“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Απάντησε η Άγκυρα: "Στην τουρκική υφαλοκρηπίδα ανήκει το Καστελόριζο"!

H Άγκυρα τελικά απάντησε στην χθεσινή ρηματική διακοίνωση των ορίων της ελληνικής υφαλοκρηπίδας από την Ελλάδα στον ΟΗΕ με έναν αναμενόμενο τρόπο και ο οποίος δείχνει ότι έχει μεν αιφνιδιαστεί, αλλά και ότι σκοπεύει να ακολουθήσει πορεία σύγκρουσης με την Ελλάδα στην Α.Μεσόγειο. «Έγινε γνωστό ότι η Ελλάδα κατέγραψε στα Ηνωμένα Έθνη τις απόψεις της αναφορικά με την ελληνική υφαλοκρηπίδα σχετικά με τις άδειες που δόθηκαν από τη χώρα μας στον ΤΡΑΟ για την υφαλοκρηπίδα μας στην Ανατολική Μεσόγειο. Οι εν λόγω ισχυρισμοί της Ελλάδος δεν έχουν κάποια βάση στο Διεθνές Δίκαιο» σημειώνεται στην ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΕΞ

Πληρώνουμε ειδική εισφορά αλληλεγγύης για τους ανέργους, όμως στον ΟΑΕΔ δεν έχει φθάσει … ούτε ένα ευρώ !!!

Ούτε ένα ευρώ δεν έχει πάρει ο ΟΑΕΔ από την «ειδική εισφορά αλληλεγγύης για την καταπολέμηση της ανεργίας», παρόλο που αυτή παρακρατείται εδώ και δύο χρόνια, κάθε μήνα από τους μισθούς χιλιάδων υπαλλήλων του ευρύτερου δημοσίου τομέα και των τραπεζών....Το γεγονός επιβεβαιώνει ο διοικητής του Οργανισμού Ηλίας Κικίλιας: «Το ποσό της εισφοράς αποτελεί έσοδο του κρατικού προϋπολογισμού. Από εκεί και πέρα, το πώς η κεντρική πολιτική διοίκηση αξιοποιεί αυτά τα χρήματα δεν μπορώ να το ξέρω. Είναι ζήτημα του υπουργείου Οικονομικών. Θα μπορούσαν, πάντως, να δοθούν για την ανακούφιση της ανεργίας».

Γέροντας Παΐσιος: «Όταν ακούσεις στην τηλεόραση να γίνεται θέμα για τα μίλια, για την επέκταση των μιλίων (της αιγιαλίτιδας ζώνης) από 6 σε 12 μίλια, τότε από πίσω έρχεται ο πόλεμος»

Ὁ Γέροντας Παΐσιος ἀποκαλύπτει στὸν Ἀνέστη Μαυροκέφαλο
«Όταν ακούσεις στην τηλεόραση να γίνεται θέμα για τα μίλια, για την επέκταση των μιλίων (της αιγιαλίτιδας ζώνης) από 6 σε 12 μίλια, τότε από πίσω έρχεται ο πόλεμος. Ακολουθεί… Μετά την πρόκληση των Τούρκων, θα κατεβούν οι Ρώσοι στα Στενά. Όχι για να βοηθήσουν εμάς. Αυτοί θα έχουν άλλα συμφέροντα. Αλλά, χωρίς να το θέλουν, θα βοηθάνε εμάς. Τότε, οι Τούρκοι για να υπερασπισθούν τα Στενά, που είναι στρατηγικής σημασίας, θα συγκεντρώσουν εκεί και άλλα στρατεύματα.

Παπικός Ιερέας ψεκάζει ''αγιασμό'' με νεροπίστολο και με στολή Superman

Θ.Π: ΑΠΛΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ …. ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΝΕΡΟΠΙΣΤΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ-ΗΡΩΕΣ. !!!

Νέο όπλο για επιθέσεις αγροτών σε αστυνομικούς

Είναι το λεγόμενο... γαλάσνικοφ!

Τράπεζες: «Φέρτε πίσω τους τόκους που εισπράξατε τώρα»

Από τη στιγμή που το υπουργείο Οικονομικών αποφάσισε –με εγκύκλιο- να φορολογήσει αναδρομικά τους τόκους των καταθέσεων, επόμενο ήταν να το δούμε και αυτό. Η Ένωση Ελληνικών Τραπεζών, καλεί με δελτίο τύπου χιλιάδες καταθέτες να επικοινωνήσουν με την τράπεζά τους …για υπόθεσή τους. Τι συμβαίνει; Σε χιλιάδες περιπτώσεις, οι καταθέτες έχουν σηκώσει τα χρήματά τους και μαζί με αυτά και τους τόκους. 

Η τρόικα κλείνει τις στρατιωτικές-αστυνομικές σχολές για 2 χρόνια! Το 2015 ξανά εγγραφές και βλέπουμε!

Απίστευτο; Δύσκολο πια να το πεις
Η τρόϊκα συνεχίζει την περίεργη “επίθεση” εναντίον των Ενόπλων Δυνάμεων και “βάζει λουκέτο” για δύο χρόνια στις στρατιωτικές σχολές! Για πρώτη φορά οι Στρατιωτικές και Αστυνομικές σχολές δεν θα δεχτούν εισακτέους ούτε το 2013 ούτε το 2014, εξετάσεις, όμως, θα δοθούν κανονικά και οι επιτυχόντες θα εγγραφούν το 2015!

Τι σημαίνει ο προσδιορισμός της υφαλοκρηπίδας

Οι Ένοπλες Δυνάμεις σε αυξημένη επιφυλακή
Καθοριστικής σημασίας για την υπεράσπιση των ενεργειακών συμφερόντων της χώρας κρίνεται ότι αποτελεί η απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να προσχωρήσει  σε ρηματική διακοίνωση με την οποία προσδιορίζει τα όρια της υφαλοκρηπίδας της σε όλη την περιοχή της Αν. Μεσογείου. Ουσιαστικά πρόκειται για πλήρη ανατροπή σε σχέση με την πολιτική πλήρους απραξίας που ακολουθήθηκε τα τελευταία 15 χρόνια καθώς η Ελλάδα πλέον αποφασίζει έμπρακτα να υλοποιήσει δόγματος εξασφάλισης της Ελληνικής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) και κατ επέκταση των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων και φυσικού αερίου που περιλαμβάνονται σε Ανατολικό Αιγαίο και στην ΝΑ Μεσόγειο.