“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τρίτη 10 Μαΐου 2022

☦Μη φοβού! Εγώ είμι το Α και το Ω!

«Μή φοβοῦ˙ ἐγώ εἰμι ὁ πρῶτος καί ὁ ἔσχατος καί ὁ ζῶν, καί ἐγενόμην νεκρός, καί ἰδού ζῶν εἰμί εἰς τούς αἰῶνας τῶν αἰώνων». (Αποκάλ. 1,17-18)

Τάδε έφη ο Κύριος Ιησούς Χριστός στον αγαπημένο μαθητή Του Ιωάννη κατά τη Θεία αποκάλυψη πού αυτός δέχθηκε στο νησί της Πάτμου.

Μη φοβού! Τί να μη φοβάσαι; Μη φοβάσαι τον ειδωλολατρικό διωγμό της Εκκλησίας.

Μη φοβάσαι τους βασανιστές πού καταδιώκουν πανταχόθεν τους πιστούς Μου.

☦ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΟΚΑΛΙΑ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΝΗΠΤΙΚΩΝ

«Μη νομίζεις ότι κάθε θλίψη έρχεται στους ανθρώπους εξαιτίας των αμαρτιών. Υπάρχουν άνθρωποι που ευαρεστούν τον Θεό και όμως έχουν θλίψεις. Γιατί λέει η Γραφή: «Θα διωχτούν οι άνομοι και οι απόγονοι των ασεβών θα εξολοθρευτούν»  (Ψαλμ. 36, 28).  

Αλλ’ επίσης λέει: «Όλοι όσοι θέλουν να ζουν με ευσέβεια στο όνομα του Ιησού Χριστού, θα υποστούν διωγμούς» (Β΄ Τιμ. 3,12).

ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΚΟΣ Ο ΑΣΚΗΤΗΣ

Τα 200 κεφάλαια περί του πνευματικού νόμου

☦ “Χριστός Ανέστη! Αληθώς Ανέστη! Σε 4 μόνο λέξεις συγκεφαλαιώνονται τα 4 Ευαγγέλια του Χριστού" Όσιος Ιουστίνος Πόποβιτς

proskynitis

☦ "πριν κάνουν οι ηγεσίες επιστράτευση κάνει η ΠΑΝΑΓΙΑ μας, καλώντας αγίους για να μην καταστραφεί ολοκληρωτικά ο κόσμος"

"πριν κάνουν οι ηγεσίες επιστράτευση κάνει η ΠΑΝΑΓΙΑ μας καλώντας αγίους για να μην καταστραφεί ολοκληρωτικά ο κόσμος - Αυτό δεν ισχύει μόνο για την Ορθόδοξη  Ουκρανία- Ρωσία αλλά και για την Ελλάδα μας - ο πονηρός τέτοια απεργάζεται αλλά τον σταματάει η ΚΥΡΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ  "

Πως θα τα γνωρίσουμε όλα αυτά;

ΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΓΙΟΥΣ- ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΌΝ.

Ο ΝΕΟΣ ΑΓΙΟΣ ΜΑΣ- Ο ΟΣΙΟΣ ΕΥΜΕΝΙΟΣ 

"ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ" ΑΓΙΩΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ