“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Ο Λαφαζάνης προσπαθεί να μπει στο “πιλοτήριο” της Γερμανικής Οικονομικής Πολιτικής;

Εδώ που μας έφτασαν λογικοί και παράλογοι συνειρμοί ταλαιπωρούν την επικαιρότητα.
“Σάλο στην Ιταλία έχει προκαλέσει ένα σκίτσο εναντίον του Ρέντσι, που ανέβασε στο twitter ο επικεφαλής του Κινήματος 5 αστέρων, Bebe Grillo. Ο Ιταλός πολιτικός μέσω του Τwitter θέλησε να συγκρίνει τον Matteo Renzi και την πολιτική του με τους εγκληματικούς χειρισμούς του συγκυβερνήτη του Airbus A320 Andreas Lubitz που έστειλε στον θάνατο ακόμη 149 ανθρώπους.

Ο Τούρκος δεν θέλει τον “Γερμανό του” αλλά τον “Ρώσο του”

ΦΩΤΟ από www.hellasforce.com
Η όρεξη και η τουρκική βουλιμία ξεκίνησαν λίγο πριν τα φετινά Χριστούγεννα  στις 5 Δεκεμβρίου στην Αθήνα
Ο Τούρκος οσμιζόταν ότι έρχονται εκλογές στην Ελλάδα και στην συνέχεια  δυνατή  κόντρα με την Γερμανία. Και έτσι  τολμάει και κάνει την ανεκδιήγητη δήλωση.

Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΣΥΛΛΟΓΟΥ

Ανήμερα της 25/3/2015 ο Κοράι Χασάν - πρώην δημοτικός σύμβουλός και νυν πρόεδρος του τουρκόψυχου και ανυπόστατου νομικά συλλόγου Ένωση Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής, πήρε μια ομάδα από τελειόφοιτους μουσουλμάνους μαθητές λυκείου και τους πήγε μια εκδρομή.

“Γέροντα, πότε θα ξεκινήσουν τα γεγονότα;”

Υπάρχει μία αντίληψη, απλωμένη στους περισσότερους, η οποία έχει δημιουργηθεί από τις προφητείες πού τόσο έντονα γράφονται και συζητούνται παντού, ότι δεν θα έχουμε θύματα από τον πόλεμο που έρχεται και ότι ο ρώσικος στρατός θα έρθει για μας σώσει. Αυτή η αντίληψη είναι επικίνδυνη επειδή δημιουργεί ένα αίσθημα εφησυχασμού.