“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Κυριακή 12 Μαΐου 2019

ΞΥΠΝΑΤΕ: ο Σέρβος ΥΠΑΜ προειδοποιεί τον Έλληνα ΥΠΑΜ με λόγια του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ "από την Αλβανία είναι η ΑΠΕΙΛΗ"

Φώτο από www.iefimerida.gr
Άλλο πάλι και αυτό που συμβαίνει στις μέρες μας δηλ. να έρχεται ο Αλεξάνταρ Βουλίν και να λέει  στον  Ευάγγελο Αποστολάκη ακριβώς αυτό το ίδιο που επεσήμανε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ πριν δεκαετίες σε στρατιωτικούς: «Εσείς οι στρατιωτικοί, την Αλβανία να προσέχετε. Από εκεί θα έρθει η απειλή»
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
Ανοίγει το Ιράν, ανοίγει το ΑΙΓΑΙΟ- Κύπρο, αλλά τα Βαλκάνια ήδη άνοιξαν από τις ταραχές που ξεκίνησαν τον φετινό Μάρτιο στην Αλβανία και σήμερα κορυφώνονται. Όχι λένε κάποιοι μην ανησυχείτε , δεν είναι τίποτε όλα αυτά, ένα απλό κρυολόγημα περνάμε στην γειτονιά μας , την στιγμή που το αυγό του φιδιού ετοιμάζεται να δώσει δηλητήριο και μέσα στην Ελλάδα.

Τώρα κάνουν προκλητικές δηλώσεις οι τούρκοι, όταν όμως κάνει ο ΜΑΥΡΟΣ της Λέσβου θα φεύγουν σαν τις μύγες.

ΚΥΡΙΑΚΗ των Μυροφόρων και η Αγιοτόκος νήσος της Λέσβου εορτάζει εδώ και αιώνες στο παγκόσμιο Ορθόδοξο  προσκύνημα του ΤΑΞΙΑΡΧΗ στο Μανταμάδο. Γνωστό το μεγάλο θαύμα που έγινε και συνεχίζει να κάνει ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ο προστάτης του Ελληνικού Έθνους.
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ αδελφοί και οι δηλώσεις του τούρκου εκπροσώπου να θυμόμαστε το 74  τι έγινε στην Κύπρο δεν είναι απειλές, αλλά ένδειξη ότι η χώρα του παραπαίει και διαλύεται. Ας τους ενθυμίσουμε λοιπόν το περιστατικό που έγινε και δημοσιεύθηκε :

οι άγγελοι δεν ταξιδεύουν με κότερα αλλά με τα πλοία της γραμμής…

Φώτο από Athens Voice « το λιμάνι της Αίγινας με  προσκυνητές και ταξιδευτές»
(Μια Αληθινή Ιστορία) Άγγελος συν ταξιδευτής και συ προσκυνητής στο μεγάλο ταξίδι των ημερών της θλίψης και της προδοσίας που απεργάζεται το ΠΑΣΧΑ (πέρασμα) του Ελληνικού Έθνους σε Θειική Λιακάδα - ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
«- παππού χάνεται η πατρίδα μας» ... 
« έκανα τον Σταυρό μου και πήγα να φύγω. Ο παππούς κάθισε μπροστά μου και με εμπόδισε να απομακρυνθώ λέγοντας μου αυστηρά.» 
«- Ποια Πατρίδα ρε χάνεται;  
«- Η βλακεία και η προδοσία μας θα χαθούν στο τέλος.» 
«- Και αν χαθεί κάτι θα είναι αυτό το βρωμοσύστημα μέσα στο οποίο ζήσαμε όλοι μας»...