“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Συγκεντρώσεις σε Θεσσαλονίκη, Κόρινθο και Καλαμάτα, λόγω Eurogroup

Ειρηνική συγκέντρωση πολιτών, με αίτημα «την έξοδο από τη λιτότητα και τα μνημόνια», και με στόχο την έκφραση αλληλεγγύης στις ελληνικές θέσεις, στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων με τους Ευρωπαίους εταίρους, πραγματοποιήθηκε απόψε στο Λευκό Πύργο, στη Θεσσαλονίκη.

Την παραίτηση του άνδρα της Ολγας Τρέμη ζήτησε ο Κουρουπλής

Τις παραιτήσεις του προέδρου  Νίκου Νικητέα καθώς και των λοιπών μελών του ΔΣ του Ωνασείου ζήτησε ο υπουργός Υγείας κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, συνεχίζοντας την πεπατημένη την οποία χάραξε από την πρώτη μέρα που βρέθηκε στην Αριστοτέλους, κατά την τελετή παραλαβής, όταν και είχε σημειώσει με νόημα ότι θα ζητήσει πολλές παραιτήσεις.

Δείτε το έντρομο βλέμμα Ντάϊσεμπλουμ όταν βλέπει τον Βαρουφάκη…

Σχόλιο Θ.Π.: τα ‘βρεξε  τα παντελόνια η «περμανάντ»
olympia.gr

ΕΠΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΕΛΒΕΤΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! “Να σερνόμαστε ή να είμαστε Έλληνες…!”

Bild: Μήπως οι Έλληνες πραγματικά δικαιούνται αποζημίωση;

Η γερμανική εφημερίδα Bild δημοσίευσε την Τρίτη άρθρο, με το οποίο αμφισβητεί τη συμφωνία του τέως βασιλιά της Ελλάδας Κωνσταντίνου με τον καγκελάριο της Δυτικής Γερμανίας, Κόνραντ Αντενάουερ το 1960, βάσει της οποίας το Βερολίνο υποστηρίζει ότι έχει κλείσει νομικά το θέμα των αποζημιώσεων στην Ελλάδα.
Στο κείμενο της Bild που φέρει τίτλο «Μήπως οι Έλληνες πραγματικά δικαιούνται αποζημίωση;», ο συντάκτης αναφέρεται εκτενώς στην αξίωση της ελληνικής κυβέρνησης να καταβληθούν οι αποζημιώσεις για τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και κάνει λόγο για «ηθική ευθύνη».

Μετά από το ξεμπρόστιασμα της κατοχικής κυβέρνησης η απάντηση του Α. Σαμαρά ήταν απλά ένα…. Ουάου στη Βουλή (ΒΙΝΤΕΟ)

Σχόλιο Θ.Π.: ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ; ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ Η ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ; Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ, ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ….. ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ… ΕΔΩ