“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Ένας τραπεζικός αποκαλύπτει - Τι θα συμβεί. αλλά και πως θα συμβεί!!!

Μέχρι το τέλος του έτους οι Ελληνικές τράπεζες θα  ενοποιηθούν σε μία το πολύ δύο κεντρικές τράπεζες. Μόλις ενοποιηθούν -καθαρές πια αφού το βρώμικο κομμάτι τους θα το έχει απορροφήσει το Ελληνικό δημόσιο- θα ξεκινήσει και η πώλησή τους στις μεγάλες Γερμανικές Τράπεζες. Οι Γερμανικές τράπεζες θα τιτλοποιήσουν (δηλαδή θα πουλήσουν) τα δάνεια σε ασφαλιστικές Γερμανικές εταιρίες, στην ουσία θα...πωληθούν τα σπίτια που βρίσκονται πίσω από τα δάνεια, οι οποίες με τη σειρά τους θα δημιουργήσουν συνεταιρισμούς διαχείρισης αυτών των δανείων.

Η ομιλία του Σιμόν Πέρες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Παγκόσμια Κυβέρνηση

Νίκος Ἀναστασιάδης: "Δεσμεύομαι ὅτι δὲν πρόκειται νὰ ὑπογράψω ὁποιαδήποτε μνημόνιο ποὺ θὰ περιέχει πρόνοια γιὰ κούρεμα καταθέσεων"

Δεσμεύτηκε ὅτι θὰ περιπαίζει τὸν κυπριακὸ λαὸ....
Σὲ μία Κύπρο ποὺ "βράζει" γιὰ τὶς 11 ἀπόψε τὴ νύχτα προγραμματίζει ἔκτακτη σύσκεψη τῶν ἀρχηγῶν τῶν κοινοβουλευτικῶν κομμάτων ὁ πρόεδρος τῆς Κυπριακῆς Δημοκρατίας, Νίκος Ἀναστασιάδης, προκειμένου νὰ τοὺς ἐνημερώσει λεπτομερῶς γιὰ τὴν ὀλέθρια ἀπόφαση τοῦ Eurogroup.

Στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο οι κυπριακές τράπεζες στην Ελλάδα

Στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο θα περάσουν από την Τρίτη το πρωί τα ελληνικά υποκαταστήματα της Τράπεζας Κύπρου και της Λαϊκής Τράπεζας Κύπρου. Με τον τρόπο αυτό η ομπρέλα του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας καλύπτει τις καταθέσεις Ελλήνων στις κυπριακές τράπεζες που λειτουργούν στην Ελλάδα και δεν θα υποστούν οι πελάτες τους το κούρεμα. Σύμφωνα με το newmoney.gr από χθες Παρασκευή 15 Μαρτίου, υπάρχει «σχέδιο για να περάσουν οι θυγατρικές των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας».

ΚΥΠΡΟΣ, ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΑΚΟΜΑ ....‏

Τα πράγματα στην οικονομία είναι απλά, αρκεί να μπορείς (θέλεις ίσως...) να δεις μακριά. Η Κύπρος βασίζει ένα μεγάλο κομμάτι του ΑΕΠ της όπως και η Αγγλία, το Λουξεμβούργο και ακόμα και η Αμερική, στο λεγόμενο Financial Industry. Με την χθεσινοβραδινή απόφαση του Eurogroup ουσιαστικά δολοφόνησαν, με μια σφαίρα στο κεφάλι, ολόκληρη την χρηματοοικονομική βιομηχανία της Κύπρου.

Ξεκινάει «ο πόλεμος» με την δήμευση των κυπριακών καταθέσεων…!!!

Σχόλια από Αθανασόπουλο Περικλή
Ο Αναστασιάδης  δεν πρόλαβε να κλείσει 15 μέρες πρόεδρος και χτύπησε άμεσα τον ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΛΑΟ. Γνήσιος εκπρόσωπος της....ΝΕΟΤΑΞΙΚΗΣ πραγματικότητας πλέον τολμά σοβαρά χτυπήματα στο διεθνές ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ που έχει καθοριστεί ξεκινώντας με την οικονομική υποδούλωση της ΚΥΠΡΟΥ. Άρχισε πλέον ενεργά η πρόκληση της αντοχής των λαών απέναντι στην επιβαλλομένη δια ροπάλου κατάσταση της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. Παίρνουν με τσαμπουκά το 10% των καταθέσεων σε ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.