου χιλίων χωρικών από τη Θεσπρωτία και τις γύρω περιοχές έκανε έφοδο στα Ιωάννινα, πραγματοποιώντας εξέγερση εναντίον των Τούρκων. Οι χωρικοί ήταν οπλισμένοι με ρόπαλα, δρεπάνια, σφεντόνες και ό,τι άλλο όπλο μπορούσε να βρει ο καθένας. Υποκινητής και επικεφαλής της εξέγερσης ήταν ο καθηρημένος μητροπολίτης Τρίκκης (Τρικάλων), Διονύσιος ο Φιλόσοφος. Ακολουθώντας τις οδηγίες των δύο ηγετικών στελεχών Ζώτου Τσίριπου και Γεωργίου Ντελή, το πλήθος εισέβαλε στο τουρκικό διοικητήριο, που βρισκόταν στην περιοχή της Καλούτσιανης Ιωαννίνων και έβαλε φωτιά. 

ΕΛΛΑΔΑ γιατί κλαίς ; Άφησες το ΘΑΡΡΟΣ σου;

Τρόικες – Μνημόνια – Θεσμοί – Αρχές και Εξουσίες – Κοσμοκράτορες – Πνευματικά πονηρίας διαβούλια και συμβούλια
Επιστολή Προς Εφ. 6,12  Απ. Παύλου  “ὅτι οὐκ ἔστιν ἡμῖν ἡ πάλη πρὸς αἷμα καὶ σάρκα, ἀλλὰ πρὸς τὰς ἀρχάς, πρὸς τὰς ἐξουσίας, πρὸς τοὺς κοσμοκράτορας τοῦ σκότους τοῦ αἰῶνος τούτου, πρὸς τὰ πνευματικὰ τῆς πονηρίας ἐν τοῖς ἐπουρανίοις.” www.imgap.gr/file1/AG-Pateres

Παρασκευόπουλος:“Κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων του γερμανικού δημοσίου στην Ελλάδα για το Δίστομο”

Σε μια δήλωση βαρύνουσας σημασίας προχώρησε ο Υπ. Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος, στην ιστορικής σημασίας συνεδρίαση στη Βουλή για τις γερμανικές αποζημιώσεις. 
Όπως γνωστοποίησε ο κ. Παρασκευόπουλος, προτίθεται να εφαρμόσει την απόφαση του Αρείου Πάγου αναφορικά με την καταβολή των γερμανικών αποζημιώσεων για τα θύματα της ναζιστικής θηριωδίας στο Δίστομο.

"Γραμμή πυρός" Βερολίνου-Άγκυρας κατά Ελλάδας με στόχευση στον Καμμένο

Γερμανία και Τουρκία πάνε χέρι-χέρι εναντίον της Ελλάδας, χρησιμοποιώντας η μία την άλλη.
Βερολίνο και Άγκυρα έτσι κι αλλιώς συνδέονται στενά και με “δουλειές” με την Γερμανία να έχει αναλάβει την ναυπήγηση υποβρυχίων 214, όμοια με τα ελληνικά, τα οποία είναι προγραμματισμένο να αρχίσουν να παραδίδονται το 2017.

Άγιος Παΐσιος: “ο διάβολος σε καταφέρνει να πας εκεί που θέλει εκείνος. Για αλλού ξεκινάς και αλλού καταλήγεις, αν δεν προσέξεις. Σε ξεγελάει και χάνεις τα καλύτερα χρόνια σου”

-Ο σατανάς δεν πάει σε έναν άχρηστο άνθρωπο, αλλά πάει σε έναν αγωνιστή, για να τον πειράξει και να τον αχρηστέψει. Δεν χάνει τον καιρό του να κάνει λεπτή εργασία σε κάποιον που δεν έχει κάνει λεπτή εργασία. Στέλνει σ' αυτόν που ράβει με σακοράφα, διάβολο με σακοράφα. Σ' αυτόν που κάνει λεπτό εργόχειρο, στέλνει διάβολο που κάνει λεπτό εργόχειρο. Σ' αυτόν που κάνει πολύ ψιλό κέντημα, στέλνει διάβολο για πολύ ψιλή εργασία. Σ' αυτούς που κάνουν χονδρή δουλειά στον εαυτό τους, στέλνει χονδρό διάβολο.
Στους αρχάριους στέλνει αρχάριο διάβολο. Οι άνθρωποι που έχουν λεπτή ψυχή, πολύ φιλότιμο και είναι ευαίσθητοι, χρειάζεται να προσέξουν, γιατί βάζει και ο διάβολος την ουρά του και τους κάνει πιο ευαίσθητους, και μπορεί να φθάσουν στην μελαγχολία ή ακόμη-Θεός φυλάξοι- και στην αυτοκτονία. Ο διάβολος, ενώ εμάς τους ανθρώπους μας βάζει να πηγαίνουμε κόντρα στον πλησίον μας και να μαλώνουμε, ο ίδιος ποτέ δεν πάει κόντρα.